Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε 

Μετακόμισα και στο νέο σπίτι η θάλασσα είναι 5 χλμ μακριά 

Σκέφτομαι να κάνω την εξής προπόνηση 

Ένα τρέξιμο 5 χλμ μέχρι την θάλασσα, ένα κολύμπι μέχρι την σημαδούρα και πίσω και άλλα 5χλμ πίσω σπίτι.

Αλλα τον ερώτημα είναι τι φοριέται για σορτσάκι / μαγιό , με την λογική να μην έχω αλλαξια μαζί μου

Ούτε κινητό δεν θέλω να έχω 

Ξερει κάποιος ;

Από τρίαθλο σκέφτηκα αλλά δεν βρήκα κάτι..

• Like 1
Δημοσ.

ωραίος, μ αρέσουν αυτά 

εγώ τα συνδύαζα ένα διάστημα τρέχοντας με το μαγιό, μπανάνα στη μέση με κιν με κουμπιά, ίσια ίσια για κλήσεις δλδ κι ένα τσαντάκι με μπουκάλι νερό κάτι μια πετσέτα όταν ήταν πιο μεγάλη η απόσταση, α, και μπλούζα dri fit/ισοθερμική, παπούτσια αθλητικά εννοείται 

Δημοσ.

Ολα τα μαγιω σορτσ χωρις εσωτερικα διχτια θα ειναι μια χαρα στο τρεξιμο. Απο πανω θες μια λευκη μπλουζα sup/canoe κτλ κατα προτιμηση χωρις μανικι. Η nike εχει μαγιω κοντα που κανουν για τρεξιμο. Και η speedo λογικα. Αυτα θα δοκιμαζα χωρις να εχω κανει ποτε αυτο που θες να κανεις εσυ. 

Μια αλλη λυση ειναι να φορας speedo jammers απο κατω και μια μακρια μπλουζα για να κρύβει τα επιμαχα σημεια που τονιζει πολυ το jammer. Η μπλουζα ομως πρεπει να βγει για να κολυμπησεις αλλα σιγα, ποιος θα κλεψει μια μπλούζα για μερικα λεπτά που θα κολυμπας?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, naimore είπε

τρέχοντας με το μαγιό

7 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

μαγιω σορτσ χωρις εσωτερικα διχτια

δεν θα προκαλέσει κοκκινίλες το μαγιό ?
αυτό φοβάμαι

Δημοσ.
8 ώρες πριν, st2 είπε

Δεν γνωρίζω λεπτομέρεις αλλά μου φαίνετε περίεργο αυτό που αναφέρεις καθώς οι τριαθλητές με ένα ρούχο τα κάνουν όλα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οτιδήποτε έχει διχτακι στο σορτσ-μαγιό αντενδεικνυται καθώς οδηγεί σε κνησμό και ερεθισμούς στο δέρμα. Επίσης δεν φοράς βαμβακερό πουθενά, αλλά πολυεστερικό στην ανώτερη κατηγορία τιμής από εξειδικευμένη μάρκα για τριαθλο, χωρίς βέβαια το προστατευτικο μαξιλαράκι για το ποδήλατο... Αν μπορείς επισκέψου κα δοκίμασε. Πολύ οικονομικό μαγαζί είναι αυτό στο ριβερ στον Κηφισό, αλλά δεν έχει μάρκες από πάνω ράφι. Αυτό που γνωρίζω σίγουρα είναι ότι το κάτω οφείλει ανεξάρτητα από το μήκος του να είναι συμπιεστικο. 

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 26/06/2024 at 23:23, st2 said:

Χαίρετε 

Μετακόμισα και στο νέο σπίτι η θάλασσα είναι 5 χλμ μακριά 

Σκέφτομαι να κάνω την εξής προπόνηση 

Ένα τρέξιμο 5 χλμ μέχρι την θάλασσα, ένα κολύμπι μέχρι την σημαδούρα και πίσω και άλλα 5χλμ πίσω σπίτι.

Αλλα τον ερώτημα είναι τι φοριέται για σορτσάκι / μαγιό , με την λογική να μην έχω αλλαξια μαζί μου

Ούτε κινητό δεν θέλω να έχω 

Ξερει κάποιος ;

decathlon με κλειστα ματια. Πηγαινε στα τριαθλητικα και θα βρεις τυπου κολαν. Ακομα και στα δρωμικα (τρεξιμο) εχω κανει ακομα και αγωνα τριαθλου με αυτα χωρις προβλημα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...