Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βγάζω το καπέλο στον μάνατζερ του Παπαγιάννη που καταφέρνει και του κλείνει συμβόλαια. 

Και εδώ που έφτασε η εθνική ήταν καλά. Άλλωστε είναι χειρότερη ομάδα από την Ισπανία που έφυγε νωρίτερα. 

Όπως έγραψε και ένας φίλος παραπάνω σαν να ξενέρωσε ο Γιάννης. Καταλαβαίνει ότι με αυτούς τους συμπαίκτες καλύτερες μέρες δεν πρόκειται να έρθουν. 

P. S Μου αρέσει που κάποιοι (ευτυχώς λίγοι) ήθελαν επιστροφή του ΠαπαJohn στον ΠΑΟ. Τέτοιο νερόβραστο παίχτη έχω χρόνια να δω. 

• Like 3
  • Απαντ. 415
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπέρβαση αυτό που έκαναν αλλά δυστυχώς χωρίς ψηλούς και σουτέρ δεν πας πουθενά. Μακάρι ο Γιάννης να ακολουθήσει και στα άλλα μεγάλα τουρνουά και να μην ξενερώσει. 

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, liakinen said:

Βγάζω το καπέλο στον μάνατζερ του Παπαγιάννη που καταφέρνει και του κλείνει συμβόλαια. 

P. S Μου αρέσει που κάποιοι (ευτυχώς λίγοι) ήθελαν επιστροφή του ΠαπαJohn στον ΠΑΟ. Τέτοιο νερόβραστο παίχτη έχω χρόνια να δω. 

file.php?id=383&sid=52f45a2920c8068d740a

• Haha 3
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Odyss3us είπε

"η Ελλαδα εδειξε οτι μπορει στα επομενα χρονια να πρωταγωνιστησει" λεει ο μλκς ο Ιωαννου 🤣🤣🤣

• Haha 7
Δημοσ.

Πάντως κάτι πάσες στις φτέρνες του Γιάννη (παίκτης 2.10) από τον Καλάθη και πάσες κατευθείαν στα χέρια των Γερμανών από τον ΠΙΣΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟ ήταν όλα τα λεφτά. Μόνο η μουσική υπόκρουση Μπένι Χιλ από πίσω έλειπε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 minutes ago, ilos said:

Να μου εξηγήσει κάποιος πως με 3 και 4 παίχτες πάνω του δε μπορούμε να βρούμε τις αποστάσεις για ένα ελεύθερο τρίποντο σαν ομάδα.😂 Όποιος σχεδιάζει τα plays στην επίθεση πραγματικά πρέπει να του δοθεί νόμπελ για ineffectiness.

μηδεν αθλητικοτητα για να εκμεταλλευτουν ή να δημιουργησουν εξτρα αποσταση πχ με ενα step back, ή να κανουν προσποιηση και μπουκα για εστω ενα κερδισμενο φαουλ! o Παπανικολαου ηταν μονιμως αγκυροβολημενος στην κατω δεξια γωνια ο Μητογλου στην απεναντι, το μονο συστημα που ειδα ηταν να βγαινουν για σκριν στη κορυφη της ρακετας για pick n roll με αυτον που ειχε τη μπαλα το οποιο δεν εβγαινε σχεδον ποτε🤣
μηδεν off-ball movement, ενω τα guard μας δεν εχουν ουτε τριπλα ουτε σουτ, μετα απο ανυπαρκτη τριπλα!🤣

κατα τα αλλα χωρις Παπανικολαου, Καλαθη και μαλλον και Γιαννη αυτη η ομαδα απεδειξε οτι θα πρωταγωνιστει τα επομενα χρονια! 🤣

απο τις 12 ομαδες του τουρνουα αντικειμενικα ειμασταν η 10η πηγαμε 8αδα και βγαζουν και γλωσσα οι σανοπωληδες του εθνοσημου, βεβαια περιμενω και το αρθρο του Papajohn 🤣

Επεξ/σία από Odyss3us
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Σπανούλης δεν ξέρω αν θα τα παέι καλύτερα σε βάθος χρόνου, αλλά οι συνεντεύξεις του ειδικά οι δυο τελευταίες μου φάνηκαν πολύ παπάτζα, αερολογίες περισσότερο παρά ουσία.

Φυσικά τι να πει ότι έχω Παπαγιάννη και παίχτες που χτίζουν σε μια μέρα οικοδομή; Αλλά αυτές οι κορώνες για Ελλάδα κτλ. θα μπορούσε να τις αποφύγει, έγινε γραφικός χωρίς να υπάρχει και λόγος, δεν έδειξε κάτι η Εθνική για να νιώθει και περήφανη για το αποτέλεσμα.

Νομίζω αυτή η εθελοτυφλία που έχουμε γενικά σαν χώρα, θα είναι και η ταφόπλακα του ελληνικού μπάσκετ. Όποιος βλέπει καλή ομάδα την συγκεκριμένη Εθνική, τι να πω...

36 minutes ago, Millennium said:

Το όρθιο κρέας ο Παπαγιάννης πάλι δεν έκανε τίποτα. Πόσο κόσμο έχει κοροϊδέψει αυτό το παιδί...

Δεν θέλω κακά σχόλια για τον Μεγάλο Παπατζή της καρδιάς μας 😅

Επεξ/σία από godfather0991
  • Like 2
Δημοσ.

αν η Ελλάδα ήταν ενωμένη και δεν υπήρχε αυτή η έχθρα των αιωνίων αντιπάλων σε επίπεδο κουμανταδόρων θα είχαμε πάρει και σε αυτό αλλά και σε άλλες πολλές διοργανώσεις μετάλλια .

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγάλαμε πάθος ενέργεια περιορίσαμε τον Shroeder αλλά μέχρι εκεί.

Τους πιάσαμε στον ύπνο στην 1η περίοδο βάλαμε τα σουτ τα έχασαν αυτοί και πήραμε μία διαφορά.

Μετά επικράτησε μπασκετική δικαιοσύνη και κέρδισε η καλύτερη/πληρέστερη ομάδα.

Στις παγίδες του Γιάννη όταν έχεις μία Γερμανία με ψηλά κορμιά και σχεδόν τέλεια αλληλοκάλυψη στην άμυνα και απέναντι της μία ομάδα αργή χωρίς το ένας-ένας και άσουτη το αποτέλεσμα είναι αυτό που είδαμε.

Για Παπαγιάννη κουράστηκα να τα λέω με μηδενική τεχνική πάθος/δύναμη και αντίληψη παιχνιδιού βρίσκει συμβόλαια σε επίπεδο Euroleague λόγω ύψους σχετικής ταχύτητας στην άμυνα και ενός σουτ που παλεύει να φτιάξει αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι σταθερό.Απλά δεν μπορεί το κάτι παραπάνω ειδικά σε παιχνίδι με ένταση/ξύλο και χαμηλό σκορ.

Επεξ/σία από Inler
Δημοσ.

Μπορώ να πω με ευκολία ότι η 8άδα είναι επιτυχία για αυτή την εθνική. Αυτούς έχουμε στο ρόστερ και πιστεύω ότι έκαναν σχεδόν ότι καλύτερο μπορούσαν. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ποιότητα αυτή τη στιγμή για 4άδα. 

Το θέμα ειναι τα φυτώρια να βγάλουν παίκτες που μπορούν να παίξουν σύγχρονο μπάσκετ . 

και όπως σωστά δήλωσε ο Βλάντο Τζούροβιτς 

«Εσείς στην Ελλάδα έχετε τεράστιο ταλέντο, αλλά κάνετε το εξής λάθος. Το πρώτο πράγμα που μαθαίνετε στα παιδιά αφού μάθουν να σκάνε τη μπάλα, είναι συστήματα.

Εμείς στη Σερβία μαθαίνουμε τα παιδιά να σουτάρουν και τίποτα άλλο. Γιατί, τί να το κάνω το τέλειο σύστημα που βγάζει ένα παίκτη ελεύθερο να σουτάρει και το σουτ που κάνει είναι airball;»

• Like 6
Δημοσ.
10 minutes ago, squib said:

Μπορώ να πω με ευκολία ότι η 8άδα είναι επιτυχία για αυτή την εθνική. Αυτούς έχουμε στο ρόστερ και πιστεύω ότι έκαναν σχεδόν ότι καλύτερο μπορούσαν. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ποιότητα αυτή τη στιγμή για 4άδα. 

Το θέμα ειναι τα φυτώρια να βγάλουν παίκτες που μπορούν να παίξουν σύγχρονο μπάσκετ . 

και όπως σωστά δήλωσε ο Βλάντο Τζούροβιτς 

«Εσείς στην Ελλάδα έχετε τεράστιο ταλέντο, αλλά κάνετε το εξής λάθος. Το πρώτο πράγμα που μαθαίνετε στα παιδιά αφού μάθουν να σκάνε τη μπάλα, είναι συστήματα.

Εμείς στη Σερβία μαθαίνουμε τα παιδιά να σουτάρουν και τίποτα άλλο. Γιατί, τί να το κάνω το τέλειο σύστημα που βγάζει ένα παίκτη ελεύθερο να σουτάρει και το σουτ που κάνει είναι airball;»

Το πρόβλημα είναι ότι τους μαθαίνουν κυριως αμυντικά συστήματα, όχι επιθετικά.

Το πρόβλημα μας τώρα δεν ήταν μόνο το σουτ αλλά ότι δεν είχαν σύστημα στην επίθεση, γιατί και σουτ να έχεις αδύνατον να βάλεις όλα τα ελεύθερα σουτ ή έστω τα μισά.

Πρέπει πρώτα απ" όλα να βγάζεις καλές επιθέσεις όπου δημιουργείς ευκαιρίες μέσα στην ρακέτα, πράγμα που εμείς δεν έχουμε. 

Αν δούμε τώρα το Σερβία-Αυστραλία ας καθίσουμε να μετρήσουμε πόσες φορές και οι δύο ομάδες παίζουν μέσα στην ρακέτα και όχι να τρέχουν γύρω γύρω από το τρίποντο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, makis269 είπε

αν η Ελλάδα ήταν ενωμένη και δεν υπήρχε αυτή η έχθρα των αιωνίων αντιπάλων σε επίπεδο κουμανταδόρων θα είχαμε πάρει και σε αυτό αλλά και σε άλλες πολλές διοργανώσεις μετάλλια .

Και αγκαλιά μαζί να καθόταν οι πρόεδροι των αιωνίων στις κερκίδες θα παίρναμε αυτό που αξίζουμε, δηλαδή κανένα μετάλλιο. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...