Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και δύομησι χρόνια έχω παραδόσει την διαθήκη και όλα τα συμβόλαια και τοπογραφικά που χρειάζονται στον συμβολαιογράφο του νησιού και βαράει μύγες.

Ρώτησα πριν με αναλάβει, λόγω νησιού και φόρτου εργασίας και μου είπε οκ. Ρωτάω αν χρειάζεται τίποτε άλλο την γραμματέα του, μου λέει οχι, άλλα πρέπει να τα δει ο συμβολαιογράφος και να τα συντάξει.

Τώρα είμαι απο τηλέφωνο σε τηλέφωνο και δεν τον βρίσκεις ποτέ, γιατί έχει εκλεγεί στην Περιφέρεια και όπου γάμος και χαρά ή πολιτική σύναξη, τρέχει εκεί.

Δεν μου είναι εύκολο να φύγω απο αυτόν, γιατί είμαι εξωτερικό και γενικά δεν έχω χρόνο να μπλέξω και με άλλον.

Να του κάνω καταγγελία; Δεν θα ανοίξει ρουθούνι γιατί είναι του συστήματος και της κυβέρνησης. Τι διάολο να κάνω;;

Δημοσ.
2 minutes ago, gorilas13 said:

Τι διάολο να κάνω;;

Αρχικά να μην εκφράζεσαι έτσι.

Ψάχνεις για αλλον συμβολαιογράφο και οταν συμφωνήσεις μαζι του και του πεις την κατάσταση , θα επικοινωνήσει εκείνος μαζί του και θα αναλάβει την υπόθεση σου.

Ισως είναι το πιο άμεσο που μπορεις να κάνεις , γιατι δεν θα θέλει να εκτεθεί στον συναδελφό του.

• Haha 1
Δημοσ.

Έχω την πεποίθηση ότι ο συμβολαιογράφος δεν χρειάζεται να είναι ντόπιος... Οπότε επιλέγεις κάποιον άλλο και τρέχει την υπόθεση...

Prp Tip: καλό ειναι ο συμβολαιογράφος και ο Μηχανικός να είναι ας πούμε γνωστοί η "συνεργάτες" , γιατί μου τύχει περίπτωση ο ένας να μην μιλα στον άλλο. 

Καλή συνέχεια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...