poulinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 On 01/07/2024 at 20:36, pagv said: Κάνω ακριβώς το ίδιο με το delay ! Αν ξεκινήσει να μιλάει πάντως και δεν το έχω κλείσει, συνήθως τον αφήνω να τα πει όλα , και μετά από ένα δικό μου delay , λέω ότι δεν ενδιαφέρομαι. Γενικά έχω την αίσθηση πάντως ότι έχουν βελτιωθεί για να μην χανετε χρονο και οι 2απλα πες δεν ενδιαφερομαι και κλειστο. επισης πολλες φορες που λες που βρηκατε το νουμερο μπορει να σου πουν οτι ειναι random νουμερα.
pagv Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 On 04/07/2024 at 22:46, poulinos said: για να μην χανετε χρονο και οι 2απλα πες δεν ενδιαφερομαι και κλειστο. επισης πολλες φορες που λες που βρηκατε το νουμερο μπορει να σου πουν οτι ειναι random νουμερα. Οκ, έχουν βελτιωθεί αρκετά , αλλά εξακολουθούν να μην είναι πολύ δεκτικοί να τους διακόψεις από τις 2-3 πρώτες προτάσεις για να τους πεις «δεν ενδιαφέρομαι».
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, pagv said: Οκ, έχουν βελτιωθεί αρκετά , αλλά εξακολουθούν να μην είναι πολύ δεκτικοί να τους διακόψεις από τις 2-3 πρώτες προτάσεις για να τους πεις «δεν ενδιαφέρομαι». μα δεν καταλαβες το βασικο.λες δεν ενδιαφερομαι και η κληση κλεινει.δεν περιμενω απαντηση οπως κανουν αλλοι.δηλαδη με το που ξεκινησει .γεια σας καλω απο xxx για μια προσφορα.κατευθειαν ευχαριστω δεν ενδιαφερομαι και το τηλεφωνο κλεινει. μη διαπραγματευσιμο. γλυτωνουμε και οι 2 χρονο.δεν προκειται να παρω αλλωστε αυτα που δινει no matter what. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2024 από poulinos 2
pagv Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 6 hours ago, poulinos said: μα δεν καταλαβες το βασικο.λες δεν ενδιαφερομαι και η κληση κλεινει.δεν περιμενω απαντηση οπως κανουν αλλοι.δηλαδη με το που ξεκινησει .γεια σας καλω απο xxx για μια προσφορα.κατευθειαν ευχαριστω δεν ενδιαφερομαι και το τηλεφωνο κλεινει. μη διαπραγματευσιμο. γλυτωνουμε και οι 2 χρονο.δεν προκειται να παρω αλλωστε αυτα που δινει no matter what. Ναι, αυτό κάνω κι εγώ , απλώς δεν τους διακόπτω. Συνήθως έχουν να πουν ένα κειμενάκι στην αρχή. (Δεν το έγραψα πολύ καθαρά με το «να τα πει όλα» στο πρώτο post) 1
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 21 hours ago, pagv said: Ναι, αυτό κάνω κι εγώ , απλώς δεν τους διακόπτω. Συνήθως έχουν να πουν ένα κειμενάκι στην αρχή. (Δεν το έγραψα πολύ καθαρά με το «να τα πει όλα» στο πρώτο post) και αυτο κερδιζει. αλλωστε δεν θα αλλαξει κατι παρα 10 δευτερολεπτα διαφορα. το βασικο ειναι να μην κολλας να το κλεισεις γιατι μετα ξεκινανε το δευτερο ποιημα που τους εχουν πει οι Team leader.οτι μην αφηνετε τον πελατη να κλεισει πριν ακουσει την προσφορα κτλ .και να του πρηζεται τα @@ να σας ακουσει κτλ γιατι πραγματι ειναι καλη η προσφορα κτλ. στην δικη μου περιπτωση κιολας ιντερνετ,κινητο,τηλεοραση,τηλεφωνια δεν πανε πιο χαμηλα σε τιμη ουτε μπορουν να μου κανουν καλυτερη προσφορα οποτε αλλος ενας λογος να μην χασουμε και οι 2 το χρονο μας
blackhill66 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 21 ώρες πριν, pagv είπε , απλώς δεν τους διακόπτω εγω τους διακοπτω μετα την δευτερη λεξη και τους τα χωνω χοντρα οταν καλουν 15.30 με 17.30 τα απογευματα που κοιμαμαι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα