Lanike71 Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Καλησπέρα, έχει κανείς εμπειρία με μικρά αυτοκίνητα αυτόματου σασμάν; Μικρά εννοώντας μέχρι 1400 κ.εκ. Βγάζει εύκολα βλάβη στο συγκεκριμένο σημείο; Στα πόσα χιλιόμετρα περίπου;
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Lanike71 είπε Καλησπέρα, έχει κανείς εμπειρία με μικρά αυτοκίνητα αυτόματου σασμάν; Μικρά εννοώντας μέχρι 1400 κ.εκ. Βγάζει εύκολα βλάβη στο συγκεκριμένο σημείο; Στα πόσα χιλιόμετρα περίπου; Έτσι αόριστα χωρίς κατασκευαστή; Είχα Honda jazz του 2007 χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα 1400 κυβικα Έχουν βελτιωθεί γενικά τα αυτόματα σασμάν και όποιος οδηγήσει αυτοκίνητο με τέτοιο με τίποτα δεν γυρίζει σε μηχανικό. Επεξ/σία 28 Ιουνίου από Γιάννης Platano 4
Lanike71 Δημοσ. 28 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Opel Corsa, Fiat Punto, Citroen C3, Πεζό 207, δεκαετία '00 με 150.000 χλμ. περίπου. Επεξ/σία 28 Ιουνίου από Lanike71
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, Lanike71 είπε Καλησπέρα, έχει κανείς εμπειρία με μικρά αυτοκίνητα αυτόματου σασμάν; Μικρά εννοώντας μέχρι 1400 κ.εκ. Βγάζει εύκολα βλάβη στο συγκεκριμένο σημείο; Στα πόσα χιλιόμετρα περίπου; Πόσο πιο φλου μπορούσες να κάνεις την ερώτηση;
Lanike71 Δημοσ. 28 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Πόσο πιο φλου μπορούσες να κάνεις την ερώτηση; Γιατί βιάστηκες;
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Μόλις τώρα, Lanike71 είπε Γιατί βιάστηκες; Είμαι γρήγορος,έχω manual σασμάν. Τόσο παλιά μοντέλα ;Κάτσε μακρυά.Ειδικά με τα ρομποτικού τύπου. 1 1
kalmik Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Άμα πάρεις κανένα DSG του Group VAG θα καταλάβεις την επιφύλαξη αρκετών χρηστών. Δε νομίζω ότι υπήρξε DSG που να έβγαλε πάνω από 100Κ χλμ. χωρίς (πανάκριβο) πρόβλημα. Αχρηστα ήταν ακόμη τα διπλοσύμπλεκτα αυτόματα 2ης και 3ης γενιάς Toyota Yaris. Oι έχοντες αποδεδειγμένες εμπειρίες ας προσθέσουν τη δική τους πληροφόρηση. 2 1
Lanike71 Δημοσ. 28 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου Μήπως τα ημιαυτόματα (σειριακά ) , είναι πιο αξιόπιστα ως προς το χρόνο ζωής;
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, Lanike71 είπε Μήπως τα ημιαυτόματα (σειριακά ) , είναι πιο αξιόπιστα ως προς το χρόνο ζωής; Τα σειριακά - απεριόριστων σχέσεων δεν είναι ημιαυτοματα και είναι πολύ καλά. Τέτοιο είχε το jazz και το civic που είχα Τώρα εχω πάντα σε αυτόματο το Honda CRV του 2008
SinAkuma Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Εγώ έχω Hyundai i10 1.2 αυτόματο αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πω κάτι για πρόβλημα. Το καλό πάντως είναι άμα βαρεθείς τις αλλαγές, μπορείς να τις κάνεις ας πούμε και χειροκίνητα, και νιώθεις και λίγο αγωνιαρης μιας και όλες πάνω για να αλλάξεις σε 1-2-3-4-5 και κάτω για κατέβασμα τα σπάει. 1
Lanike71 Δημοσ. 28 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Τα σειριακά - απεριόριστων σχέσεων δεν είναι ημιαυτοματα και είναι πολύ καλά. Τέτοιο είχε το jazz και το civic που είχα Τώρα εχω πάντα σε αυτόματο το Honda CRV του 2008 Τα ημιαυτόματα δεν είναι τα σειριακά;
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Μόλις τώρα, Lanike71 είπε Τα ημιαυτόματα δεν είναι τα σειριακά; Καμμια σχέση από ότι ξέρω
Lanike71 Δημοσ. 28 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Καμμια σχέση από ότι ξέρω Έχω εντύπωση ότι αυτά είναι. Χωρίς συμπλέκτη και με λεβιέ που ανεβοκατεβαζεις ταχύτητα προς την ίδια κατεύθυνση, πάνω ή κάτω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Lanike71 είπε Έχω εντύπωση ότι αυτά είναι. Χωρίς συμπλέκτη και με λεβιέ που ανεβοκατεβαζεις ταχύτητα προς την ίδια κατεύθυνση, πάνω ή κάτω. Ίσως... Δεν είμαι σίγουρος Ημιαυτόματα ήταν τα πρώτα Honda πριν πολλά χρόνια με όνομα Hondamatic Επεξ/σία 28 Ιουνίου από Γιάννης Platano
Black Demis Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου εχω αρκετή αρκετές εμπειρίες με παλιά και με καινουργια οταν μηλαμε για λιγα cc τα παλια ειναι απαράδεκτα στο αυτόματο....... τα καινουργια ειναι ξεκουραστα και ανετα απο την αλλη στα μεγαλα κυβικα αλλαζει το πραγμα καθος εχει αρκετα παλια με αυτόματο που ηταν μια χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα