Antonisk2003 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να δείχνει τη θερμοκρασία της κάρτας γραφικών; Έχω μία geforce4 mx440.
billpeppas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 "Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να δείχνει τη θερμοκρασία της κάρτας γραφικών; Έχω μία geforce4 mx440." Οι περισσότερες ( αν όχι όλες ) [ ίσως υπάρχει καμία εξαίρεση από μονάδα της Asus ] δεν έχουν σένσορα θερμοκρασίας. Έτσι δεν μπορείς να την δείς. Αν έχεις Asus , πρέπει να έχει το Asus Probe στο site της Asus.
Revan Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Το ASUS Probe είναι για mobo,cpu. Για κάρτα γραφικών χρησιμοποιείς το ASUS Smartdoctor...
billpeppas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Σωστά. Sorry , I got confused by ASUSs' naming...
Antonisk2003 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Anyway δεν έχω asus. Thanks πάντως
giorgos th. Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 kai me to smart doctor den tha kaneis tipota.prepei i idia i karta na exei sensora gia temp. kai tis endeikseis stis vbgazei stis idiotites tis kartas.allios den iparxei tropos oti marka kai na einai i karta.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.