czarjuly Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Καλορίζικη.τα παιχνίδια του ps1 όντως τα παίζει πολύ καλά. Ευχαριστω παρελαβα ναι μεν δεν προλαβα να την δω καθολου ομως θα την κοιταξω τις επομενες μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Ήρθε κι εδώ... Μισή ώρα η αντιγραφή της μαμά κάρτας σε σκληρό ssd. (~67MB/s) Απ ότι βλέπω έχει δύο partitions. Ένα R36S-OS και ένα EASYROMS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Καλορίζικο .Ναι έτσι είναι με δύο partitions. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Τι είναι καλύτερο , 2 κάρτες μια για το λειτουργικο μια για τα roms η μια κάρτα για ολα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου εγω σε μια καρτα τα εχω ολα και παιζει τελεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Αν και έχω πάρει δύο, έχω αρχίσει και προβληματίζει αν αξίζει να τις χρησιμοποιήσω και τις δύο. Αν προσέφεραν βελτίωση στις επιδόσεις θα το έκανα, αλλά πουθενά δε διάβασα κάτι τέτοιο. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι η μαμά 128gb είναι full, οπότε πρέπει να ξεκινήσω να ξεδιαλεγω, να σβήσω παιχνίδια που δε θέλω ή δε δουλεύουν για να προσθέσω παιχνίδια που θέλω... Όλα αυτά ως σετάρισμα για τα ανίψια μου, μιας και προέρχομαι από Game Gear προτιμάω το οριζόντιο layout, αλλά και στην πράξη αποδείχτηκε πολύ μικρή για τα χέρια μου η συσκευή. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από Innersense Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Οι κάρτες που αγόρασες τις δοκιμασες; πόσο τις αγόρασες γιατί ψάχνω για κάρτα και εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, Mr_Terror said: Οι κάρτες που αγόρασες τις δοκιμασες; πόσο τις αγόρασες γιατί ψάχνω για κάρτα και εγω Όχι ακόμα να σου πω την αλήθεια. Με την 128άρα ολοκλήρωσα τη δαδικασία (image της μαμά στο σκληρό + copy στην Kingston) απλά δεν την έχω βάλει ακόμα πάνω. Θα ενημερώσω μόλις το κάνω και τη δοκιμάσω. Τις πήρα 8.80 € + 4.50 € = 13.30 € από eshop αλλά άργησαν πολύ να έρθουν, έκαναν δυο εβδομάδες, όσο να έρθει και η συσκευή από τη βαθιά Κίνα... Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από Innersense 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@ngelos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Αυτές τις κάρτες πήρα κι εγώ και δουλεύουν μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μια τέτοια 128αρα έβαλα και εγώ για τα παιχνίδια Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από Chrysostomos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου H 128άρα δοκιμάστηκε μετά το Clone και δουλεύει μια χαρά. Πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει η διαδικασία να το στήσω δίκαρτο. Επόμενο βήμα η αναβάθμιση του ArkOS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, Innersense είπε H 128άρα δοκιμάστηκε μετά το Clone και δουλεύει μια χαρά. Πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει η διαδικασία να το στήσω δίκαρτο. Επόμενο βήμα η αναβάθμιση του ArkOS Το clone πώς το έκανες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Προσωπικά έκανα το εξής, format την νέα κάρτα Kingston 128GB με εγκατάσταση το img του τελευταίου ArkOS. Τοποθέτηση της νέας κάρτας στο R36S για να στήσει όλα τα partitions κλπ της νέας κάρτας. Shutdown R36S Μεταφορά της κάρτας από το R36S ξανά στον υπολογιστή και αντιγραφή τους φακέλους από το partition με τα παιχνίδια από την μαμά κάρτα στην Kingston. Παίζουν όλα μια χαρά και με εγκατεστημένο το τελευταίο ArkOS! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@ngelos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Εγώ πάντως δεν έκανα clone. Έκανα αντιγραφή σε έναν φάκελο στον σκληρό τα roms (για να τα έχω και backup) και μετά τα έβαλα στην νέα κάρτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου To update προσφερει κατι ουσιαστικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα