Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ , έκανα μια αγορά συγκεκριμενα εναν υπολογιστη απο το ebay και ποιο συγκεκριμενα απο ιταλια. Το πακετο σταλθηκε με τα ιταλικα ταχυδρομια (Poste Italiane) και το παρελαβα μέσο ελτα πριν λιγες μερες. Το κουτι σε κακη κατασταση ειχε μπρος και στο πλαι τζαμι τα οποια και τα δυο σπασμενα (ασχημα σπασμενα οχι απλως μια ρωγμη ) και τα μεταλα του κουτιου ελαφρως λυγισμενα , εφαγε αρκετο ζορι κατα την μεταφορα. Προφανως εβγαλα φωτογραφιες και ειμαι σε επικοινωνία με τον πωλητή. Μιας και εχω ξαναβρεθει σε παρομοια περιπτωση ξερω πως ακομη και αν ο πωλητης δεν δεχτει να το παρει πισω κατα 90% μολις απευθυνθω στο ebay θα αποφασίσει υπέρ μου , και αυτο διοτι ηταν μια πολυ κακη συσκευασια απο τον πωλητη. Χαρτινο κουτι μεσα ο υπολογιστης και απλα κανα δυο φελιζολ στισ ακρες ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ  για δεμα μαλιστα που εκανε σχετικα μεγαλο ταξιδι και με την φθηνοτερη μεθοδο φυσικα. Απλως θα ηθελα να ρωτησω υπαρχει περιπτωση αποζημίωσης απο ελτα (για την περιπτωση που μεινω με αυτο στο χερι) η να μην ασχοληθω καν.

ευχαριστω!!!!  

Δημοσ.

Αν πάς στα ΕΛΤΑ δέμα με υπολογιστή σου  λένε κάνε ασφαλή συσκευασία, το εχω δεί.

Τώρα για συσκευασία άλλου, μη ασφαλή και προφανώς χωρίς εγγύηση μεταφοράς, γιατι να το καλύψουν.

Αλλά υπολογιστή απο το εξωτερικό ?   μεγάλο ρίσκο, εδω το φόρουμ είναι γεμάτο με αναφορές για καταστραμένα προιόντα που διακινούνται εδω Αττική, μόνο.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...