Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 415
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, smpt said:

εχω την εντύπωση οτι ο καλαθης δεν ξέρει τι να κάνει την μπάλα.

Ξέρει το γιαπί το πιλοφόρι το μυστρί. 

Τι ήταν αυτό στο τέλος, που να ήταν με άγχος "buzzer beater"...

Δημοσ.

Τον Γιάννη τον λυπήθηκα σήμερα...

Το έβλεπες κουραζόταν, και έλεγε από μέσα του, α θα ξεκουραστώ λίγο θα μπει Παπαγιάννης.

Έμπαινε ο Παπαγιάννης δυο δευτερόλεπτα, τα έκανε χάλια, έβγαινε, έμπαινε ο Γιάννης...

Αν περάσουμε, όχι απλά θα σερνοντια όλοι στο επόμενο θα μπει να παίξει ο Σπανούλης με τον Ζήση 😂

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, smpt είπε

εχω την εντύπωση οτι ο καλαθης δεν ξέρει τι να κάνει την μπάλα.

Αν δεν έχει το guard εμπιστοσύνη στο σουτ αυτό γίνεται πάντα. Το +6 δε ξέρω που θα μας βγάλει. Μεγάλη έκπληξη το πόσο κακά μπήκε η Αυστραλία ειδικά στη 2η περίοδο. Μας επέτρεψε να πάρουμε κεφάλι παρόλες τις παθογένειες μας. Φυσικά από την 3η περίοδο (9?! πόντοι σοβαρολογούμε) και μετά είμαστε (σαν) παλαίμαχοι αφού έκατσε και ο Γιάννης λίγο να ξεκουραστεί. Παίζει να ήταν το χειρότερο παιχνίδι σε όλο το τουρνουά, το μαρτυρά εξάλλου και το τελικό σκορ. Κρίμα αν είχαμε κρατήσει το +12 που είχαμε για αρκετή ώρα θα μιλάγαμε για μεγάλη έκπληξη (που και πάλι είναι τηρουμένων των αναλογιών). Τόσα τρίποντα από τον οικοδόμο Τεξανό δε πρόκειται να ξαναδούμε σίγουρα.🤣

Δημοσ.

Ο Γουόκαπ θα δείχνει αυτό το παιχνίδι και στα δισέγγονά του. Νταξ, μην παραπονιόμαστε για όλα, με τον Γιάννη να σέρνεται στο 2ο ημίχρονο καλά πήγε το πράμα (δικαιολογημένος 100% βέβαια, ο μόνος που κινείται προς την ρακέτα αλλά και βγαίνει συνέχεια για σκριν σε ΌΛΑ τα παιχνίδια ασταμάτητα).

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, 4saken είπε

Η Εθνική μας θέλει νίκη της Σερβίας με 3+ πόντους για να βρεθεί στα προημιτελικά.

Το οποίο το λες και αδικία γιατί το Νότιο Σουδάν είναι ομαδάρα σε σχέση με εμάς imo.🤣

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για να εξυπηρετηθεί το γαυροσύστημα με την ελληνοποίηση του Τεξανού και την συντεχνία Λιόλιου Σπανούλη ικανότεροι παίκτες (Καλαιτζάκης σκυλί στην άμυνα-Μωραίτης ώριμο σουτ και διαχείριση μπάλας) δε πήραν δευτερόλεπτο συμμετοχής.

Αηδία και κρίμα για τον Γιάννη να προσπαθεί την υπέρβαση για τα συμπλέγματα άλλων που στήνουν μια εθνική δίχως δικαιοσύνη και μπασκετική λογική.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, this.is.elia said:

Ο Γουόκαπ θα δείχνει αυτό το παιχνίδι και στα δισέγγονά του. Νταξ, μην παραπονιόμαστε για όλα, με τον Γιάννη να σέρνεται στο 2ο ημίχρονο καλά πήγε το πράμα (δικαιολογημένος 100% βέβαια, ο μόνος που κινείται προς την ρακέτα αλλά και βγαίνει συνέχεια για σκριν σε ΌΛΑ τα παιχνίδια ασταμάτητα).

Δεν έχει στήριγμα από το πάγκο... πραγματικά αν πηγαίναμε να πάρουμε ένα ψηλό παιδί απο μια αλάνα θα έπαιζε καλύτερα από Παπαγιάννη...

Μην ξεχάσουμε βέβαια σήμερα ότι ο Γουακαπ έβαλε τρίπντα αλλά έχασε δυο ελεύθερα layup που τα έβαζε παιδί 12χρονο.

Επεξ/σία από godfather0991
Δημοσ.

Το έχω παράπονο μία φορά να δω αυτόν τον Παπαγιάννη να πιάνει την μπάλα στιβαρά και όχι λες και είναι πασαλειμμένη με σκατά. 

Ακόμα και ο Βιτάμ Soft Μαυροκεφαλίδης έμοιαζε Χακίμ Ολάζουον μπροστά του. 

Λυπάμαι για τον Γιάννη ειλικρινά. 

• Like 6
Δημοσ.

6 minutes ago, liakinen said:

Το έχω παράπονο μία φορά να δω αυτόν τον Παπαγιάννη να πιάνει την μπάλα στιβαρά και όχι λες και είναι πασαλειμμένη με σκατά. 

Ακόμα και ο Βιτάμ Soft Μαυροκεφαλίδης έμοιαζε Χακίμ Ολάζουον μπροστά του. 

Λυπάμαι για τον Γιάννη ειλικρινά. 

Έχει κάποιο ψυχολογικό δεν εξηγείται αλλιώς... 

Δημοσ.

Μου αρέσει που μας καίει κιόλας να περάσουμε... 

Ομάδα ανέκδοτο που περιμένει τα πάντα από έναν και μοναδικό παίκτη. Τον Γιάννη που το παλικάρι ούτε ανάσα δεν παίρνει, όποτε βγει η ομάδα κυριολεκτικά καταρρέει.

Δημοσ.
4 minutes ago, Millennium said:

Τι γίνεται τώρα παιδιά; Περιμένουμε τα άλλα αποτελέσματα; Σερβία;

Νομίζω νίκη Σερβίας με πάνω από 3 πόντους εναντίον Σουδάν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...