Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα τι μπορώ να βάλω στα παράθυρα του αυτοκίνητου (κάτι οικονομικό) ώστε να κρύψω την καμπίνα εντελώς ?

Δημοσ.

Θες να μπορείς να μπαινοβγαίνεις;

Αν όχι, υπάρχουν κουκούλες που καλύπτουν όλο το αυτοκίνητο από πάνω έως το ύψος του κάτω μέρους των παραθύρων.

Αν ναι, βάλε κομμάτια από σακούλες σκουπιδιών και πιάσε τις με τα παράθυρα και ταινία.

Δημοσ.
1 hour ago, phanispal said:

Θες να μπορείς να μπαινοβγαίνεις;

Αν όχι, υπάρχουν κουκούλες που καλύπτουν όλο το αυτοκίνητο από πάνω έως το ύψος του κάτω μέρους των παραθύρων.

Αν ναι, βάλε κομμάτια από σακούλες σκουπιδιών και πιάσε τις με τα παράθυρα και ταινία.

Να μπαινοβγαίνω εννοείται είδα κάτι κουρτίνες με μαγνητακιαπου τις κολας στα παράθυρα και τραβας μέχρι εκεί που θες αλλά δεν ξέρω αν κάνουν δουλειά?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Brashida είπε

Να μπαινοβγαίνω εννοείται είδα κάτι κουρτίνες με μαγνητακιαπου τις κολας στα παράθυρα και τραβας μέχρι εκεί που θες αλλά δεν ξέρω αν κάνουν δουλειά?

Αν θες να μη φαίνεται τίποτα μέσα δεν ξέρω αν θα σε καλύψουν οι κουρτίνες. Αν μιλάμε για τύπου σίτα ανάλογα με το φωτισμό θα φαίνονται από λίγα έως πολλά.

5 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

φιμε μεμβράνες, με τοποθέτηση 100-200€ ανάλογα το όχημα. 

Οικονομικό είπε ο άνθρωπος. 

Άσε που θα φαίνεται απ' το παρμπρίζ (αν και ΟΚ, εκεί βάζει μια ηλιοπροστασία εξωτερική).

• Thanks 1
Δημοσ.
11 minutes ago, phanispal said:

Αν θες να μη φαίνεται τίποτα μέσα δεν ξέρω αν θα σε καλύψουν οι κουρτίνες. Αν μιλάμε για τύπου σίτα ανάλογα με το φωτισμό θα φαίνονται από λίγα έως πολλά.

Οικονομικό είπε ο άνθρωπος. 

Άσε που θα φαίνεται απ' το παρμπρίζ (αν και ΟΚ, εκεί βάζει μια ηλιοπροστασία εξωτερική).

Μεμβράνες δεν βάζω γιατί θα φαίνεται πάλι και εκτός αυτού νομίζω δεν αξίζει σε αμάξι εικοσαετίας και βάλε 

Δημοσ.
On 28/06/2024 at 10:09, Nabuko said:

Γιατί δεν πάτε σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής?

Εκεί είναι χειρότερα και δεν θα έχει και καλή θέα 🤣

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...