Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O KD συνεχίζει από τους ολυμπιακούς του Τόκυο, κανονικά. Για όσους δε θυμούνται μετά τη ήττα των ΗΠΑ στην πρεμιέρα στο τη Γαλλία όλοι οι άλλοι αγώνες μέχρι την κατάκτηση του χρυσού ήταν iso show του KD. 

• Απαντ. 415
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 hours ago, cthulhucarbide said:

Την Τρίτη το ματς της Ελλάδας είναι στις 12 το πρωί :cry:

Μπορώ να το δω 2-3 ώρες μετά με κάποιον εύκολο τρόπο?

Θα σου απαντήσω εδώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Την Τρίτη το ματς της Ελλάδας είναι στις 12 το πρωί :cry:

Μπορώ να το δω 2-3 ώρες μετά με κάποιον εύκολο τρόπο?

Θα ανέβει και στο ertflix πάντως.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1
Δημοσ.

Ο άλλος εντωμεταξύ ακόμα συνεχίζει την μουρμούρα μετά το περιστατικό με τον Λάρυ.🤣

https://www.gazzetta.gr/basketball/olympiakoi-agones-mpasket/2357105/olympiakoi-agones-gkiltzioys-alexanter-anartisi-me

Και εντάξει ο Λάρυ είναι παραδοσιακά λίγο πριξ@ρχίδης χωρίς να προσφέρει τα ανάλογα στο παρκέ, ο Γουόκαπ τι έκανε? Ίσα ίσα -28 +/- είχε όταν κανένας άλλος στην Ελλάδα δεν είχε καν διψήφιο (ούτε ο Παπάsoft), ότι μπορούσε έκανε ο άνθρωπος για να κερδίσει ο Καναδάς.🤣

Φαντάζεστε να ασχολιόταν ο Λεμπρόν με τον Ντόμπριτς ή ο Γιάννης με κάποιον από τα δεύτερα του Καναδά τι θα ακούγανε από τα media. Παιχταράς αλλά πολύ λίγος σαν άνθρωπος.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, doomnx είπε

Θα ανέβει και στο ertflix πάντως.

Πολύ ωραία! Έχεις εικόνα πόσο γρήγορα ανεβαίνει ο αγώνας αφού τελειώσει? Στο euro χρειαζόντουσαν πολλές ώρες και καμιά φορά δεν βόλευε

Δημοσ.
3 hours ago, firepc said:

πιστεύω κερδάμε την Ισπανία, right? 🤔

Άμα θέλουμε να περάσουμε, ναι. Είναι ο κακός μας δαίμονας βέβαια...θα δούμε.

Δημοσ.

Κακός δαίμονας τα παλια χρόνια που ο χειρότερος παίχτης τους έβλεπε το καλάθι σαν βαρέλι ( δεδομένου ότι οι καλύτεροι ήταν σαν να πετάνε βότσαλα στη θάλασσα). 

Πλέον είναι αρκετά πιο βατοι. Με συγκέντρωση και σωστό σχεδιασμό νομίζω ότι έχουμε καλές πιθανότητες για νίκη 

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, zanskou είπε

Κακός δαίμονας τα παλια χρόνια που ο χειρότερος παίχτης τους έβλεπε το καλάθι σαν βαρέλι ( δεδομένου ότι οι καλύτεροι ήταν σαν να πετάνε βότσαλα στη θάλασσα). 

Πλέον είναι αρκετά πιο βατοι. Με συγκέντρωση και σωστό σχεδιασμό νομίζω ότι έχουμε καλές πιθανότητες για νίκη 

Δεν το λες και τοσο παλια αλλα τελος παντων, μας εχουν πελατες  δυστυχως.

Μακαρι σημερα να δουμε νικη.

Δημοσ.

Ελπίζω να μη σεληνιαστούν πάλι Ρούντι και Γιούλ, δε θα το αντέξω στα γεράματα.🤣 Δεν είναι τίποτα οι Ισπανοί, αλλά αν έχεις τον Γουόκαπ να βαρά τούβλα δε πας μακριά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, ilos said:

Ελπίζω να μη σεληνιαστούν πάλι Ρούντι και Γιούλ, δε θα το αντέξω στα γεράματα.🤣 Δεν είναι τίποτα οι Ισπανοί, αλλά αν έχεις τον Γουόκαπ να βαρά τούβλα δε πας μακριά.

Ε καλά και εμείς δεν κάνουμε και τίποτα, αυτές οι επιθέσεις που κάνουμε είναι άθλιες.

Άμυνα καλά τα πάμε αλλά επίθεση δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι

Το ότι βαράμε τρίποντα εμένα με ξεπερνάει παιδιά... δεν ξέρω από που προκύπτει αυτή η αυτοπεποιθησή ότι μπορούμε να τα βάλουμε...

Επεξ/σία από godfather0991
  • Like 2
Δημοσ.

Πως ακριβώς δημιουργούμε; Επειδή δεν έχουμε ικανότητα να βάλουμε από την ρακέτα και την βγάζουμε έξω, είναι δημιουργία;

Αποκαταστάθηκε δυστυχώς η τάξη...

Παίζουμε αστεία ρε πούστη μου!

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, godfather0991 είπε

Ε καλά και εμείς δεν κάνουμε και τίποτα, αυτές οι επιθέσεις που κάνουμε είναι άθλιες.

Άμυνα καλά τα πάμε αλλά επίθεση δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι

Το ότι βαράμε τρίποντα εμένα με ξεπερνάει παιδιά... δεν ξέρω από που προκύπτει αυτή η αυτοπεποιθησή ότι μπορούμε να τα βάλουμε...

Αυτοπεποιθηση καλο ειναι να εχεις αλλα δεν φτανει μονο αυτο, πρεπει να εχεις και ικανοτητα και δυστυχως στο 3ποντο δεν.... απλα ελπιζεις μηπως καποιος βρεθει στην μερα του και τα βαλει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...