vste Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 12 hours ago, Thresh said: Τότε δεν το χρησιμοποίησες, ούτε χρηματοδότηση από ΕΕ. Έχεις δίκιο είδα περί τίνος πρόκειται στο gov.gr. Αν είναι γρήγορο γιατί δεν έκανα είσοδο θυμάσαι πόσο περίπου είναι η επιδότηση;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 7 hours ago, vste said: Αν είναι γρήγορο γιατί δεν έκανα είσοδο θυμάσαι πόσο περίπου είναι η επιδότηση; 200 και μετά 140 ανά όροφο + 60 για τουλάχιστον άλλη μια εργασία πέρα από την εγκατάσταση FTTH. 1
kanenaprivacy Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου ... έχω μια υποψία πως η κοσμοτέ πέρασε FB σε κάθε όροφο στην οικοδομή μου χωρίς να είχε τότε διαχειριστή η οικοδομή... αυτό είναι υποδομή που μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε πάροχος όταν το κουτί γράφει κοσμοτέ από έξω; Υπάρχει περίπτωση να μην πήραν ποτέ άδεια από διαχείριση για να το κάνουν αυτό;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 4 hours ago, kanenaprivacy said: ... έχω μια υποψία πως η κοσμοτέ πέρασε FB σε κάθε όροφο στην οικοδομή μου χωρίς να είχε τότε διαχειριστή η οικοδομή... αυτό είναι υποδομή που μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε πάροχος όταν το κουτί γράφει κοσμοτέ από έξω; Υπάρχει περίπτωση να μην πήραν ποτέ άδεια από διαχείριση για να το κάνουν αυτό; Ναι μπορεί να χρησιμοποιήσουν όσοι παίρνουν χονδρική από ΟΤΕ. Και να μην πήραν αλλά να υπέγραψε πχ αυτός που έκανε την αίτηση, τι αλλάζει? Δεν πρόκειται να ξηλωθούν τώρα.
k_w_t Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου Στις 1/7/2024 στις 8:23 ΜΜ, kanenaprivacy είπε ... έχω μια υποψία πως η κοσμοτέ πέρασε FB σε κάθε όροφο στην οικοδομή μου χωρίς να είχε τότε διαχειριστή η οικοδομή... αυτό είναι υποδομή που μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε πάροχος όταν το κουτί γράφει κοσμοτέ από έξω; Υπάρχει περίπτωση να μην πήραν ποτέ άδεια από διαχείριση για να το κάνουν αυτό; Δεν χρειάζεται άδεια από την διαχείριση . Έστω και ένας να θέλει οι γραμμές θα μπουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι συνεννόηση του διαχειριστή με τον μηχανικό για την κατασκευή τους..
k_w_t Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Στις 28/6/2024 στις 11:56 ΠΜ, k_w_t είπε Πολυκατοικια που τελειωσε πριν 8 μηνες.... Οπτικη στα διαμερισματα.....Οπτικη σε δικο τους Bep στην εισοδο. Οχι χαλκος στην οικοδομη... Οπτικη στο δρομο ομως γιοκ !!!! Αποτελεσμα 16 διαμερισματα χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ !!!!!! Λοιπον η ταλαιπωρια τους τελειωσε. Η Cosmote τα ειχε κανει μπαχαλο.... εγινε συνδεση απο VODAFONE κανονικα στο κτιριο... Πηγε σημερα και συνδεσε 3 μεσα σε μια μερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα