ethereum Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 26 λεπτά πριν, Thresh είπε Απλά εύκολα συναρπαστικά, στο Λουξεμβούργο ο πάροχος, στον οποίο είναι πελάτης ο κουμπάρος μου, έφερε το FTTH μέχρι το πεζοδρόμιο και μετά του είπε πάρε δικό σου εργολάβο για να φέρει την οπτική μέσα με δικά σου έξοδα (1000+ ευρώ). 😛 τι είναι για το Λουξεμβούργο 1000 ευρώ με τους μισθούς που έχουν είναι σαν 200 ευρώ στην Ελλάδα 4 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 29 minutes ago, ethereum said: πήγα στη Cosmote και ρώτησα για 1Gbps , μου λένε έχει οπτική η περιοχή σου αλλά θα βάλεις μέχρι 200Mbps , λέω γιατί ? τι να τα κάνω τα 200Mbps , βάζεις οπτική ίνα για να καταλάβεις διαφορά , μου λένε ο εργολάβος για τόσο έβαλε στην περιοχή σας , είμαι Θεσ/νίκη κέντρο. Δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός, οι οπτικές που βάζουν κάνουν και για 10Gbps, μιας κι αυτοί του πιλοτικού χρησιμοποιούν τις ίδιες απλά άλλαξαν το ONT/Router. 2 πιθανότητες, συστημικό πρόβλημα και βλέπουν μέχρι VDSL (FTTC) 200Mbps ή δεν έχουν δώσει ακόμα διαθεσιμότητα FTTH στο δρόμο σου. Δυστυχώς το ότι έχουν ονομάσει Fiber τα εμπορικά προγράμματα των VDSL προκαλεί μπέρδεμα ακόμα και στους πωλητές, πόσο μάλλον σε πελάτες. FTTH GOV κοιτάς το χάρτη κλασικά αν έχει κοκκινη τελίτσα το κτίριό σου. 28 minutes ago, Ntinaras said: Ε νταξει, οποτε εκανε οικονομια μια μερα και δεν βγηκε για ποτο, και τα μαζεψε. 24 minutes ago, ethereum said: τι είναι για το Λουξεμβούργο 1000 ευρώ με τους μισθούς που έχουν είναι σαν 200 ευρώ στην Ελλάδα Δεν είναι δουλειά του ενοικιαστή να πληρώνει για υποδομές που θα μείνουν στον ιδιοκτήτη όμως. 😛 Κατά τα άλλα το point μου είναι ότι υπάρχουν χώρες που χρεώνουν την εγκατάσταση και δεν είναι μικρά τα ποσά, "απλές" διαδικασίες. Όπως ανέφερα σε προηγούμενο post μου στην περίπτωσή μου θα ήταν αρκετά μεγάλο αν δεν ήταν τσάμπα από τον πάροχο. 28 minutes ago, Ntinaras said: Περιεργο, η wind κανει κατι τετοιο και δινει "οπτικη" μεσω vdsl που παει μεχρι 200 οταν δεν εχει δικο της δικτυο ftth. Δεν δίνει VDSL 200Mbps η Nova, δίνει μέχρι 200 FTTH από δίκτυα οπτικών άλλων. 1
ougxar Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Ότι πιο άχρηστο αυτό το πρόγραμμα για πολλούς λόγους Το γιγα voucher ρωτάει και ανησυχεί
asmilon Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, ethereum είπε ακόμη μια περίπλοκη διαδικασία του δημοσίου με κωδικούς , καεκ , voucher , αιτήσεις , αναμονές, κρυφές παγίδες , παραθυράκια κτλπ αυτή η χώρα πνίγεται απο μόνη της , στο εξωτερικό τα πράγματα είναι τόσο απλά και λειτουργικά , υποτίθεται ότι η ψηφιακή αναβάθμιση των φορέων θα διευκόλυνε τον πολίτη και θα απλοποιούσε τα πράγματα ενώ φαίνεται ότι έχουμε μια μετατόπιση της ψηφιακής γραφειοκρατίας απο τους φορείς στον απλό πολίτη. Δυστυχως σε μια χωρα που η φοροδιαφυγη ειναι εθνικο σπορ, ο καθενας το θεωρει απολυτα λογικο να κλεψει το κρατος οπως & οπου μπορει και αν καποιος παει να καταγγειλει καποια παρανομια εχει την ρετσινια του "χαφιε", αυτες οι διαδικασιες δε μπορουν να γινουν χωρις δικλειδες ασφαλειας. Επεξ/σία 28 Ιουνίου από asmilon 1 2
toxoths73 Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Καλό και αυτό σου λένε πάρε Ferrari αλλά δεν σε αφήνουν να τη πας πάνω από 120, βάζουν οπτικές με 1Gpps και σου λένε πάρε... αλλά τι να κατεβάσεις αφού όλα τα "καλά" τα κυνηγάνε. Ρε μας κοροιδεύουν φάτσα κάρτα?
Aprile Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 2 ώρες πριν, ethereum είπε πήγα στη Cosmote και ρώτησα για 1Gbps , μου λένε έχει οπτική η περιοχή σου αλλά θα βάλεις μέχρι 200Mbps , λέω γιατί ? τι να τα κάνω τα 200Mbps , βάζεις οπτική ίνα για να καταλάβεις διαφορά , μου λένε ο εργολάβος για τόσο έβαλε στην περιοχή σας , είμαι Θεσ/νίκη κέντρο. Τί περιμένεις από τους Γερμανούς που ακόμα και στη Γερμανία σαμποτάρουν το FTTH υπέρ του δικού τους άθλιου VDSL. Μόνο αν έρθει η ΔΕΗ στη περιοχή θα αλλάξουν ... 2 1
Ola150 Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Εμείς στο Νέο Ηράκλειο που έχουμε μια περιοχή γεμάτη FTTH αλλά και μια άλλη (εκεί που μένω, κάτω από τον Ηλεκτρικό) που μας έχουν ξεχάσει χωρίς FTTH τι να πούμε; 500μ μαξ μας χωρίζουν από το FTTH 😭
phadomas Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 6 ώρες πριν, k_w_t είπε Πολυκατοικια που τελειωσε πριν 8 μηνες.... Οπτικη στα διαμερισματα.....Οπτικη σε δικο τους Bep στην εισοδο. Οχι χαλκος στην οικοδομη... Οπτικη στο δρομο ομως γιοκ !!!! Αποτελεσμα 16 διαμερισματα χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ !!!!!! Πανέξυπνος ο κατασκευαστής που δεν έβαλε χαλκό ενώ δεν υπάρχει υποστήριξη οπτικής...γελάνε και τα τσιμεντα
SaFiS Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 16 minutes ago, phadomas said: Πανέξυπνος ο κατασκευαστής που δεν έβαλε χαλκό ενώ δεν υπάρχει υποστήριξη οπτικής...γελάνε και τα τσιμεντα Εχει βγει κανονισμος που λεει οτι σε νεα κτηρια δεν θα μπαινει πλεον χαλκος. Και αφου ο ΟΤΕ δεν ειναι καθολικος παροχος εδω και χρονια, δεν ειναι υποχρεωμενοι να φερουν δικτυο… 2
k_w_t Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, phadomas είπε Πανέξυπνος ο κατασκευαστής που δεν έβαλε χαλκό ενώ δεν υπάρχει υποστήριξη οπτικής...γελάνε και τα τσιμεντα Ο κατασκευαστης παει με οτι λεει ο νομος.... Δεν κανει οτι νομιζει αυτος... Το οτι η εταιρια που επρεπε να εχει περασει οπτικες ινες απο την περιοχη απο το 2021 και δεν το εχει κανει ...δεν ειναι δικο του λαθος... Επεξ/σία 28 Ιουνίου από k_w_t
tzavardin Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Ola150 είπε Εμείς στο Νέο Ηράκλειο που έχουμε μια περιοχή γεμάτη FTTH αλλά και μια άλλη (εκεί που μένω, κάτω από τον Ηλεκτρικό) που μας έχουν ξεχάσει χωρίς FTTH τι να πούμε; 500μ μαξ μας χωρίζουν από το FTTH 😭 Έτσι είναι όλη η Αθήνα φίλε. Χωρισμένη σε ζώνες. 1
k_w_t Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 1 ώρα πριν, tzavardin είπε Έτσι είναι όλη η Αθήνα φίλε. Χωρισμένη σε ζώνες. Οχι και ολη ... Εμεις στο Κουκακι δεν βλεπουμε να μπαινουν οπτικες ουτε το 2029.... 2 ώρες πριν, Ola150 είπε Εμείς στο Νέο Ηράκλειο που έχουμε μια περιοχή γεμάτη FTTH αλλά και μια άλλη (εκεί που μένω, κάτω από τον Ηλεκτρικό) που μας έχουν ξεχάσει χωρίς FTTH τι να πούμε; 500μ μαξ μας χωρίζουν από το FTTH 😭 Εκει δεν εχει INALAN παντου ?
stathisp Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) εφημεριδα Συνείδηση - 28/6 - χωρίς σχόλια Επεξ/σία 28 Ιουνίου από stathisp
Nate Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Το πρόγραμμα αυτό συμφέρει ή υπάρχει κάποιο ανακοινωμένο πρόγραμμα που να συμφέρει περισσότερο ως προς την ταχύτητα; Είδα το giga voucher, αλλά απ' όσο κατάλαβα για αυτό πρέπει να έχεις ήδη οπτική ίνα.
tzavardin Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, k_w_t είπε Οχι και ολη ... Εμεις στο Κουκακι δεν βλεπουμε να μπαινουν οπτικες ουτε το 2029.... Μια από τα ίδια στη Γούβα, που είμαστε σχεδόν γείτονες. Ο Βύρωνας έβαλε σχεδόν από την αρχή. Το Παγκράτι μισό μισό, τώρα μπήκαν τσούκου τσούκου και Νέο Κόσμο από ότι βλέπω, αλλά εμείς μέσα στη μέση του χάρτη μια λωρίδα όλη η συνοικία ανάμεσα σε κόκκινες τελείες. Και ο Υμμητός για να μην είμαι άδικος. Αυτό εννοώ σε ζώνες. Επεξ/σία 28 Ιουνίου από tzavardin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα