Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με Vendora συμβαίνουν αυτά και δε θα σε βοηθήσει. 

Εχουν ανοιχθεί πολλά νήματα για τη συγκεκριμένη εταιρία.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Ηταν στην δικιά σου συσκευασία τα βιβλία;Γιατί εκτός αν είναι κανά ντουλάπι απο το stranger things αυτά τα πράγματα δεν γίνονται.Δεν μπορεί να βάζεις  εσύ χειριστήριο και να βγαίνει  βιβλία .

Εγινε μπερδεμα απο τον κουριερ.
Οταν βγαινει το δεμα,κολλαει το χαρτι ο κουριερ,εαν δεν το εχει κολλησει ο αποστολεας και απλα το εχει γραψει με μαρκαδορο.

Πιθανοτατα διασταυρωθηκαν 2 δεματα και εβαλε λαθος τα αυτοκολλητα ο κουριερ.

Πιστευω οτι αν δεν δηλωσει ο αρχικος παραληπτης των βιβλιων,οτι ελαβε χειριστηριο,δε θα βγει ακρη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Εγινε μπερδεμα απο τον κουριερ.
Οταν βγαινει το δεμα,κολλαει το χαρτι ο κουριερ,εαν δεν το εχει κολλησει ο αποστολεας και απλα το εχει γραψει με μαρκαδορο.

Πιθανοτατα διασταυρωθηκαν 2 δεματα και εβαλε λαθος τα αυτοκολλητα ο κουριερ.

Πιστευω οτι αν δεν δηλωσει ο αρχικος παραληπτης των βιβλιων,οτι ελαβε χειριστηριο,δε θα βγει ακρη.

Δεν μπορούν να βρουν τον άλλο παραλήπτη ακόμη και αν δεν εμφανιστεί ; ολόκληρο σύστημα έχουν και αυτός που το πήρε θεωρείται κλέφτης δηλαδή γιατί δεν το επιστρέφει τι μαλακια είναι αυτό 

Επεξ/σία από Dead_Shot_GR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Dead_Shot_GR είπε

Δεν μπορούν να βρουν τον άλλο παραλήπτη ακόμη και αν δεν εμφανιστεί ; ολόκληρο σύστημα έχουν και αυτός που το πήρε θεωρείται κλέφτης δηλαδή γιατί δεν το επιστρέφει τι μαλακια είναι αυτό 

Γιατι τα βιβλια που εχασαν μπορει να μην εχουν πραγματικη αξια,ενω το χειριστηριο εχει.
Τα βιβλια μπορει να ηταν μεχρι και χαρισμα.

Θες να αναλυσουμε γιατι ο αλλος που βρηκε απο το πουθενα ενα χειριστηριο,δεν το επιστρεφει;
Για τον ιδιο λογο που δε θα επιστρεψει ενα ζευγαρι γυαλια που βρηκε στο δρομο.

Επεξ/σία από StamTheMan
Δημοσ.

Μου ειχε τυχει και εμενα κατι παρομοιο, ανοιγω τη θυριδα και ειχε ενα ασχετο πακετο με αλλο παραληπτη. Επικοινωνησα με τη box, με καθοδηγησαν να επιστρεψω το λαθος δεμα σε θυριδα, επικοινωνησαν και με τον αλλο παραληπτη που εγινε κατα λαθος η τραμπα, και μετα απο μερικες μερες εσταλησαν τα σωστα πακετα στον καθενα, χωρις καποια χρεωση.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lector είπε

Μου ειχε τυχει και εμενα κατι παρομοιο, ανοιγω τη θυριδα και ειχε ενα ασχετο πακετο με αλλο παραληπτη. Επικοινωνησα με τη box, με καθοδηγησαν να επιστρεψω το λαθος δεμα σε θυριδα, επικοινωνησαν και με τον αλλο παραληπτη που εγινε κατα λαθος η τραμπα, και μετα απο μερικες μερες εσταλησαν τα σωστα πακετα στον καθενα, χωρις καποια χρεωση.

Εδω ομως τα αυτοκολλητα ηταν σωστα.
Οταν τα εβγαλε ο κουριερ απο τη θυριδα,μπερδεψε τα δεματα.

@Dead_Shot_GR Μπορεις να ρωτησεις την κοπελα αν εχει το πακετο ακομα και αν μπορει να δει μηπως υπαρχει αλλο δεκαψηφιο επανω;

Ειμαι σιγουρος οτι δεν το τυπωσες εσυ,αλλιως δε θα ειχε γινει αυτο το μπερδεμα.
Στα δεματα που εχουν τυπωμενο ηδη το voucher,δεν το τυπωνει παλι ο κουριερ.
Αν το τυπωσες,μας λεει π@π@ριες η κοπελα.
Αν οχι,μακαρι να ειναι σε ορατο σημειο το δεκαψηφιο.
Εγω τα γραφω παντα πανω σε χαρτοταινια και την κολλαω επανω,καποιοι αλλοι το γραφουν πανω στο δεμα.

6 ώρες πριν, 1comment είπε

Πώς γίνεται αν κόλλησες το voucher να παρέλαβε κάτι άλλο;

Η πλειοψηφια δεν τα τυπωνει,τα γραφει.

Το κολλαει μετα ο κουριερ.

Δημοσ.
8 hours ago, Ukforthemoment said:

Ηταν στην δικιά σου συσκευασία τα βιβλία;Γιατί εκτός αν είναι κανά ντουλάπι απο το stranger things αυτά τα πράγματα δεν γίνονται.Δεν μπορεί να βάζεις  εσύ χειριστήριο και να βγαίνει  βιβλία .

Ή τουλάχιστον ας γίνεται το αντίθετο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Dead_Shot_GR είπε

το αφήνω βγάζω και μια φωτογραφία

πως και σου ήρθε να βγάλεις φωτογραφία ?

αν ήθελες απόδειξη για το τι έβαλες μέσα τραβάς συνεχόμενο βίντεο .

και θεωρώ απίθανο το πακέτο με τα βιβλία να μην έχουν αποστολέα επάνω .

κάτι δεν πάει καλά .

Επεξ/σία από makis269
Δημοσ.
18 ώρες πριν, makis269 είπε

πως και σου ήρθε να βγάλεις φωτογραφία ?

αν ήθελες απόδειξη για το τι έβαλες μέσα τραβάς συνεχόμενο βίντεο .

και θεωρώ απίθανο το πακέτο με τα βιβλία να μην έχουν αποστολέα επάνω .

κάτι δεν πάει καλά .

Δεν μπορείς να στείλεις βίντεο στο vendora μέσω chat vendora μιλούσαμε και ο αποστολέας έγραφε ότι ειμουν εγώ ενώ εγώ δεν έστειλα τα βιβλία υποψιάζομαι ότι έκαναν λάθος της ετικέτες 

• Haha 1
Δημοσ.
Στις 28/6/2024 στις 2:08 ΠΜ, StamTheMan είπε

Εδω ομως τα αυτοκολλητα ηταν σωστα.
Οταν τα εβγαλε ο κουριερ απο τη θυριδα,μπερδεψε τα δεματα.

@Dead_Shot_GR Μπορεις να ρωτησεις την κοπελα αν εχει το πακετο ακομα και αν μπορει να δει μηπως υπαρχει αλλο δεκαψηφιο επανω;

Ειμαι σιγουρος οτι δεν το τυπωσες εσυ,αλλιως δε θα ειχε γινει αυτο το μπερδεμα.
Στα δεματα που εχουν τυπωμενο ηδη το voucher,δεν το τυπωνει παλι ο κουριερ.
Αν το τυπωσες,μας λεει π@π@ριες η κοπελα.
Αν οχι,μακαρι να ειναι σε ορατο σημειο το δεκαψηφιο.
Εγω τα γραφω παντα πανω σε χαρτοταινια και την κολλαω επανω,καποιοι αλλοι το γραφουν πανω στο δεμα.

Η πλειοψηφια δεν τα τυπωνει,τα γραφει.

Το κολλαει μετα ο κουριερ.

Κόλλησα πάνω σε μια ετικέτα τον 8 ψηφίο κωδικό μεταφοράς μόνο αυτό αφού το άφησα στο box δεν ξέρω τι έγινε μετά ο κωδικός φαινόταν πάντως καλά και αποκλείεται να ξεκόλλησε γιατί είχα περάσει μια στρώση κολλητικης από πάνω εκτός από αυτό όταν η κοπέλα πήρε το δέμα είχε πάνω όπως είπα και πριν σε άλλους τα στοιχεία τα δικά της και τα δικά μου ότι και καλά της το έστειλα εγώ και είχε τον ίδιο 8 ψηφίο κωδικό με αυτόν που έστειλα εγώ τώρα η έγινε λάθος και ο κούριερ κόλλησε λάθος κωδικό και έστειλε το χειριστήριο άλλου ή αυτή με κοροϊδεύει και έκανε ολόκληρο σχέδιο για να το πάρει δωρεάν γιατί μου έστειλε φωτό και το βιβλίο που ήρθε και τάχα το έστειλα εγώ δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση εκτός αυτού εγώ δεν μπορώ να την κοροϊδέψω και δεν είχα σκοπό απλά πατάει μια ακύρωση και τελειώνει το θέμα δεν είχα σκοπό να την κοροϊδέψω ενώ με πήρε στο τηλέφωνο και με κατηγορισε ότι το έκανα επίτηδες μα εγώ έχασα το χειριστήριο αυτή μια χαρά θα πάρει τα λεφτά της πίσω και όταν την είπα να περιμένει να δούμε τι θα κάνει το box πάτησε ακύρωση της συναλλαγής λες και βιαζόταν για κάποιο λόγο  3 πιθανά σενάρια έγιναν1(κόλλησε ο courier λάθος ετικέτα και το έστειλε σε άλλο μέρος. 2)Λέει ψέματα ότι δεν το πήρε και έστησε ολόκληρο σχέδιο για να με κοροϊδέψει. 3) ο courier το έκλεψε 

υπαρχει ένα ακόμη πρόβλημα με το 2) σενάριο αν όντως ισχύει το δεύτερο σενάριο εγώ πως θα ξέσκεπασω την κοπέλα δεν θα πει ποτέ την αλήθεια ότι το πήρε και τώρα λέει παπαριες όποτε με λίγα λόγια είμαι ο λιγότερο προστατευμένος 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dead_Shot_GR είπε

Κόλλησα πάνω σε μια ετικέτα τον 8 ψηφίο κωδικό μεταφοράς

όταν η κοπέλα πήρε το δέμα είχε πάνω όπως είπα και πριν σε άλλους τα στοιχεία τα δικά της και τα δικά μου ότι και καλά της το έστειλα εγώ και είχε τον ίδιο 8 ψηφίο κωδικό με αυτόν που έστειλα εγώ τώρα η έγινε λάθος και ο κούριερ κόλλησε λάθος κωδικό και έστειλε το χειριστήριο άλλου ή αυτή με κοροϊδεύει

Αφου λες οτι ειχε πανω  τα στοιχεια τα δικα της και τα δικα σου.

3) ο courier το έκλεψε 

Ναι,σιγουρα αυτο θα εγινε.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Αφου λες οτι ειχε πανω  τα στοιχεια τα δικα της και τα δικα σου.

Ναι,σιγουρα αυτο θα εγινε.

Ψάχνω το μπορεί να φταίει δεν ξέρω τι μπορεί όντως να έγινε 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Dead_Shot_GR είπε

Ψάχνω το μπορεί να φταίει δεν ξέρω τι μπορεί όντως να έγινε 

Αυτη το  εφαγε και κανει το παγωνι.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Αυτη το  εφαγε

αν είναι αυτή και δεν είναι οπαδός ιταλικής ομάδας ή από την ήπειρο των διαμαντιών .

• Haha 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...