forgotten Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 43 λεπτά πριν, Chocobo είπε Kαλά είναι θέμα χρόνου να γίνουν πιο ανθεκτικά. Το ερώτημα είναι η εμπειρία χρήσης. Υπάρχει νόημα ? Υπήρχε καταρχάς ανάγκη , δηλαδή είπες ποτέ αυτό το πράγμα δεν το κάνει το συμβατικό μου smartphone και χρειάζομαι foldable ? Θα μου άρεσε να δοκιμάσω κάποιο να δω αν προσφέρει κάτι περισσότερο στην καθημερινότητα.Φυσικά με αυτές τις τιμές όχι. wow effect μονο αν με ρωτας, ως ατομο που χρησιμοποιησα τετοια συσκευη συναντησα αρκετα μειονεκτηματα στη μπαταρια, ωστοσο απο αποψη εντυπωσεων , αυτου του στυλ ειναι ιδιαιτερα εντυπωσιακες ως εμφανιση... 1
dasimo Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 500 ευρω ενα Μ2 Mac Mini, 799 ενα M1 Macbook Air , λογίκη τιμή τα 700 τα 1000 και τα 1300 για συσκευή τηλεφωνική.....thisi is a brave new world.... 2
purespyros Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου τα ραγίσματα που γίνονται στην οθόνη λόγω της αναδίπλωσης ειναι αρκετά για να με κάνουν να μην το πάρω ακόμα και αν έπεφτε η τιμή στα μισά 1
Alexaras1991 Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 3 ώρες πριν, Chocobo είπε Kαλά είναι θέμα χρόνου να γίνουν πιο ανθεκτικά. Το ερώτημα είναι η εμπειρία χρήσης. Υπάρχει νόημα ? Υπήρχε καταρχάς ανάγκη , δηλαδή είπες ποτέ αυτό το πράγμα δεν το κάνει το συμβατικό μου smartphone και χρειάζομαι foldable ? Θα μου άρεσε να δοκιμάσω κάποιο να δω αν προσφέρει κάτι περισσότερο στην καθημερινότητα.Φυσικά με αυτές τις τιμές όχι. Τα flip δεν θα έλεγα ότι προσφέρουν κάτι παραπάνω εκτός από wow factor στους φίλους σου. Τα fold έχουν πιο πολύ νόημα, βασικά έχεις ένα ολόκληρο tablet και χωράει και στην τσέπη σου. Είναι εξαιρετικά productivity εργαλεία. 1 2
kostasR7 Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου Λογική τιμή στον παράλογο εγκέφαλο του editor. Ααα ρε καπιτάλια β διαλογής, θα σας φτύνουνε και θα λέτε ευχαριστώ.
butters Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 4 ώρες πριν, Chocobo είπε Kαλά είναι θέμα χρόνου να γίνουν πιο ανθεκτικά. Το ερώτημα είναι η εμπειρία χρήσης. Υπάρχει νόημα ? Υπήρχε καταρχάς ανάγκη , δηλαδή είπες ποτέ αυτό το πράγμα δεν το κάνει το συμβατικό μου smartphone και χρειάζομαι foldable ? Θα μου άρεσε να δοκιμάσω κάποιο να δω αν προσφέρει κάτι περισσότερο στην καθημερινότητα.Φυσικά με αυτές τις τιμές όχι. Αν βάζεις το κινητό σε τσέπη και όχι σε τσαντάκι, θα δεις μεγάλη διαφορά στη χρηστικότητα. Και παλιότερα υπήρξαν bar και clamshell κινητά. Κάποιοι προτιμούσαν τα μεν και κάποιοι τα δε. 1
lbit Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου διαβαζοντας τα σχολια εχω να πω το εξης... αυτο ειναι ακριβο ενω το Apple iPhone 15 δεν ειναι δηλαδη ? ... WTF ?
george_hera Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου Γνωρίζει κανείς από προηγούμενη εμπειρία με flip phones, με κλειστό το τηλέφωνο ακούς το συνομιλητή είτε μέσω ηχείου είτε μέσω headset? Να υποθέσω δεν υπάρχει χωριστό ηχείο για το έχεις κοντά στο αυτί σου όπως όταν είσαι σε κλήση στο κλασικό ανοικτό τηλέφωνο.
atheatos Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, george_hera είπε Γνωρίζει κανείς από προηγούμενη εμπειρία με flip phones, με κλειστό το τηλέφωνο ακούς το συνομιλητή είτε μέσω ηχείου είτε μέσω headset? Να υποθέσω δεν υπάρχει χωριστό ηχείο για το έχεις κοντά στο αυτί σου όπως όταν είσαι σε κλήση στο κλασικό ανοικτό τηλέφωνο. Ναι τον ακούς αν απαντήσεις από την εξωτερική οθόνη. Αν θέλεις να τον ακούσεις με το κανονικό ηχείο κοντά στο αυτί και όχι ανοικτή ακρόαση, απλά ξεδιπλωνεις το τηλέφωνο και κλείνεις την ανοικτή ακρόαση. Αλλά και πάλι μπορείς να ρυθμίσεις την ένταση της ανοικτής ακρόασης ώστε να ακούς μόνο αν φέρεις κοντά το αυτί σου.... Σχετικά με το θέμα, το μόνο ανησυχητικό είναι η αντοχή της εξωτερικής οθόνης. Γιατί σε σχέση με το αντίστοιχο flip της Samsung, το Motorola RAZR είναι πολύ καλύτερο, για μένα. Επεξ/σία 27 Ιουνίου από atheatos
panathatube Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου Το προηγούμενο μοντέλο είναι ακόμη στο Android 14. Enough said για μια ακριβή συσκευή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα