Προς το περιεχόμενο

R36S Retro handheld console

ReBeLoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι Kingston Canvas select Plus σε εμενα λειτουργουν κανονικα. Εχω βαλει απο μια 64αρα και στις 2 κονσολες που εχω και παιζουν απροβληματιστα 

Επεξ/σία από ReBeLoS
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά επειδή απ ότι βλέπω τα λειτουργικά των Emulators είναι γενικά χάσιμο, είμαστε σίγουροι ότι το ArkOS είναι ότι καλύτερο από άποψη βελτιωμένης απόδοσης μπορεί να πάρει το R36S? Βλέπω τόσο κάψιμο μιας και είναι δημοφιλής περιοχής που αναρωτιέμαι μήπως υπάρχει τίποτα custom μπας και βελτιώσει λίγο και την απόδοση σε Ν64, Dreamcast και PSP που ζορίζεται.

Εγω προσωπικα δεν εχω δοκιμασει αλλη εκδοση βολευτικα με το ArkOs. Αλλα δεν ειναι κακη ιδεα να εχεις μια spare καρτουλα για δοκιμες με αλλα λειτουργικα. Ειναι στα υποψιν.

• Like 1

2 minutes ago, Chrysostomos said:

Ζορίζεται και λόγω υλικού όχι μόνο λογισμικού.

Καλά εννοείται αυτό, απλά επειδή είναι οριακά, έλεγα μήπως Custom λογισμικό βελτίωνε την κατάσταση.
Αν και το ArkOS απ' ότι διαβάζω είναι πολύ τίμιο και καθαρό, δεν υφίσταται θέμα τύπου bloadware που να επιβαρύνει.
Πάντως η κάθε κονσόλα έχει τη φήμη της στην αγορά και κονσόλες που χάζευα όπως το Anbernic RG ARC-D που με χτυπάει στην καρδιά ως SEGA fan δεν τείνουν τόσο με μεγάλης εκτίμησης γιατί η Anbernic δε χρησιμοποιεί ανοιχτό κώδικα στο λειτουργικό της.

Μια ιδέα για το τι παίζει από Custom OS εδώ:
https://retrohandheldguides.com/r36s-custom-firmware

49 minutes ago, Chrysostomos said:

Από αυτά που έχω καταλάβει εγώ,κάθε κονσόλα λειτουργεί βέλτιστα με το δικό της Os.Τουλάχιστον για τους περισσότερους emulators.

Δεκτό αυτό που λες, αλλά λίγο υποκειμενικό καθότι το R36S είναι ο κλώνος, του κλώνου, τον κλώνο!
Και από άποψη SOC αν το πάρεις, υπάρχουν συσκευές με RockChip RK3326 που κυκλοφορούν με άλλο OS στην αγορά.
Anyway, εξειδικευμένη η συζήτηση για κάτι που ενδέχεται να είναι μικροδιαφορές και να μην ενδιαφέρει τους περισσότερους που θα το πάρουν.

Γενικά ένα σκανάρισμα στις συσκευές RK3326 δείχνει ότι έχουν περίπου τις ίδιες (προφανώς) επιδόσεις ασχέτως συνδυασμού λειτουργικού/emulator (Batocera, EmuELEC, JELOS, RetroArena, Android)
Αλλά υπάρχει συσκευή με RK3326 που έρχεται με RetroArch (EmuELEC) και στα παιχνίδια του N64 αποδίδει D αντί για C που έχει το R36S

4 hours ago, GeG said:

Τελικά μέχρι ποιας κονσόλας τα παιχνίδια σηκώνει;

Μέχρι PS1 ομαλά.

Από εκεί και πέρα σε Ν64, Dreamcast και PSP ζορίζεται.

Είναι μεν κρίμα γιατί έχουν παιχνιδάρες, αλλά από την άλλη αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές απαιτούν κονσόλα πολλαπλάσιων χρημάτων από την street price του R36S

• Thanks 1

Περιμένω κι εγώ ένα 128άρι σε λίγες μέρες. Αν δεν θέλω να έχω δύο κάρτες και να αλλάξω λειτουργικό δεν αρκεί να κάνω clone την κάρτα που φοράει σε μια νέα; Δεν θα παίξει απευθείας; 

On 13/10/2024 at 15:24, zio10 said:

Περιμένω κι εγώ ένα 128άρι σε λίγες μέρες. Αν δεν θέλω να έχω δύο κάρτες και να αλλάξω λειτουργικό δεν αρκεί να κάνω clone την κάρτα που φοράει σε μια νέα; Δεν θα παίξει απευθείας; 

Λογικά ναι φαντάζομαι. Υπάρχουν δε άτομα που έχουν μετανιώσει ότι έκαναν όλη την διαδικασία από την αρχή και λένε ότι ένα απλο clone και update του ArkOS πάνω στην υπάρχουσα εγκατάσταση αρκεί.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ρε παιδιά, έκανα στις 8/10 την προηγούμενη εβδομάδα παραγγελία τις Kingston από το eshop και δείχνει ακόμα σε εξέλιξη. Δεν ξέρω αν τις παρήγγειλαν στην Kingston τώρα να τις φτιάξει και να τους τις στήλει, πάντως δεν μου έχει ξανατύχει τέτοια αργοπορία.
Τις έχει παραγγείλει κανείς άλλος απο το eshop?

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...