alexgr10 Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου Γεια σας. Θέλω την βοήθεια σας παρακαλώ. Πρώτον, στο εργοστάσιο μου, που παράγουμε μπετά και άσφαλτο, μου χάλασε ο υπολογιστής, δηλαδή δεν ανάβει καθόλου. Δοκίμασα άλλο PSU και τίποτα. Επίσης ο υπολογιστής ήταν πολύ παλιός με Win XP 32bit. Δεύτερον, τώρα εγώ που πήρα ένα καινούριο υπολογιστή συναρμολογημένο με Windows 11 64bit και ενημέρωσα τον τεχνικό που θα μου εγκαταστήσει το πρόγραμμα, μου είπε ότι θέλει Win 10 32bit και όχι Win 10/11 με 64bit. Πήγα να δοκιμάσω να τα εγκαταστήσω τα Win 10 32bit και δεν με αφήνει. Γιατί αν κατάλαβα από το μήνυμα που μου εμφάνισε ότι δεν βρίσκει το αρχείο για 64bit. Ο υπολογιστής που πήρα έχει απάνω μητρική Gigabyte H610M H V3 DDR4 και ο CPU είναι Intel i3-14100. Τέλος, τι μπορώ να κάνω; Μήπως πρέπει να αγοράσω άλλο υπολογιστή λίγο παλιό; Που να υποστηρίζει Win 10 με 32bit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου Για αρχή, γιατί θέλει υποχρεωτικά 32bit λειτουργικό; Τα 64bit έχουν κανονικά υποστήριξη για 32bit εφαρμογές. Το έβαλε δηλαδή το πρόγραμμα και δεν δούλεψε ή δεν το δοκίμασε καθόλου; Για να βάλεις τώρα win10-32bit θα πρέπει να διαγράψεις τελείως τον δίσκο και να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Για να το κάνεις θα πρέπει πρώτα να κατεβάσεις το εργαλείο της microsoft, να το τρέξεις και να επιλέξεις windows 10 32 bit. Στη συνέχεια να ετοιμάσεις ένα USB 8gb και πάνω (μπορεί να του φτάνει και 4gb αλλά δεν είμαι σίγουρος) με τα 32bit 10άρια και να μπουτάρεις από αυτό και όχι να προσπαθήσεις να κάνεις ενημέρωση μέσα από τα windows, όπως μάλλον προσπάθησες να κάνεις. Παρακάτω τα βήματα... Τώρα θα πρέπει να συνδέσεις ένα usb και να προχωρήσεις. Όταν τελειώσει θα κάνεις επανεκκίνηση για να μπουτάρεις από το usb ή να το κάνεις από τις ρυθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexgr10 Δημοσ. 29 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 4 ώρες πριν, micos000 είπε Για αρχή, γιατί θέλει υποχρεωτικά 32bit λειτουργικό; Τα 64bit έχουν κανονικά υποστήριξη για 32bit εφαρμογές. Το έβαλε δηλαδή το πρόγραμμα και δεν δούλεψε ή δεν το δοκίμασε καθόλου; Δεν τον ρώτησα. Επίσης, το γνωρίζω ότι τα 64bit έχουν κανονική υποστήριξη. 4 ώρες πριν, micos000 είπε Για να βάλεις τώρα win10-32bit θα πρέπει να διαγράψεις τελείως τον δίσκο και να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Για να το κάνεις θα πρέπει πρώτα να κατεβάσεις το εργαλείο της microsoft, να το τρέξεις και να επιλέξεις windows 10 32 bit. Στη συνέχεια να ετοιμάσεις ένα USB 8gb και πάνω (μπορεί να του φτάνει και 4gb αλλά δεν είμαι σίγουρος) με τα 32bit 10άρια και να μπουτάρεις από αυτό και όχι να προσπαθήσεις να κάνεις ενημέρωση μέσα από τα windows, όπως μάλλον προσπάθησες να κάνεις. Παρακάτω τα βήματα... Έτσι ακριβώς το έκανα. Με αυτή την εφαρμογή. Και δεν με αφήνει να το εγκαταστήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου Δηλαδή ετοιμάσεις usb, μπουταρες από αυτό και σε κάποιο σημείο σου λέει ότι δεν μπορεί να βρει κάτι; Αυτό στο κάνει από την αρχή ή προχωράς τα πρώτα βήματα και μετά; Σε κάποιο σημείο σε ρωτάει αν θέλεις να προχωρήσεις στην εγκατάσταση ή να πας για προχωρημένους. Αν πας στην 2η επιλογή πρέπει να διαγράψεις όλα τα διαμερίσματα από τον δισκο για να μπορέσεις να προχωρήσεις. Στην πρώτη επιλογή μπορεί να σου βγάλει σφάλμα γιατί προσπαθείς να βάλεις παλαιότερο λειτουργικό πάνω σε νεότερο. Μπορείς να ανεβάσεις μια φώτο από το μήνυμα που σου βγάζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα