iakoboss7 Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου Καλησπερα σας, Ψαχνω κατι σχετικα οικονομικο, βαρια μεχρι 200 ευρω, ιδανικα με ογκομετρικο, 2way (αν σηκωνει το budget) και can-bus. το αμαξι ειναι Nissan Micra του 2018 (το τελευταιο μοντελο που εχει βγει). εχω διαβασει και εδω αλλα σε αλλα φορουμ οτι βρηκα αλλα δυστυχως δεν εβγαλα ακρη για την οικονομικη κατηγορια (αλλιως θα εβαζα pandora primo να τελειωνουμε αλλα ειναι τα διπλα++ λεφτα). καθε προταση δεκτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου Κοντα σε αυτα τα χρηματα και αρκετα αξιολογος ειναι ο Easycan Evo Digital της Meta… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 28 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου σε ευχαριστω φιλε μου για τον χρονο σου. τον εχω δει και αυτον αλλα με ογκομετρικο παει στα 270 https://metasystem.gr/product/sinagermos-easycan-evo-digital/ οπου σε αυτα τα λεφτα (300) θα πηγαινα pandora primo που εχει και αλλα καλουδια. οσο γινεται δηλαδη θα ηθελα κατω απο τα 200 με ογκομετρικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_k1 Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου Clifford 3105X. Είναι στο Budget σου, χωρίς το ογκομετρικό όμως, αν και πιστεύω ότι δεν θα το χρειαστείς, καθώς έχει μεγάλο εύρος ευαισθησίας που μπορεί να το ρυθμίσει στα μέτρα σου ο εγκαταστάτης σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megapaixtaras Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου επειδη και εγω κατι τετοιο ψαχνω σε χρηματα αλλα ειμαι ασχετος,τι ειναι το ογκομετρικο? οτι δλδ εχει αναγνωριση αν πλησιαζει ανθρωπος η' σκυλος και σε ειδοποιει?επισης μου ειπαν απο καταστημα οτι το αντικραδασμικο χρεωνεται 20 ευρω επιπλεον και οτι η ευρωπη το εχει καταργησει αλλα το βαζουν με εξτρα κοστος. βασικα εγω ενδιαφερομαι για τα ελαστικα μην γινει κατι και ηθελα αντικραδασμικο.με καλυπτει ο σκετος συναγερμος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 8 ώρες πριν, megapaixtaras είπε επειδη και εγω κατι τετοιο ψαχνω σε χρηματα αλλα ειμαι ασχετος,τι ειναι το ογκομετρικο? οτι δλδ εχει αναγνωριση αν πλησιαζει ανθρωπος η' σκυλος και σε ειδοποιει?επισης μου ειπαν απο καταστημα οτι το αντικραδασμικο χρεωνεται 20 ευρω επιπλεον και οτι η ευρωπη το εχει καταργησει αλλα το βαζουν με εξτρα κοστος. βασικα εγω ενδιαφερομαι για τα ελαστικα μην γινει κατι και ηθελα αντικραδασμικο.με καλυπτει ο σκετος συναγερμος? https://www.autotriti.gr/autoaccessories/news/data/accessories/Antikleptikh-prostasia-aytokinhtoy_133908_22687.asp 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megapaixtaras Δημοσ. 1 Ιουλίου Share Δημοσ. 1 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, nikos_k1 είπε Clifford 3105X. Είναι στο Budget σου, χωρίς το ογκομετρικό όμως, αν και πιστεύω ότι δεν θα το χρειαστείς, καθώς έχει μεγάλο εύρος ευαισθησίας που μπορεί να το ρυθμίσει στα μέτρα σου ο εγκαταστάτης σου. τι διαφορα εχει με αυτον ? https://papandreou.com.gr/product/clifford-3400x-synagermos-aytokinitoy-1-way/ μου ειπαν οτι το δικο μου παιρνει can bus,μπαινει κατι τετοιο ? σε gemini εχει τετοιο συστημα? Επεξ/σία 1 Ιουλίου από megapaixtaras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_k1 Δημοσ. 1 Ιουλίου Share Δημοσ. 1 Ιουλίου Η μόνη διαφορά που βρίσκω είναι στο τηλεχειριστήριο που έχει 4 πλήκτρα, αντί για 3 του 3105X. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα