Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παρεα, εκανα παραγγελια ενα πλυντηριο απο public στις 19.06 και παρελαβα 25.06. 

LG F4R5010TSMB 10 kg 1.400 Στροφές Ανθρακί Πλυντήριο Ρούχων

την επομενη στις 26.06 παρατηρησα οτι η οθονη εχει ενα εσωτερικο σπασιμο, στο κατω μερος, δεν προκαλει καποιο προβλημα, αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να κρατησω ενα πλυντηριο με προβλημα. 

τους πηρα τηλ, εστειλα φωτο στο email και μου λενε οτι επειδη υπεγραψα ενα χαρτι οτι μου το παρελαβαν αρτιο και οτι δεν χτυπηθηκε απο τη μεταφορικη δεν δεχονται αντικατασταση. 

υποθετω θα απευθυνθω στο συνηγορο καταναλωτη, αλλα πραγματικα..  ειναι λογικα πραγματα αυτα? τι σκ@τα με τα κωλομαγαζα επιτελους.. 

2024-06-26 12.27.47.jpg

2024-06-26 12.26.51.jpg

Επεξ/σία από emperor4her
Δημοσ.

Και να το κυνηγησεις με τον συνηγορο του καταναλωτη δυσκολα θα βγαλεις ακρη.Παντως παιζει το σπασιμο να ειναι και απο κατασκευης ετσι.Να εγινε απο το εργοστασιο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, emperor4her είπε

δηλαδη ειναι λογικα πραγματα αυτα? τι σκ@τα με τα κωλομαγαζα επιτελους.. 

Δεδομένου ότι μετά από την παραλαβή των προϊόντων, ο κίνδυνος μεταβαίνει στον Πελάτη, ο τελευταίος οφείλει να ελέγχει κατά την παραλαβή τα προϊόντα που παραλαμβάνει, καθώς με την υπογραφή του κατά την παραλαβή επιβεβαιώνει, ότι παρέλαβε ορθώς τα προϊόντα της παραγγελίας του.

https://www.public.gr/page/help/oroi/oroi-agoron

Μίλα με την LG μήπως σου αλλάξουν το τζαμάκι.

Δημοσ.

Κλασσικα οταν παραλαμβανω απο μεταφορικες και μου ζητανε να υπογραψω ή δεν υπογραφω ή γραφω πχ εξωτερικη συσκευασια καλη ή χτυπημενη.

Ποτε μονο την υπογραφη μου...

Δημοσ.

ναι αλλα το θεμα ειναι οτι αυτο το πραγμα δεν φαινεται.. δεν πεφτει το ματι εκει.. δεν ειναι ενα εμφανες μεγαλο χτυπημα να το δεις.. πραγματικα.. ασε που χωρις να ειμαι σιγουρος, ειχε και αυτοκολητα επανω μπλε οποτε δεν φαινοταν.. 

10 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Δεδομένου ότι μετά από την παραλαβή των προϊόντων, ο κίνδυνος μεταβαίνει στον Πελάτη, ο τελευταίος οφείλει να ελέγχει κατά την παραλαβή τα προϊόντα που παραλαμβάνει, καθώς με την υπογραφή του κατά την παραλαβή επιβεβαιώνει, ότι παρέλαβε ορθώς τα προϊόντα της παραγγελίας του.

https://www.public.gr/page/help/oroi/oroi-agoron

Μίλα με την LG μήπως σου αλλάξουν το τζαμάκι.

η lg ιχυριζεται οτι πρεπει να μου κανουν αντικατασταση μιας και ειναι εντος 10 ημερων.. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, emperor4her είπε

η lg ιχυριζεται οτι πρεπει να μου κανουν αντικατασταση μιας και ειναι εντος 10 ημερων.. 

Για να γίνει πιο σαφές εννοείς ότι η LG ισχυρίζεται ότι το public πρέπει να σου κάνει αντικατάσταση. Σωστά?

Επίσης ψάξε αν το public προσφέρει DOA και αν ναι πόσες μέρες. 

3 λεπτά πριν, emperor4her είπε

δεν ειχε μεμβρανη

Μήπως σου έδωσαν επιστροφή άλλου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Για να γίνει πιο σαφές εννοείς ότι η LG ισχυρίζεται ότι το public πρέπει να σου κάνει αντικατάσταση. Σωστά?

Επίσης ψάξε αν το public προσφέρει DOA και αν ναι πόσες μέρες. 

Τα public  Μου ειπαν να παρω στην LG γιατι πιθανον να ειχε θεμα απο το εργοστασιο.. Πηρα στην LG και μου ειπαν οτι τα Public πρεπει να σου κανουν αντικατασταση, γιατι ειναι μεσα σε διαστημα 2 ημερων και εχετε δικαιωμα μεχρι 10 μερες να ζητησετε DOA.

δεν το γνωριζω αυτο, γενικα ειχε αυτοκολλητα πανω κλπ, αν ειχαν κανει τελεια συσκευασια που να το ξερω.. 

27 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Κλασσικα οταν παραλαμβανω απο μεταφορικες και μου ζητανε να υπογραψω ή δεν υπογραφω ή γραφω πχ εξωτερικη συσκευασια καλη ή χτυπημενη.

Ποτε μονο την υπογραφη μου...

ε κατσε ρε συ, με αυτη τη λογικη εχω δικαιωμα να πω και στη μεταφορικη μισο να το συνδεσω να το βαλω να πλυνει, περιμενετε να δουμε οτι ολα ρολοι!

φτιαχνω και καφε αν θελετε.. 😅

Επεξ/σία από emperor4her
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, emperor4her είπε

ε κατσε ρε συ, με αυτη τη λογικη εχω δικαιωμα να πω και στη μεταφορικη μισο να το συνδεσω να το βαλω να πλυνει, περιμενετε να δουμε οτι ολα ρολοι!

φτιαχνω και καφε αν θελετε.. 😅

Μα αυτο μονο υπογραφεις οτι παρελαβες το κουτι χωρις να ειναι χτυπημενο...

Εαν το ανοιξεις και ειναι σπασμενο ?

Το ανοιξες μπροστα στον μεταφορεα ? Οχι.

Αρα υπογραφεις μονο για την εξωτερικη εμφανιση του κουτιου.. αυτο ισχυει .

Αλλιως εαν θελει ο οδηγος να περιμενει να το ανοιξεις και το τσεκαρεις μαζι του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Μα αυτο μονο υπογραφεις οτι παρελαβες το κουτι χωρις να ειναι χτυπημενο...

Εαν το ανοιξεις και ειναι σπασμενο ?

Το ανοιξες μπροστα στον μεταφορεα ? Οχι.

Αρα υπογραφεις μονο για την εξωτερικη εμφανιση του κουτιου.. αυτο ισχυει .

Αλλιως εαν θελει ο οδηγος να περιμενει να το ανοιξεις και το τσεκαρεις μαζι του.

σωστα, αλλα εμενα επειδη εμενα το ανοιξαν για να μπει στο ασανσερ, το ειδα και εσωτερικα.. 

Βεβαια τωρα που το σκεφτομαι, υπεγραψα για τη συσκευασια γιατι υπεγραψα πριν το ανοιξουν.. 

το θεμα ειναι οτι επειδη ειχε καποιες μπλε ταινιες, σε διαφορα σημεια και κανα 2 και μπροστα στην οθονη αυτο δεν το ειδα.

δεν ξερω αν ηταν πισω απο την ταινια ή οχι, αλλα επειδη ειναι τοσο μικρο δεν φαινεται.. 

EDIT: 

μιλησα μολις με το παιδι απο τη μεταφορικη, και μου ειπαν οτι το χαρτι που υπεγραψα ειναι για ΑΡΤΙΑ συσκευασια ΟΧΙ για εσωτερικο κουτιου.

Επεξ/σία από emperor4her
Δημοσ.
1 ώρα πριν, emperor4her είπε

EDIT: 

μιλησα μολις με το παιδι απο τη μεταφορικη, και μου ειπαν οτι το χαρτι που υπεγραψα ειναι για ΑΡΤΙΑ συσκευασια ΟΧΙ για εσωτερικο κουτιου.

Α γεια σου...

Τωρα παρε στο Public και πες τους να στο αλλαξουν και οτι μιλησες με την LG...

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Α γεια σου...

Τωρα παρε στο Public και πες τους να στο αλλαξουν και οτι μιλησες με την LG...

Νομιζω οτι προσπαθουν να ριξουν τις ευθυνες αλλου. 

με καλεσε πριν λιγο απο το Public και μου ειπαν οτι αυτοι δεν μπορουν να το αλλαξουν γιατι πιθανοτατα ηρθε ετσι απο το εργοστασιο. και οτι θα στειλουν email με φωτο που τους εστειλα εγω στην LG και θα μου απαντησουν.. 

ειναι το λιγοτερο γελιοι.. 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, emperor4her είπε

Νομιζω οτι προσπαθουν να ριξουν τις ευθυνες αλλου. 

με καλεσε πριν λιγο απο το Public και μου ειπαν οτι αυτοι δεν μπορουν να το αλλαξουν γιατι πιθανοτατα ηρθε ετσι απο το εργοστασιο. και οτι θα στειλουν email με φωτο που τους εστειλα εγω στην LG και θα μου απαντησουν.. 

ειναι το λιγοτερο γελιοι.. 

Αρα ειναι DOA... αρα πρεπει να στο αλλαξουν αυτοι.... 

Μην το αφησεις το τρεναρουν επειδη ερχεται ΣΚ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το δεχονται.. οριακα ειμαι να το παρω στο αυτοκινητο και να παω να το παρατησω μεσα στο public. 

Το μονο που λενε ειναι οτι ειναι προβλημα εργοστασιου..  

τι με νοιαζει εμενα ποιανου προβλημα ειναι.. πηρα κατι, ηρθε με βλαβη, οφειλει να το αλλαξει.. ετσι ξερω τοσα χρονια.. 

27 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Αρα ειναι DOA... αρα πρεπει να στο αλλαξουν αυτοι.... 

Μην το αφησεις το τρεναρουν επειδη ερχεται ΣΚ....

Επεξ/σία από emperor4her

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...