Moderators Malthador Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 1 hour ago, poulinos said: το κακο σε αυτην την περίπτωση ειναι οτι μου ενεργοποιησε ενα πακετο που δεν ηθελα. Ευχαριστώ πολύ, ότι έλεγα μερικά ποστς πιο πίσω.
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 5 minutes ago, Malthador said: Ευχαριστώ πολύ, ότι έλεγα μερικά ποστς πιο πίσω. Προσωπικα εστειλα email και ζητησα να το δουν το θεμα αφου μεσα απο το app μπορω να κλεισω το roaming αλλα δεν μπορω να κλεισω την αυτοματη ενεργοποιηση του πακετου. και σκοπος δεν ειναι να κλεισω το roaming γιατι απλα θελω να μιλαω στο εξωτερικό. απλα θελω να αποφυγω να ενεργοποιηθει ενα πακετο αυτοματα επειδη ειτε ξεχασα να κλεισω το κινητο σε χωρα που δεν ηταν ευρωπαικη ενωση είτε οπως στην περιπτωση μου που με πεταξε για λιγο σε αλλο δικτυο λογω οτι βρισκομουν στο βουνο και κοντα στα συνορα με αλλη χωρα. τωρα πχ που θα παω καλοκαιρι montenegro θα βγαλω e-sim και απλα θα παιξω με wifi calling( δεν θυμαμαι αν το ειχα δοκιμασει abroad) οπου βρω wifi. 1
james01gr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 Στις 27/6/2024 στις 1:42 ΠΜ, Malthador είπε Ήταν ο λόγος που έφαγε ένα μεγάλο Χ η Nova από εμένα. Είχα πάει Λιχτενστάιν για 5 μέρες μαζί με την γυναίκα μου. Για το Λιχτενστάιν που είναι μια κουτσουλιά ισχύουν τα πακέτα της ΕΕ μιας και είναι στην Ζώνη 1, αλλά για Ελβετία που είναι στην Ζώνη 2 χρέωναν 15 ευρώ την μέρα (για 30 λεπτά και 500 MB) από μόνοι τους, χωρίς να έχω συναινέσει σε κάτι τέτοιο. Επειδή κάθε μέρα τα κινητά μας έπιαναν κεραία στην Ελβετία (ενώ βρισκόμασταν μέσα στα σύνορα του Λιχτενστάιν) χρεωθήκαμε 150 ευρώ από το πουθενά, με το έτσι θέλω. Τελικά άλλαξα εταιρεία και έληξε το θέμα. Η Vodafone τουλάχιστον χρεώνει τα μισά στην αντίστοιχη περίπτωση. δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου είχε έρθει μήνυμα με τις χρεώσεις όταν αλλάζεις χώρα/πάροχο.
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 15 minutes ago, james01gr said: δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου είχε έρθει μήνυμα με τις χρεώσεις όταν αλλάζεις χώρα/πάροχο. συμφωνω .παντα μα παντα μου εχει ερθει sms με το που πατησω το ποδι μου σε ξενη χωρα.ακομα και οταν βρεθηκα μαυροβουνιο καπακια ηρθε μυνημα.
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 51 minutes ago, james01gr said: δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου είχε έρθει μήνυμα με τις χρεώσεις όταν αλλάζεις χώρα/πάροχο. Ξαναδιάβασε προσεκτικά τι έγραψα. Ήμουν σε χώρα της ΕΕ και επειδή το κινητό συνδέθηκε σε χώρα εκτός ΕΕ, η Nova μου έστειλε μήνυμα με αυτόματη χρέωση, χωρίς να έχω ζητήσει το πακέτο.
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 1 minute ago, Malthador said: Ξαναδιάβασε προσεκτικά τι έγραψα. Ήμουν σε χώρα της ΕΕ και επειδή το κινητό συνδέθηκε σε χώρα εκτός ΕΕ, η Nova μου έστειλε μήνυμα με αυτόματη χρέωση, χωρίς να έχω ζητήσει το πακέτο. αυτο ειναι το roaming pass που ενεργοποιηθηκε και σε μενα αυτοματα. και δεν εχω βρει πουθενα επιλογη για να το απενεργοποιησω . στο nova app εχει επιλογη μονο να κλεισεις το roaming γενικα.δεν εχω βρει κατι αλλο οσο θυμαμαι ουτε στο παλιο app ουτε στο νεο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα