Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω, γνωρίζει κανένας σε ποια καρτέλα βάζουμε το δίπλωμα οδήγησης στο μητρώο; Έχω στείλει ερωτήσεις στον ΑΣΕΠ δεν θέλουν να μου απαντήσουν 😅 κάπου στον gov λέει για την καρτέλα προσόντα αλλά μέσα έχει υποκαρτελες επιμορφώσεις και τέτοια. Δεν νομίζω ότι ανήκει κάπου εκεί. Τέλος πάντων ευχαριστω εκ των προτέρων όλους !

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Antoniad15 είπε

Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω, γνωρίζει κανένας σε ποια καρτέλα βάζουμε το δίπλωμα οδήγησης στο μητρώο; Έχω στείλει ερωτήσεις στον ΑΣΕΠ δεν θέλουν να μου απαντήσουν 😅 κάπου στον gov λέει για την καρτέλα προσόντα αλλά μέσα έχει υποκαρτελες επιμορφώσεις και τέτοια. Δεν νομίζω ότι ανήκει κάπου εκεί. Τέλος πάντων ευχαριστω εκ των προτέρων όλους !

Θέλει ψάξιμο.. Είναι μέσα εκεί.. 

Για που θέλεις να το βάλεις; Προκήρυξη;

Δημοσ.

Ναι είναι απαραίτητο δικαιολογητικό γι'αυτό και το 'αγχος'. Δεν ξέρω δηλαδή αν παίζει σημαντικό ρόλο (αν θα χρειαστεί να κάνω επίκληση στο μητρώο ) από ποια καρτέλα θα το κάνω. Έψαξα εγχειρίδια βίντεο προσπαθώ να βρω μια απάντηση αλλά τίποτε. Και στον ΑΣΕΠ που είπαν απλά είναι δική μου ευθύνη 🙄 ευχαριστώ πολύ παντως που έδωσες σημασία! 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Antoniad15 είπε

Ναι είναι απαραίτητο δικαιολογητικό γι'αυτό και το 'αγχος'. Δεν ξέρω δηλαδή αν παίζει σημαντικό ρόλο (αν θα χρειαστεί να κάνω επίκληση στο μητρώο ) από ποια καρτέλα θα το κάνω. Έψαξα εγχειρίδια βίντεο προσπαθώ να βρω μια απάντηση αλλά τίποτε. Και στον ΑΣΕΠ που είπαν απλά είναι δική μου ευθύνη 🙄 ευχαριστώ πολύ παντως που έδωσες σημασία! 

Δεν είπες το σημαντικότερο; Για που είναι και ζητάει τέτοιο;

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, takoulou είπε

Δεν είπες το σημαντικότερο; Για που είναι και ζητάει τέτοιο;

Δεν θα σου πει για να μην του φας την θέση…

• Haha 2
Δημοσ.

Χαχαχ ναι φυσικα γιατι από αυτό εξαρτάται 😅 κοίτα συγκεκριμένη προκήρυξη δεν τρέχει τώρα τώρα αλλά έχω ας πούμε κάποιες πληροφορίες ότι θα βγουν 😅 σαν αυτές που ζητούσαν οδηγούς σε δήμους πχ Κηφισιάς. Φυσικά το πιο πιθανό να ζητούν και επαγγελματικό μαζί αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Απλώς παλεύω να το συμπληρώσω σωστά. Τέλος πάντων όταν βγουν θα επανέλθω με παράθεση 😂😂 εάν μέχρι τότε μάθω και γω που ανεβαίνει το ρημαδι θα σας ενημερώσω! Ευχαριστώ όπως και να χει παιδιά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...