Dead_Shot_GR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Θα σας πω ότι έγινε και θέλω να μου πείτε τι να κάνω Μέσω του vendora πουλούσα ένα χειριστήριο ps5 το οποίο ενδιαφέρθηκε να αγοράζει μια αγοράστρια πάω στο box now πάω να το βάλω είναι μικρό και δεν χωράει πάω σπίτι να το ανοίξω και να το βάλω σε μικρότερο και πάω πίσω στην θυρίδα όμως επειδή την άνοιξα πριν τώρα δεν ξανά ανοίγει ενημερώνω τον αγοραστή και του λέω ότι έγινε αυτό και αυτό θα δω μήπως μιλήσω με το box δεν απαντούσαν (ήταν το τριήμερο το προηγούμενο που ήταν αργία) λέω θα το κάνω από εβδομάδα παίρνω από εβδομάδα ξανά τους λέω στο box now τι έγινε και μου λένε όλα καλά θα ανοίξουμε την θυρηδα με τον ίδιο κωδικό πάω το αφήνω βγάζω και μια φωτογραφία και το κλείνω σήμερα που παραδόθηκε με πέρνει τηλέφωνο ο αγοραστής και λέει ότι του έστειλα κάτι βιβλία με τον ίδιο κωδικό μεταφοράς που είχε το πακέτο που έστειλα εγώ της εξηγώ ότι δεν έγινε έτσι και ότι το έστειλα κανονικά παίρνω το box και τους λέω τι έγινε και λένε θα κάνουν έρευνα περίπου 24+ ώρες στην αποθήκη για να δουν που μπορεί να είναι τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση ; Αν δεν βρεθεί ; Παίρνω πίσω αποζημίωση υπάρχει περίπτωση να βρεθεί ; Το έκλεψε κάποιος πραγματικά δεν ξέρω και έχω στεναχωρεθεί άσχημα γιατί δεν έχει ξανά γίνει αυτό με κατηγορεί ο αγοραστής ότι το έκανα επίτηδες και θα χάσω το χειριστήριο οποίος ξέρει τι γίνετε σε αυτήν την περίπτωση θα ειμουν ευγνώμων. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2024 από Dead_Shot_GR
skoulas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Όλοι (εσύ, αγοραστής, boxnow) είστε στην ίδια κατάσταση... Κανείς δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν... Ποιος διασφαλίζει ότι εσύ δεν έστειλες βιβλία; Ποιος διασφαλίζει ότι ο αγοραστής παρέλαβε κανονικά και απλά λέει ότι παρέλαβε βιβλία; Ποιος διασφαλίζει ότι δεν έγινε λάθος στο boxnow και μπερδεύτηκαν τα δέματα; Αυτή είναι ίσως η μοναδική περίπτωση να διορθωθεί το θέμα αφού αντίστοιχα κάποιος άλλος θα περίμενε βιβλία και παρέλαβε χειριστήριο. (Να άλλαξε κάποιος σκόπιμα το χειριστήριο με βιβλία δεν το αποκλείω αλλά δεν δίνω και μεγάλες πιθανότητες...) 2
Dead_Shot_GR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 2 ώρες πριν, skoulas είπε Όλοι (εσύ, αγοραστής, boxnow) είστε στην ίδια κατάσταση... Κανείς δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν... Ποιος διασφαλίζει ότι εσύ δεν έστειλες βιβλία; Ποιος διασφαλίζει ότι ο αγοραστής παρέλαβε κανονικά και απλά λέει ότι παρέλαβε βιβλία; Ποιος διασφαλίζει ότι δεν έγινε λάθος στο boxnow και μπερδεύτηκαν τα δέματα; Αυτή είναι ίσως η μοναδική περίπτωση να διορθωθεί το θέμα αφού αντίστοιχα κάποιος άλλος θα περίμενε βιβλία και παρέλαβε χειριστήριο. (Να άλλαξε κάποιος σκόπιμα το χειριστήριο με βιβλία δεν το αποκλείω αλλά δεν δίνω και μεγάλες πιθανότητες...) Εγώ έστειλα στον αγοραστή φωτογραφία όταν το έστειλα ότι έβαλα μέσα το χειριστήριο και αυτή έστειλε φωτό ότι πήρε βιβλία με τα δικά της στοιχεία πάνω στο πακέτο που το κάνει ακόμη πιο περίεργο δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο όποτε δεν ξέρω και τι πρόκειται να γίνει στο τέλος πάντως ελπίζω να πάρω πίσω το χειριστήριο αφού αυτή ζήτησε τα λεφτά της πίσω η να πάρω αποζημίωση
SeNNinhA Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 40 λεπτά πριν, Dead_Shot_GR είπε Εγώ έστειλα στον αγοραστή φωτογραφία όταν το έστειλα ότι έβαλα μέσα το χειριστήριο και αυτή έστειλε φωτό ότι πήρε βιβλία με τα δικά της στοιχεία πάνω στο πακέτο που το κάνει ακόμη πιο περίεργο δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο όποτε δεν ξέρω και τι πρόκειται να γίνει στο τέλος πάντως ελπίζω να πάρω πίσω το χειριστήριο αφού αυτή ζήτησε τα λεφτά της πίσω η να πάρω αποζημίωση BOX NOW Website - Terms of Use for Shipping Services GR Σου προτείνω να μαζέψεις όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που έχεις και να κάνεις εγγραφο αίτημα για πλημελλή παροχή των υπηρεσιών με αποτέλεσμα την απώλεια του αντικειμενου αποστολής καθώς και επιπλεον αίτημα να σου παρασχεθεί η πλήρης καταγραφή της πορείας του δέματος με κωδικούς και ονοματα των χειριστών του δέματος σε κάθε φάση του. Εαν δεν βρεις ακρη τοτε απευθύνεσαι την ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) Διαχείριση καταγγελιών - EETT | Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων
GREGORYMO Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 4 ώρες πριν, Dead_Shot_GR είπε Θα σας πω ότι έγινε και θέλω να μου πείτε τι να κάνω Μέσω του vendora πουλούσα ένα χειριστήριο ps5 το οποίο ενδιαφέρθηκε να αγοράζει μια αγοράστρια πάω στο box now πάω να το βάλω είναι μικρό και δεν χωράει πάω σπίτι να το ανοίξω και να το βάλω σε μικρότερο και πάω πίσω στην θυρίδα όμως επειδή την άνοιξα πριν τώρα δεν ξανά ανοίγει ενημερώνω τον αγοραστή και του λέω ότι έγινε αυτό και αυτό θα δω μήπως μιλήσω με το box δεν απαντούσαν (ήταν το τριήμερο το προηγούμενο που ήταν αργία) λέω θα το κάνω από εβδομάδα παίρνω από εβδομάδα ξανά τους λέω στο box now τι έγινε και μου λένε όλα καλά θα ανοίξουμε την θυρηδα με τον ίδιο κωδικό πάω το αφήνω βγάζω και μια φωτογραφία και το κλείνω σήμερα που παραδόθηκε με πέρνει τηλέφωνο ο αγοραστής και λέει ότι του έστειλα κάτι βιβλία με τον ίδιο κωδικό μεταφοράς που είχε το πακέτο που έστειλα εγώ της εξηγώ ότι δεν έγινε έτσι και ότι το έστειλα κανονικά παίρνω το box και τους λέω τι έγινε και λένε θα κάνουν έρευνα περίπου 24+ ώρες στην αποθήκη για να δουν που μπορεί να είναι τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση ; Αν δεν βρεθεί ; Παίρνω πίσω αποζημίωση υπάρχει περίπτωση να βρεθεί ; Το έκλεψε κάποιος πραγματικά δεν ξέρω και έχω στεναχωρεθεί άσχημα γιατί δεν έχει ξανά γίνει αυτό με κατηγορεί ο αγοραστής ότι το έκανα επίτηδες και θα χάσω το χειριστήριο οποίος ξέρει τι γίνετε σε αυτήν την περίπτωση θα ειμουν ευγνώμων. Οι διαστάσεις των ντουλαπιών είναι συγκεκριμένες. 1 1
SeNNinhA Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 38 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Οι διαστάσεις των ντουλαπιών είναι συγκεκριμένες. Τι σχεση εχει αυτο? Ξεκινησε με ενα λαθος και εκανε τις καταλληλες ενεργειες να το διορθώσει. Ακολουθησε τις οδηγιες που του δοθηκαν και ολοκληρωσε την αποστολη. Η ευθυνη μετα ειναι της μεταφορικης. Θεωρώ οτι υπαρχει traceability και μπορουν να γνωριζουν ολα τα ατομα τα οποια ασχοληθηκαν με το δεμα σε καθε φαση της μεταφορας του. Εχει λιγο παιδεμα αλλα μπρουν καλλιστα να το βρουν. Βασικα θα πρεπει να ψαξουν για δυο αποστολες στις οποιες δοθηκε ο ιδιος κωδικος και να επικοινωνησουν και με τον αλλο αποστολεα και παραληπτη.
ekrepali Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 4 hours ago, skoulas said: Ποιος διασφαλίζει ότι ο αγοραστής παρέλαβε κανονικά και απλά λέει ότι παρέλαβε βιβλία; Αυτό είναι το πιο πιθανό...
Dead_Shot_GR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 15 λεπτά πριν, ekrepali είπε Αυτό είναι το πιο πιθανό... Και να έκανε όλο αυτό το σκηνικό για να πάρει και τα λεφτά και το χειριστήριο τόσο χάλια δεν ξέρω
ekrepali Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 1 minute ago, Dead_Shot_GR said: Και να έκανε όλο αυτό το σκηνικό για να πάρει και τα λεφτά και το χειριστήριο τόσο χάλια δεν ξέρω Γιατί όχι; Μπορεί πίσω απ'την "αγοράστρια" να κρύφεται "εγκέφαλος" αγοραστής που θα το βγάλει για πώληση.
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, Dead_Shot_GR είπε Εγώ έστειλα στον αγοραστή φωτογραφία όταν το έστειλα ότι έβαλα μέσα το χειριστήριο και αυτή έστειλε φωτό ότι πήρε βιβλία με τα δικά της στοιχεία πάνω στο πακέτο που το κάνει ακόμη πιο περίεργο δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο όποτε δεν ξέρω και τι πρόκειται να γίνει στο τέλος πάντως ελπίζω να πάρω πίσω το χειριστήριο αφού αυτή ζήτησε τα λεφτά της πίσω η να πάρω αποζημίωση Ηταν στην δικιά σου συσκευασία τα βιβλία;Γιατί εκτός αν είναι κανά ντουλάπι απο το stranger things αυτά τα πράγματα δεν γίνονται.Δεν μπορεί να βάζεις εσύ χειριστήριο και να βγαίνει βιβλία . 1
DrLo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 2 ώρες πριν, Dead_Shot_GR είπε Εγώ έστειλα στον αγοραστή φωτογραφία όταν το έστειλα ότι έβαλα μέσα το χειριστήριο Σε αυτού του είδους συναλλαγές αυτός που είναι ο λιγότερος προστατευμένος είναι πάντα ο ο αποστολεας. Τι ακριβώς σημαίνει έστειλα φωτογραφία ότι το ρμεβαλα μέσα; Πώς μπορείς να αποδείξεις ότι όταν έκλεισε το κουτί μέσα είχε αυτό. Το θυμίζει το άλλο απαράδεκτο που για κάποιο λόγο οι άνθρωποι δε το θεωρούν χαζό, μια φωτό με ένα δέμα στη πόρτα κάποιου ως απόδειξη ότι παραδόθηκε .
SeNNinhA Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ηταν στην δικιά σου συσκευασία τα βιβλία;Γιατί εκτός αν είναι κανά ντουλάπι απο το stranger things αυτά τα πράγματα δεν γίνονται.Δεν μπορεί να βάζεις εσύ χειριστήριο και να βγαίνει βιβλία . @Dead_Shot_GR Τωρα μου ηρθε Τι αποστολέα είχε πάνω το πακέτο που παραληφθηκε? Από εκεί θα ξετυλιχθει το κουβάρι 2 λεπτά πριν, DrLo είπε Σε αυτού του είδους συναλλαγές αυτός που είναι ο λιγότερος προστατευμένος είναι πάντα ο ο αποστολεας. Τι ακριβώς σημαίνει έστειλα φωτογραφία ότι το ρμεβαλα μέσα; Πώς μπορείς να αποδείξεις ότι όταν έκλεισε το κουτί μέσα είχε αυτό. Το θυμίζει το άλλο απαράδεκτο που για κάποιο λόγο οι άνθρωποι δε το θεωρούν χαζό, μια φωτό με ένα δέμα στη πόρτα κάποιου ως απόδειξη ότι παραδόθηκε . Λάθος. Ο παραλήπτης είναι ο λιγότερο προστατευμενος. Δεν ξέρει εάν παραλαβει, τι θα παραλάβει και σε τι κατάσταση θα το παραλάβει ενώ έχει προπληρωσει τα χρήματα και δεν του εξασφαλίζει κάνεις ότι θα τα πάρει πίσω εάν κάτι στραβώσει Ακομη και σε αντικαταβολή δεν είναι και πάλι προστατευμενος
1comment Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Dead_Shot_GR είπε Θα σας πω ότι έγινε και θέλω να μου πείτε τι να κάνω Το δέμα το έστειλες χωρίς voucher κολλημένο με τα στοιχεία παραλήπτη; Εγώ στέλνω πράγματα (eshop) και πάντα βάζω πάνω το voucher που γράφει στοιχεία παραλήπτη. Πώς γίνεται αν κόλλησες το voucher να παρέλαβε κάτι άλλο; Δεν τη ρώτησες το voucher πάνω στο δέμα τι στοιχεία έγραφε; Αυτό είναι το βασικότερο. Επίσης ο αριθμός αποστολής τι κατάσταση εμφανίζει; Παραδομένο; Ζήτα φωτο με το voucher. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2024 από 1comment
Dead_Shot_GR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 43 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ηταν στην δικιά σου συσκευασία τα βιβλία;Γιατί εκτός αν είναι κανά ντουλάπι απο το stranger things αυτά τα πράγματα δεν γίνονται.Δεν μπορεί να βάζεις εσύ χειριστήριο και να βγαίνει βιβλία . Όχι δεν ήταν στην δικιά μου εγώ έστειλα το κουτί του χειρηστηριου με γύρω γύρω αυτή την άσπρη συσκευασία αυτή πήρε τα βιβλία σε μια μακρόστενη σακούλα 42 λεπτά πριν, DrLo είπε Σε αυτού του είδους συναλλαγές αυτός που είναι ο λιγότερος προστατευμένος είναι πάντα ο ο αποστολεας. Τι ακριβώς σημαίνει έστειλα φωτογραφία ότι το ρμεβαλα μέσα; Πώς μπορείς να αποδείξεις ότι όταν έκλεισε το κουτί μέσα είχε αυτό. Το θυμίζει το άλλο απαράδεκτο που για κάποιο λόγο οι άνθρωποι δε το θεωρούν χαζό, μια φωτό με ένα δέμα στη πόρτα κάποιου ως απόδειξη ότι παραδόθηκε . Ξέρω τι εννοείς αλλά τι άλλο σχέδιο μπορεί να είχα ήθελα να το πουλήσω αν έστελνα όντως τα βιβλία θα πατούσε απλά ακύρωση αυτή έχει ασφάλεια χρημάτων και μπορεί να μην το αποδεχτεί εγώ δεν μπορώ να την scamάρω και δεν υπάρχει λόγος 42 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε @Dead_Shot_GR Τωρα μου ηρθε Τι αποστολέα είχε πάνω το πακέτο που παραληφθηκε? Από εκεί θα ξετυλιχθει το κουβάρι Λάθος. Ο παραλήπτης είναι ο λιγότερο προστατευμενος. Δεν ξέρει εάν παραλαβει, τι θα παραλάβει και σε τι κατάσταση θα το παραλάβει ενώ έχει προπληρωσει τα χρήματα και δεν του εξασφαλίζει κάνεις ότι θα τα πάρει πίσω εάν κάτι στραβώσει Ακομη και σε αντικαταβολή δεν είναι και πάλι προστατευμενος Θα τα πάρει γιατί είναι μέσω vendora
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 2 λεπτά πριν, Dead_Shot_GR είπε Όχι δεν ήταν στην δικιά μου εγώ έστειλα το κουτί του χειρηστηριου με γύρω γύρω αυτή την άσπρη συσκευασία αυτή πήρε τα βιβλία σε μια μακρόστενη σακούλα Φίλε ή σε δουλευει ή είχε και άλλη παραγγελία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις