Προς το περιεχόμενο

Συμβόλαιο σταθερής cosmote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα έχω το εξής συμβόλαιο vdsl 100 απερ σταθερα απερ κινητά στα 30.90 στην cosmote υπάρχει κάτι αρκετά πιο οικονομικό και αξιόλογο....υπάρχουν προτάσεις από εταιρίες πλεον και καλά "προσωπικές" :) (πχ το πακέτο αυτό στα 26 ευρώ) Γιατί είναι πολύ αυτοί που γκρινιάζουν για την ακρίβεια του ΟΤΕ εφόσον βλέπω ότι και οι άλλοι πάροχοι έχουν πάνω κάτω ίδιες τιμές τουλάχιστον στο vdsl

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η nova εβγαλε σταθερο τηλεφωνο μεσω δικτυου κινητης με απεριοριστα σταθερα και απεριοριστα κινητα και 4g internet εως 50 mbs στα 20 ευρω τον μηνα , και αμα θελεις 5g ταχυτητες εως 100mbs στα 26 ευρω τον μηνα. Δεν ξερω αμα υπαρχουνε περιορισμος δεδομενων διοτι διαβασα καπου οτι αμα υπερβεις τα 200gb πεφτει η ταχυτητα αλλα δεν ξερω αμα ισχυει. Παντως κανεις φορητοτητα σε 1-2 ημερες και εισαι ετοιμος . Δεν εχει αποκρυψη στις εξερχομενες κλησεις που κανεις . 

Εγω εχω booster και πληρωνω γυρω στα 37 ευρω τον μηνα , τωρα που εκανα μια κληση στο 11888 και μια κληση στο εξωτερικο μου ηρθε 35 ευρω μονο το σταθερο +4,80 ευρω το booster , υπερβηκα τα 40 ευρω και εχω adsl 10 ρα γραμμη , να ειναι καλα το booster με την κινητη που φτανει τα 50mbs. Εναλλακτικο παροχο δεν εχω στην περιοχη μου σε δικτυο σταθερης , μονο σε δικτυο κινητης αλλα και σε ασυρματο παροχο ιντερνετ .

Παντως το 30,90 ευρω που πληρωνεις ειναι παρα πολυ καλα , τα 26 ευρω τα εχω δει στην nova , αμα πιανει στην περιοχη σου μπορεις να το δοκιμασεις . Αλλιως η αρχικη τιμη της κοσμοτε σταθερης ειναι στα 37,90 ευρω , οποτε μια χαρα εισαι στην τιμη των 30,90 ευρω για οτε σταθερη. 

Επεξ/σία από johnmegarythmos

Δεν κατάλαβα την πρώτη παραγράφο( σταθερό μέσω κινητής κάτι σαν voip με κάποια εφαρμογή sip)

Τα ftth ποσό τα δίνει γενικά η κόσμοτε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...