mandos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2000 Loipon yparxei tropos gia na spaseis ton apokodikopoihth toy filmnet kai na blepeis xoris hxo. Den milao gia cablecrypt alla gia apokodikopoihth. Oti ginete ginete giati to katafera mia fora palia. Tora to prospatho kai tha sas po nea. Einai poly dyskolo giati prepei na programatiso ta chipakia pou exei mesa alla tha to thimitho pos ginete!!! Psaxte kai esys. Sas diabebeono oti douleyei!!
fuzz Δημοσ. 9 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2000 sigoyra ginotan...tora to 3anakleidosan kai deixnei mia arnhtikh mia 8etikh eikona(panta bebaia xoris hxo
fuzz Δημοσ. 10 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2000 yparxei kai den doyleyei sosta ))<br>polarity problem!!!!prin doyleye sta8erh eikona xoris hx
Kafao Δημοσ. 11 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2000 Ola spane.Ta palia(philips) mono eikona,me ena tranzistoraki i me ena telestiko kaneis tin eikona invert alla den doulevei poli kala,petaei kati flasies pou fenonte ligo stin eikona,ta kainouria (cable crypt)kai ixo<br>alla me allo epexergasti (dallas),alla mono an to exei psaksei kapios.Me afta pou lene gia na xanaprogramatisoun kati tsipakia einai malakies,eidika sto cablecrypt pou exei olo to software se ram me mpataria kai me to paramikro ta xanei ola,akoma kai ta kanalia...<p>Neotera apo septemvri<p><br>Kafao..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.