Mr_Terror Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Δηλαδή τέτοιο καλωδιο χρειαζομαστε; https://www.e-jumbo.gr/eidi-technologias/gadgets-kiniton/diafora-gadget-kinitou/kalodio-otg-micro-type-c-14cm_1661338/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου νομιζω με το καλώδιο του κινητου σου και εναν ανταπτορα,κανεις δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@ngelos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Εγώ είχα αυτό και κάνει: Dudao Μετατροπέας micro USB male σε micro USB female Ασημί 1τμχ (dudao_20201102161940) | Skroutz.gr Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου από @ngelos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Δοκίμασα με 2 καλώδια type c και στις 2 άκρες αλλά δεν το αναγνωρίζει.Αν κάνει αυτό του jumbo να το παρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου εμενα το είδε και έκανε και update κανονικά μεσω ενος ανταπτορα τους ενος ευρω και το καλώδιο του κινητου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Εχω ξεκινήσει την διαδικασία με τις κάρτες,θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Πρώτη δοκιμή αποτυχία . Η κάρτα με τα παιχνίδια φαίνεται γεμάτη,και δεν εμφανίζει περιεχόμενο. Συνεχίζω δοκιμές από αύριο . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Αγόρασα το καλώδιο από το jumbo.θα δοκιμάσω αν λειτουργεί και ενημερωνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Εγώ τελείωσα το σεταρα κανονικά. Μια κάρτα 32gb για το Os και μια 128gb για τα παιχνίδια. Έβαλα και το πλήκτρο FN σε λειτουργία. Για τα 19 ευρώ,πολύ καλή φάση . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Πρέπει να βρω χρόνο και εγώ να ασχοληθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Το καλωδιο απο το jumbo δουλευει.Ειναι ασφαλες να κανω update την κονσολα? Δεν εχω κανει backup την καρτα ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Το καλωδιο απο το jumbo δουλευει.Ειναι ασφαλες να κανω update την κονσολα? Δεν εχω κανει backup την καρτα ακομα. 31 λεπτά πριν, Chrysostomos είπε Εγώ το έκανα με την μία... Και έκανα και φρέσκια εγκατάσταση στις κάρτες,δεν έκανα clone τίποτα . Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου από Chrysostomos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Μολις παρελαβα κι εγω την δικια μου κονσολιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Καλορίζικη.τα παιχνίδια του ps1 όντως τα παίζει πολύ καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Ρε παιδια,mame παιχνίδια έχει μέσα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα