alexvi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Καλησπέρα στην ομάδα Ήθελα να συζητησω ένα θέμα που μπορεί να απασχολεί πολλούς. Πρόσφατα ήρθε στο γυμναστήριο ένας συναθλουμενος καινουργιος. Φαίνεται κοινωνικός και πιάνει εύκολα κουβέντα όμως υπάρχει ένα αλλά. Αρχικά παραπιανει κουβέντα και είναι πολύ περισσότερο πολιτικός από αυτό που θες. Θα σε λέει με ένα ψευδώνυμο πχ αδερφός και θα σου μιλαει πολλές φορές με το κλασσικό άγγιγμα στον ομο και θα κάνει σχόλια επισχολιων με τάση αυτό σαρκασμού. Συζητήσεις πολλές αλλά για φαγητό κυρίως και διασκέδαση. Αν και θα μου πει καλές κουβέντες και όπου θα με δει θα χαιρετησει νιώθω τοξικότητα. Το κακο είναι ότι επειδή μου αρέσει η γυμναστική και έχω βρει την βολή μου δεν θέλω να φύγω από εκεί. Κάνει και πολύ ωραίο πρόγραμμα. Απλά τον τρωω στην μαπα που λέμε. Τι συμβουλεύεται να κάνω? Προφανώς άμα ζορισει και άλλο θα ανάγκαστω να πάω σε άλλο Τζιμ αλλά δεν ξέρεις αν θα είναι καλύτερα από τιμές και άτομα Αυτα
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 12 λεπτά πριν, alexvi είπε Καλησπέρα στην ομάδα Ήθελα να συζητησω ένα θέμα που μπορεί να απασχολεί πολλούς. Πρόσφατα ήρθε στο γυμναστήριο ένας συναθλουμενος καινουργιος. Φαίνεται κοινωνικός και πιάνει εύκολα κουβέντα όμως υπάρχει ένα αλλά. Αρχικά παραπιανει κουβέντα και είναι πολύ περισσότερο πολιτικός από αυτό που θες. Θα σε λέει με ένα ψευδώνυμο πχ αδερφός και θα σου μιλαει πολλές φορές με το κλασσικό άγγιγμα στον ομο και θα κάνει σχόλια επισχολιων με τάση αυτό σαρκασμού. Συζητήσεις πολλές αλλά για φαγητό κυρίως και διασκέδαση. Αν και θα μου πει καλές κουβέντες και όπου θα με δει θα χαιρετησει νιώθω τοξικότητα. Το κακο είναι ότι επειδή μου αρέσει η γυμναστική και έχω βρει την βολή μου δεν θέλω να φύγω από εκεί. Κάνει και πολύ ωραίο πρόγραμμα. Απλά τον τρωω στην μαπα που λέμε. Τι συμβουλεύεται να κάνω? Προφανώς άμα ζορισει και άλλο θα ανάγκαστω να πάω σε άλλο Τζιμ αλλά δεν ξέρεις αν θα είναι καλύτερα από τιμές και άτομα Αυτα Μην πιάνεις κουβέντα μαζί του.Βάλε ακουστικά.Αλλαξε ώρες . Ο τίτλος καμία σχέση με το πρόβλημα σου. 3
momotis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, alexvi είπε μιλαει πολλές φορές με το κλασσικό άγγιγμα στον ομο θα μου πει καλές κουβέντες τον τρωω στην μαπα που λέμε. Τι συμβουλεύεται να κάνω? Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2024 από momotis 1
alexvi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 38 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μην πιάνεις κουβέντα μαζί του.Βάλε ακουστικά.Αλλαξε ώρες . Ο τίτλος καμία σχέση με το πρόβλημα σου. Έχεις δίκιο Όσον αφορά τον τύπο είναι λίγα άτομα και δεν μπορείς να τον αποφύγεις εύκολα. Μόνο παίζοντας με τις ώρες αλλά και πάλι μια στις πέντε θα τον δεις. Είναι έτσι σε κάθε Τζιμ?
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 1 λεπτό πριν, alexvi είπε Έχεις δίκιο Όσον αφορά τον τύπο είναι λίγα άτομα και δεν μπορείς να τον αποφύγεις εύκολα. Μόνο παίζοντας με τις ώρες αλλά και πάλι μια στις πέντε θα τον δεις. Είναι έτσι σε κάθε Τζιμ? το Τζιμ είναι σαν το ηγυεί ? νους υγιής εν σώματι υγιεί Είσαι τόσο soft που δεν μπορείς να του πεις ότι σε ενοχλεί;
alexvi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Είσαι τόσο soft που δεν μπορείς να του πεις ότι σε ενοχλεί; Να δούμε την επόμενη. Αν ζητήσω από τον γυμναστή να μην με ξαναβάλει με αυτόν μόνο έτσι. Τώρα αν του το πω καλύτερα όπως λέει και ο φίλος να τον αποφύγεις και να μην απαντάς καθόλου. Το κακο είναι αν κάνει πηγαδάκια ένας τρίτος πχ γυμναστής η κάποιος που μας γνωρίζει. Αλλά και πάλι αν θες περνάει το μυνημα
Sablj Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Ακουστικά... Ακούς την μουσική σου και λογικά θα πάρει το μήνυμα ότι δεν θες πολλές επαφές...
alexvi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Sablj είπε Ακουστικά... Ακούς την μουσική σου και λογικά θα πάρει το μήνυμα ότι δεν θες πολλές επαφές... Οκ άρα αν δω ότι δεν γίνεται υποφερτό λαμβάνω μέτρα. Και το λέω γτ είναι ψιλοφιξ τα άτομα κάτι σαν γκρουπ και απλά καμία φορά συμπεφτουν οι ώρες δεν είναι με όργανα κλασσικό τζιμ Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2024 από alexvi
panosno1com Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Να τι θα του πεις : (ταιριάζει και η φάση, ηρθε στο τζιμ σε σας να κανει πλακα- αυτοσαρκασμους) Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2024 από panosno1com
Προτεινόμενες αναρτήσεις