Dead_Shot_GR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Φίλε ή σε δουλευει ή είχε και άλλη παραγγελία. Λες ; Δεν ξέρω 1
im2004 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Με Vendora συμβαίνουν αυτά και δε θα σε βοηθήσει. Εχουν ανοιχθεί πολλά νήματα για τη συγκεκριμένη εταιρία. 1 1
StamTheMan Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Ηταν στην δικιά σου συσκευασία τα βιβλία;Γιατί εκτός αν είναι κανά ντουλάπι απο το stranger things αυτά τα πράγματα δεν γίνονται.Δεν μπορεί να βάζεις εσύ χειριστήριο και να βγαίνει βιβλία . Εγινε μπερδεμα απο τον κουριερ. Οταν βγαινει το δεμα,κολλαει το χαρτι ο κουριερ,εαν δεν το εχει κολλησει ο αποστολεας και απλα το εχει γραψει με μαρκαδορο. Πιθανοτατα διασταυρωθηκαν 2 δεματα και εβαλε λαθος τα αυτοκολλητα ο κουριερ. Πιστευω οτι αν δεν δηλωσει ο αρχικος παραληπτης των βιβλιων,οτι ελαβε χειριστηριο,δε θα βγει ακρη.
Dead_Shot_GR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Εγινε μπερδεμα απο τον κουριερ. Οταν βγαινει το δεμα,κολλαει το χαρτι ο κουριερ,εαν δεν το εχει κολλησει ο αποστολεας και απλα το εχει γραψει με μαρκαδορο. Πιθανοτατα διασταυρωθηκαν 2 δεματα και εβαλε λαθος τα αυτοκολλητα ο κουριερ. Πιστευω οτι αν δεν δηλωσει ο αρχικος παραληπτης των βιβλιων,οτι ελαβε χειριστηριο,δε θα βγει ακρη. Δεν μπορούν να βρουν τον άλλο παραλήπτη ακόμη και αν δεν εμφανιστεί ; ολόκληρο σύστημα έχουν και αυτός που το πήρε θεωρείται κλέφτης δηλαδή γιατί δεν το επιστρέφει τι μαλακια είναι αυτό Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2024 από Dead_Shot_GR
StamTheMan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Dead_Shot_GR είπε Δεν μπορούν να βρουν τον άλλο παραλήπτη ακόμη και αν δεν εμφανιστεί ; ολόκληρο σύστημα έχουν και αυτός που το πήρε θεωρείται κλέφτης δηλαδή γιατί δεν το επιστρέφει τι μαλακια είναι αυτό Γιατι τα βιβλια που εχασαν μπορει να μην εχουν πραγματικη αξια,ενω το χειριστηριο εχει. Τα βιβλια μπορει να ηταν μεχρι και χαρισμα. Θες να αναλυσουμε γιατι ο αλλος που βρηκε απο το πουθενα ενα χειριστηριο,δεν το επιστρεφει; Για τον ιδιο λογο που δε θα επιστρεψει ενα ζευγαρι γυαλια που βρηκε στο δρομο. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2024 από StamTheMan
lector Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Μου ειχε τυχει και εμενα κατι παρομοιο, ανοιγω τη θυριδα και ειχε ενα ασχετο πακετο με αλλο παραληπτη. Επικοινωνησα με τη box, με καθοδηγησαν να επιστρεψω το λαθος δεμα σε θυριδα, επικοινωνησαν και με τον αλλο παραληπτη που εγινε κατα λαθος η τραμπα, και μετα απο μερικες μερες εσταλησαν τα σωστα πακετα στον καθενα, χωρις καποια χρεωση. 1
StamTheMan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, lector είπε Μου ειχε τυχει και εμενα κατι παρομοιο, ανοιγω τη θυριδα και ειχε ενα ασχετο πακετο με αλλο παραληπτη. Επικοινωνησα με τη box, με καθοδηγησαν να επιστρεψω το λαθος δεμα σε θυριδα, επικοινωνησαν και με τον αλλο παραληπτη που εγινε κατα λαθος η τραμπα, και μετα απο μερικες μερες εσταλησαν τα σωστα πακετα στον καθενα, χωρις καποια χρεωση. Εδω ομως τα αυτοκολλητα ηταν σωστα. Οταν τα εβγαλε ο κουριερ απο τη θυριδα,μπερδεψε τα δεματα. @Dead_Shot_GR Μπορεις να ρωτησεις την κοπελα αν εχει το πακετο ακομα και αν μπορει να δει μηπως υπαρχει αλλο δεκαψηφιο επανω; Ειμαι σιγουρος οτι δεν το τυπωσες εσυ,αλλιως δε θα ειχε γινει αυτο το μπερδεμα. Στα δεματα που εχουν τυπωμενο ηδη το voucher,δεν το τυπωνει παλι ο κουριερ. Αν το τυπωσες,μας λεει π@π@ριες η κοπελα. Αν οχι,μακαρι να ειναι σε ορατο σημειο το δεκαψηφιο. Εγω τα γραφω παντα πανω σε χαρτοταινια και την κολλαω επανω,καποιοι αλλοι το γραφουν πανω στο δεμα. 6 ώρες πριν, 1comment είπε Πώς γίνεται αν κόλλησες το voucher να παρέλαβε κάτι άλλο; Η πλειοψηφια δεν τα τυπωνει,τα γραφει. Το κολλαει μετα ο κουριερ.
jimsomebody Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 8 hours ago, Ukforthemoment said: Ηταν στην δικιά σου συσκευασία τα βιβλία;Γιατί εκτός αν είναι κανά ντουλάπι απο το stranger things αυτά τα πράγματα δεν γίνονται.Δεν μπορεί να βάζεις εσύ χειριστήριο και να βγαίνει βιβλία . Ή τουλάχιστον ας γίνεται το αντίθετο!
makis269 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Dead_Shot_GR είπε το αφήνω βγάζω και μια φωτογραφία πως και σου ήρθε να βγάλεις φωτογραφία ? αν ήθελες απόδειξη για το τι έβαλες μέσα τραβάς συνεχόμενο βίντεο . και θεωρώ απίθανο το πακέτο με τα βιβλία να μην έχουν αποστολέα επάνω . κάτι δεν πάει καλά . Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2024 από makis269
Dead_Shot_GR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 18 ώρες πριν, makis269 είπε πως και σου ήρθε να βγάλεις φωτογραφία ? αν ήθελες απόδειξη για το τι έβαλες μέσα τραβάς συνεχόμενο βίντεο . και θεωρώ απίθανο το πακέτο με τα βιβλία να μην έχουν αποστολέα επάνω . κάτι δεν πάει καλά . Δεν μπορείς να στείλεις βίντεο στο vendora μέσω chat vendora μιλούσαμε και ο αποστολέας έγραφε ότι ειμουν εγώ ενώ εγώ δεν έστειλα τα βιβλία υποψιάζομαι ότι έκαναν λάθος της ετικέτες 1
Dead_Shot_GR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 Στις 28/6/2024 στις 2:08 ΠΜ, StamTheMan είπε Εδω ομως τα αυτοκολλητα ηταν σωστα. Οταν τα εβγαλε ο κουριερ απο τη θυριδα,μπερδεψε τα δεματα. @Dead_Shot_GR Μπορεις να ρωτησεις την κοπελα αν εχει το πακετο ακομα και αν μπορει να δει μηπως υπαρχει αλλο δεκαψηφιο επανω; Ειμαι σιγουρος οτι δεν το τυπωσες εσυ,αλλιως δε θα ειχε γινει αυτο το μπερδεμα. Στα δεματα που εχουν τυπωμενο ηδη το voucher,δεν το τυπωνει παλι ο κουριερ. Αν το τυπωσες,μας λεει π@π@ριες η κοπελα. Αν οχι,μακαρι να ειναι σε ορατο σημειο το δεκαψηφιο. Εγω τα γραφω παντα πανω σε χαρτοταινια και την κολλαω επανω,καποιοι αλλοι το γραφουν πανω στο δεμα. Η πλειοψηφια δεν τα τυπωνει,τα γραφει. Το κολλαει μετα ο κουριερ. Κόλλησα πάνω σε μια ετικέτα τον 8 ψηφίο κωδικό μεταφοράς μόνο αυτό αφού το άφησα στο box δεν ξέρω τι έγινε μετά ο κωδικός φαινόταν πάντως καλά και αποκλείεται να ξεκόλλησε γιατί είχα περάσει μια στρώση κολλητικης από πάνω εκτός από αυτό όταν η κοπέλα πήρε το δέμα είχε πάνω όπως είπα και πριν σε άλλους τα στοιχεία τα δικά της και τα δικά μου ότι και καλά της το έστειλα εγώ και είχε τον ίδιο 8 ψηφίο κωδικό με αυτόν που έστειλα εγώ τώρα η έγινε λάθος και ο κούριερ κόλλησε λάθος κωδικό και έστειλε το χειριστήριο άλλου ή αυτή με κοροϊδεύει και έκανε ολόκληρο σχέδιο για να το πάρει δωρεάν γιατί μου έστειλε φωτό και το βιβλίο που ήρθε και τάχα το έστειλα εγώ δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση εκτός αυτού εγώ δεν μπορώ να την κοροϊδέψω και δεν είχα σκοπό απλά πατάει μια ακύρωση και τελειώνει το θέμα δεν είχα σκοπό να την κοροϊδέψω ενώ με πήρε στο τηλέφωνο και με κατηγορισε ότι το έκανα επίτηδες μα εγώ έχασα το χειριστήριο αυτή μια χαρά θα πάρει τα λεφτά της πίσω και όταν την είπα να περιμένει να δούμε τι θα κάνει το box πάτησε ακύρωση της συναλλαγής λες και βιαζόταν για κάποιο λόγο 3 πιθανά σενάρια έγιναν1(κόλλησε ο courier λάθος ετικέτα και το έστειλε σε άλλο μέρος. 2)Λέει ψέματα ότι δεν το πήρε και έστησε ολόκληρο σχέδιο για να με κοροϊδέψει. 3) ο courier το έκλεψε υπαρχει ένα ακόμη πρόβλημα με το 2) σενάριο αν όντως ισχύει το δεύτερο σενάριο εγώ πως θα ξέσκεπασω την κοπέλα δεν θα πει ποτέ την αλήθεια ότι το πήρε και τώρα λέει παπαριες όποτε με λίγα λόγια είμαι ο λιγότερο προστατευμένος
StamTheMan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 3 ώρες πριν, Dead_Shot_GR είπε Κόλλησα πάνω σε μια ετικέτα τον 8 ψηφίο κωδικό μεταφοράς 3 ώρες πριν, Dead_Shot_GR είπε όταν η κοπέλα πήρε το δέμα είχε πάνω όπως είπα και πριν σε άλλους τα στοιχεία τα δικά της και τα δικά μου ότι και καλά της το έστειλα εγώ και είχε τον ίδιο 8 ψηφίο κωδικό με αυτόν που έστειλα εγώ τώρα η έγινε λάθος και ο κούριερ κόλλησε λάθος κωδικό και έστειλε το χειριστήριο άλλου ή αυτή με κοροϊδεύει Αφου λες οτι ειχε πανω τα στοιχεια τα δικα της και τα δικα σου. 3 ώρες πριν, Dead_Shot_GR είπε 3) ο courier το έκλεψε Ναι,σιγουρα αυτο θα εγινε.
Dead_Shot_GR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 55 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Αφου λες οτι ειχε πανω τα στοιχεια τα δικα της και τα δικα σου. Ναι,σιγουρα αυτο θα εγινε. Ψάχνω το μπορεί να φταίει δεν ξέρω τι μπορεί όντως να έγινε
StamTheMan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 54 λεπτά πριν, Dead_Shot_GR είπε Ψάχνω το μπορεί να φταίει δεν ξέρω τι μπορεί όντως να έγινε Αυτη το εφαγε και κανει το παγωνι. 1
makis269 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 10 ώρες πριν, StamTheMan είπε Αυτη το εφαγε αν είναι αυτή και δεν είναι οπαδός ιταλικής ομάδας ή από την ήπειρο των διαμαντιών . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις