Mr_Terror Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2024 Παρελαβε κανεις απο την προσφορα του αλι πριν λιγες μερες? Εμενα μαλλον σημερα θα παραλαβω. 1
Chrysostomos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Σήμερα είναι προς παραλαβή και το δικό μου . Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2024 από Chrysostomos 1
Mr_Terror Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) εμενα ειναι σε locker και περιμενω sms για τον κωδικο. Ηρθε το sms φευγω σφεντονα να το παρω. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2024 από Mr_Terror 3
Chrysostomos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2024 Το παρέλαβα εγώ,φαίνεται για το γνήσιο . 3
Innersense Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2024 2 hours ago, Chrysostomos said: Το παρέλαβα εγώ,φαίνεται για το γνήσιο . Με γεια, να το χαρείς φίλε! 1
Chrysostomos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2024 4 ώρες πριν, Innersense είπε Με γεια, να το χαρείς φίλε! Και συ με το καλό το δικό σου! Ξέχασα να αναφέρω ότι ήρθε με μια κάρτα . 128gb μεν,μια δε.
Mr_Terror Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Και το δικό μου οκ είναι.Δεν είναι κλώνος.Μια κάρτα έχει και μένα αν και θα αλλαχθεί με επώνυμη Καρτουλα. 1
ReBeLoS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 καλοδουλευτα μαγκες. Πρωτο και κυριοτερο κρατηστε ενα backup την καρτα σας. Το ποτε θα παραδωσει ειναι ρουλετα. 1 1
Mr_Terror Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Backup πως κανουμε? copy/paste τα αρχεια της καρτας η με καποιο αλλο τροπο?
ReBeLoS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 αν θυμαμαι καλα εγω το ειχα κανει με το win32diskimager https://chem.libretexts.org/Courses/University_of_Arkansas_Little_Rock/IOST_Library/01%3A_Appendix_Book/02%3A_Setting_up_your_Computer/4%3A_Clone_SD_card_with_Win32DiskImager εννοειτε με card reader στο pc οχι μεσω της κονσολας. Εγω επειδη δεν ειχα πηρα αυτο και λειτουργησε αψογα. https://www.e-shop.gr/gembird-fd2-msd-3-usb-microsd-card-reader-writer-p-PER.585847 1
Innersense Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Πόσα GB είναι κατελειμένα παιδιά στην 128GB κάρτα; Επίσης με παιχνίδια από ποιες κονσόλες έρχεται out if the box? Απ ότι βλέπω υπάρχουν tutorials με scrappers για εξώφυλλα κλπ που σίγουρα θα προσθέσουμε και άλλο όγκο, + τα extra παιχνίδια που θέλουμε κλπ. Μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι ακόμα και στο Skroutz (!) πωλούνται κάρτες για πχ ANBERNIC συσκευές -γεμάτες προφανώς, με διόλου ευκαταφρονητες τιμές γι αυτούς που δεν ξέρουν ή απλά βαριούνται να ασχοληθούν να τις στήσουν μόνοι τους. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2024 από Innersense
Chrysostomos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 2 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Backup πως κανουμε? copy/paste τα αρχεια της καρτας η με καποιο αλλο τροπο? Η κάρτα έχει δύο partitions,δεν είναι τόσο απλό νομίζω.
@ngelos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Εγώ τα έκανα αντιγραφή σε δύο φακέλους στον σκληρό. Επίσης προσπαθώ να το συνδέσω με το κινητό μου (s24 ultra) με usb tethering (βάζω καλώδιο type c to type c) για να κάνω update αλλά στο κινητό γράφει "Δεν έχουν συνδεθεί συσκευές usb". Ξέρει κανείς γιατί;
ReBeLoS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Chrysostomos είπε Η κάρτα έχει δύο partitions,δεν είναι τόσο απλό νομίζω. γιαυτο ειπα με το win32diskimager γιατι κραταει ολο το partition σε image και οταν παρετε την νεα καρτα κανετε restore το image στην νεα καρτα απο τον υπολογιστη σας 18 λεπτά πριν, @ngelos είπε Εγώ τα έκανα αντιγραφή σε δύο φακέλους στον σκληρό. Επίσης προσπαθώ να το συνδέσω με το κινητό μου (s24 ultra) με usb tethering (βάζω καλώδιο type c to type c) για να κάνω update αλλά στο κινητό γράφει "Δεν έχουν συνδεθεί συσκευές usb". Ξέρει κανείς γιατί; καπου διαβασα δεν κανουν ολα τα καλωδια για tethering. Ισως το δικο σου ειναι για φορτιση μονο. Θελει οπωσδηποτε καλωδιο OTG και παλι με ρισκο αν θα το δει Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2024 από ReBeLoS 1
@ngelos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 13 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε Θελει οπωσδηποτε καλωδιο OTG και παλι με ρισκο αν θα το δει Έχεις δίκιο. Με OTG το βρήκε. Σ' ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα