vagnit Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου Έχω αγοράσει τον ενδιάμεσο διακόπτη Sonoff Mini R2 και θα ήθελα να τον βάλω στην θέση του τωρινού που ελέγχει τα ρολά μου. Επισυνάπτω φωτογραφίες με τα καλώδια που υπάρχουν στα ρολά μου και την συνδεσμολογία του sonoff. Με την μέχρι τώρα αναζήτηση μου νομίζω πως πάει κάπως έτσι: Καφέ καλώδιο δικό μου - επιστροφή 1- > Lin sto Sonoff Κόκκινο καλώδιο δικό μου - επιστροφή 2 - > Lout sto Sonoff Μαύρο καλώδιο #1 δικό μου -> Nin sto sonoff Μαύρο καλώδιο #2 δικό μου -> ? sonoff mini r2 manual: https://sonoff.tech/product-document/diy-smart-switches-doc/minir2-doc/ τωρινός διακόπτης: https://www.skroutz.gr/s/36998612/Bassiakos-CHoneytos-Diakoptis-Toichou-Rolon-me-Plaisio-kai-Dyo-Pliktra-Leykos-71345.html Αν δει το post κάποιος που να το έχει ήδη κάνει και θα μπορούσε να με καθοδηγήσει και να το δοκιμάσω θα ήταν super αλλιώς θα καλέσω έναν ηλεκτρολόγο. PS: το ξέρω πως πολλοι θα μπούν στον πειρασμό να πως πως το σωστό ειναι να το κάνει ηλεκτρολόγος. Λογικό και συμφωνώ αλλά κάνω πολλά μαστορέματα στο σπίτι και πιστεύω πως αν βρώ την σωστή αντιστοιχία ειναι πολύ απλό να τα συνδέσω. Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση nkarama Δημοσ. 28 Ιουνίου Λύση Share Δημοσ. 28 Ιουνίου o Mini R2 δεν κάνει για ρολά. Είναι ένας διακόπτης Ον-ΟΦΦ. Θες τον Dual R3 Και θα χρειαστείς και Ουδέτερο, δηλαδή να κόψεις και να διακλαδώσεις τον μπλέ αγωγό .... ΚΑι επειδή το έθιξες, μιας και δεν καταλαβαίνεις τι ακριβώς κάνεις και πως δουλέυουν τα ρολά, θα το πω... 🙂 Φέρε Ηλεκτρολόγο. ΚΑνα καλό όμως, όχι να κοιτάει το SONOFF και να σου λέει οτι είναι κόλπα του James Bond.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagnit Δημοσ. 28 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα