Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://bookvoice.gr/collections/bookvoice-offers

Μέχρι 30/6 το bookvoice.gr έχει 40% σε επιλεγμένα βιβλία. 

Επιπλέον, με τον κωδικό public25 δίνει επιπλέον 25%. 

Το public25 είναι κουπόνι από τα public για τα μέλη του καινούριου public my club. Από την προσφορά εξαιρούνται οι εκδοτικοί Ψυχογιός και Μεταίχμιο, με βάση το public (εγώ είχα στο καλάθι μου βιβλία από διάφορους εκδοτικούς, και από μεταίχμιο, και πέρασε κανονικά πάντως, και στο μεταίχμιο). Συμπτωματικά έχω ίδιο email στο public club και στο bookvoice, οπότε δεν ξέρω αν γίνεται κάποια διασταύρωση των συστημάτων. 

Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη πλατφόρμα να πουλάει audiobooks στα ελληνικά (το jukebooks είναι συνδρομητικό), οπότε δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει σύγκριση. Κάποια audiobooks είναι πιο ακριβά σε σχέση με τα αντίστοιχα hard copies, αλλα προσωπικά τα θεωρώ διαφορετικό προϊόν και δεν ξερω αν έχει νόημα η σύγκριση τιμών. 

Επειδή πάντως είχα αρκετά βιβλία στη λίστα μου, δεν έχουν ανεβάσει πλασματικά τις τιμές για να κάνουν "έκπτωση". 

Στο bookvoice.gr αγοράζεις το βιβλίο, το οποίο παίζει μέσα από την εφαρμογή τους. Υπάρχει δυνατότητα για offline ακρόαση. 

Δεν έχεις πρόσβαση στα αρχεία, για να πεις ότι παίρνεις το mp3 και το στέλνεις σε κάποιον άλλον, ή σε άλλη συσκευή (τουλάχιστον με εύκολο τρόπο, δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα) 

Η εφαρμογή στο Android δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, είναι αρκετά basic με δυνατότητα ρύθμισης ταχύτητας αναπαραγωγής και sleep timer. Εχει βελτιωθεί πάρα πολύ στο τελευταίο update (παλιά σταματούσε μόνη της, έχανε τα κατεβασμένα αρχεία και ειχε διαφορά θέματα που πλέον έχουν διορθωθεί). 

Παίζουν διάφορες προσφορές κατά καιρούς, αλλά νομίζω το 40% είναι το μεγαλύτερο ποσοστό (ίσως είχαν βάλει μια φορά και 50%)

Έχει αρκετά βιβλία από διάφορους εκδοτικούς οίκους και το καλό είναι ότι δε χρειάζεται λογαριασμός για να δεις τι πουλάνε. 

Ο, τι έχω ακούσει έχει ποιοτική ηχογράφηση, τόσο από πλευράς ήχου όσο και από πλευράς αφήγησης. 

Αν θέλετε να κάνετε δοκιμή της εφαρμογής , υπάρχουν κάποια δωρεάν βιβλία (νομίζω κάτι σχολικά ή εκπαιδευτικά, δεν τα έχω ακούσει. 

• Thanks 3
Δημοσ.

Καντε την χαρη στον εαυτο σας και μην παρετε ποτε σας τιποτα απο εκει. Ειναι τρελοι, ζητανε πιο υψηλο κοστος απο το χαρτινο που εχει τοσα κοστη παραγωγης, επιμελειας, διανομης, κερδος λιανικης
Μονο συνδρομητικo μοντελο σε λογικη τιμη

Δημοσ.
34 minutes ago, safridia said:

Καντε την χαρη στον εαυτο σας και μην παρετε ποτε σας τιποτα απο εκει. Ειναι τρελοι, ζητανε πιο υψηλο κοστος απο το χαρτινο που εχει τοσα κοστη παραγωγης, επιμελειας, διανομης, κερδος λιανικης

Δεν είμαι στην αγορά του βιβλίου, αλλά και ένα audiobook έχει επίσης έξοδα. Στούντιο (και υπάλληλοι αυτού), αφηγητής, ανάπτυξη εφαρμογής.. Κάποια κόστη (υποθέτω) θα είναι κοινά (πχ για συγγραφέα, μεταφραστή, επιμελητή κλπ) 

Δεν ξέρω πως βγαίνουν τα κόστη στο Audio book vs φυσικό βιβλίο και αν δικαιολογείται η διαφορά, πάντως για εμένα είναι διαφορετικά προϊόντα και για αυτό είναι οκ να έχουν διαφορετική τιμή.

Το συνδρομητικό μπορεί να συμφέρει, υπό προϋποθέσεις, ανάλογα το προφίλ του αναγνώστη. Το jukebooks εχει 10 ευρώ τον μήνα, που σημαίνει ότι αν σου πάρει ένα βιβλίο 1.5 μήνα να το τελειώσεις, θα το έχεις "πληρώσει" 15 ευρώ. Αν σου πάρει 1 μήνα και μια μέρα να το τελειώσεις και δεν ξεκινήσεις άλλο στο καπάκι, θα το έχεις πληρώσει 20 ευρώ.

Το ετήσιο πακέτο είναι αρκετά πιο οικονομικό, στα 5 ευρω, αλλά αυτό σε "υποχρεώνει" να ακους κάθε μήνα, για να μην πηγαινουν χαμένα τα λεφτά σου. Ως αναγνώστης ξέρω ότι μπορεί να υπάρχουν περίοδοι που δε θα ακούσω κανένα βιβλίο ή περίοδοι που θα ακούω κάθε μέρα.. Επίσης το αρνητικό (για εμένα) στο jukebooks είναι ότι δεν μπορώ να δω τον κατάλογο. Ναι μεν έχει free trial, αλλά ο κατάλογος δεν μένει σταθερός.. 

Το αρνητικό με το bookvoice.gr είναι ότι αν αύριο κλείσει, χάνεις και τα βιβλία σου (φαντάζομαι). 

Έχει επενδύσει και το public σε αυτό, οπότε πιστεύω ότι θα συνεχίσει να υπάρχει για χρόνια ακόμα.. 

• Like 2
Δημοσ.
22 hours ago, christos4 said:

Δεν είμαι στην αγορά του βιβλίου, αλλά και ένα audiobook έχει επίσης έξοδα. Στούντιο (και υπάλληλοι αυτού), αφηγητής, ανάπτυξη εφαρμογής.. Κάποια κόστη (υποθέτω) θα είναι κοινά (πχ για συγγραφέα, μεταφραστή, επιμελητή κλπ) 

Δεν ξέρω πως βγαίνουν τα κόστη στο Audio book vs φυσικό βιβλίο και αν δικαιολογείται η διαφορά, πάντως για εμένα είναι διαφορετικά προϊόντα και για αυτό είναι οκ να έχουν διαφορετική τιμή.

Το συνδρομητικό μπορεί να συμφέρει, υπό προϋποθέσεις, ανάλογα το προφίλ του αναγνώστη. Το jukebooks εχει 10 ευρώ τον μήνα, που σημαίνει ότι αν σου πάρει ένα βιβλίο 1.5 μήνα να το τελειώσεις, θα το έχεις "πληρώσει" 15 ευρώ. Αν σου πάρει 1 μήνα και μια μέρα να το τελειώσεις και δεν ξεκινήσεις άλλο στο καπάκι, θα το έχεις πληρώσει 20 ευρώ.

Το ετήσιο πακέτο είναι αρκετά πιο οικονομικό, στα 5 ευρω, αλλά αυτό σε "υποχρεώνει" να ακους κάθε μήνα, για να μην πηγαινουν χαμένα τα λεφτά σου. Ως αναγνώστης ξέρω ότι μπορεί να υπάρχουν περίοδοι που δε θα ακούσω κανένα βιβλίο ή περίοδοι που θα ακούω κάθε μέρα.. Επίσης το αρνητικό (για εμένα) στο jukebooks είναι ότι δεν μπορώ να δω τον κατάλογο. Ναι μεν έχει free trial, αλλά ο κατάλογος δεν μένει σταθερός.. 

Το αρνητικό με το bookvoice.gr είναι ότι αν αύριο κλείσει, χάνεις και τα βιβλία σου (φαντάζομαι). 

Έχει επενδύσει και το public σε αυτό, οπότε πιστεύω ότι θα συνεχίσει να υπάρχει για χρόνια ακόμα.. 

Και με την συνδρομή δεν σου μένει τίποτα. Διαλέγεις ανάλογα το κόστος και πόσο το χρησιμοποιείς. Πχ εγώ ήθελα ένα συγκεκριμένο βιβλίο να υπάρχει και θα το ακούω σιγαααα σιγά . Τώρα με την έκπτωση βγήκε 8,5€ δεν με χάλασε.  Αν είναι να σκάσει λεφτά όμως είναι κρίμα να μην το έχεις σε φυσική μορφή.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/6/2024 στις 5:50 ΜΜ, safridia είπε

Εντελώς άκυρο σχόλιο, τα audiobooks έχουν (και σωστά) την διπλάσια αξία, 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, virginkiller said:

Και με την συνδρομή δεν σου μένει τίποτα. Διαλέγεις ανάλογα το κόστος και πόσο το χρησιμοποιείς. Πχ εγώ ήθελα ένα συγκεκριμένο βιβλίο να υπάρχει και θα το ακούω σιγαααα σιγά . Τώρα με την έκπτωση βγήκε 8,5€ δεν με χάλασε.  Αν είναι να σκάσει λεφτά όμως είναι κρίμα να μην το έχεις σε φυσική μορφή.

Αυτό! 

Εμένα θα μου άρεσε ένα μοντέλο να αγοράζω το βιβλίο και με ένα μικρό έξτρα κόστος να έχω πρόσβαση στο audiobook! Πιο παλιά ένα διάστημα όταν ήμουν σπίτι διάβαζα το βιβλίο και όταν έβγαινα έξω (αμάξι, μέσα, περπάτημα κλπ) το συνέχιζα από audiobook (ερασιτεχνική ηχογράφηση, δεν υπήρχαν επίσημα audiobooks στα ελληνικά τότε) 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 27/06/2024 at 16:57, christos4 said:

Μόλις είδα ότι έχει περιήγηση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...