Petrotos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Έχει κάποιος προσωπική εμπειρία κατά πόσο είναι αξιόπιστα τα εν λόγω προγράμματα..Καθώς η Πειραιώς συνεργάζεται με την NN Hellas για την οποία έχω ακούσει κατά κύριο λόγω αρνητικά σχόλια... Γνωστός μου έπειτα από 20 χρόνια σε μακροχρόνιο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα παρέλαβε λιγότερα χρήματα από αυτά που είχε καταβάλει συνολικά αυτά τα χρόνια...
chrisxkar Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 είναι πολύ γενική η ερώτηση σου για να απαντηθή ανάλογα με το ασφαλιστικό/συνταξιοδοτικό/επενδυτικό πρόγραμμα.Δεν είναι θέμα έμπιστου προγράμματος είναι θέμα στρατηγικής επένδυσης των χρημάτων σου το οποίο θα το δείς στους όρους του συμβολαίου. Οπως και στα επενδυτικά πακέτα τα χρήματα σου επενδύονται σε ένα μικτό πρόγραμμα (ενα ποσοστό σε κλειστά χρήματα,ένα ποσοστό σε ομόλογα,και ένα σε μετοχές αμοιβαία κτλ) αυτό το πρόγραμμα μπορεί να έχει θετική επίπτωση (από τα 10.000 συνολικής επένδυσης να έχουν φτάσει στα 15.000-20.000) μπορεί επίσης σε περιπτώσεις κρίσης να έχουν φτάσει και στα 8.000-7.000. Καλά κακά σχόλια μην τα πιστεύεις και τόσο γιατί δεν έχει τόση σημασία/διαφορά περισσότερο ράδιο αρβύλα θα είναι από βρώμα που θα έχει βγάλει ο ανταγωνισμός.Ετσι και αλλιώς λίγο πολυ όλες οι ελληνικές τράπεζες κάνουν τις ίδιες μέτριες επιλογές την πεπατημένη μαζί με ομόλογα ελληνικού δημοσίου και καμία ελληνική μετοχή που την πετάνε περισσότερο για να στηριξουν τις ελληνικές μετοχές ή κάποιο συμφέρον που μπορεί να έχουν.Οπότε όπως πάει η μία πάει και η άλλη
Petrotos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Θα συμφωνήσω...ούτως η άλλως θέλω χαμηλού κινδύνου ρίσκο οπότε ομόλογα θέλω σε ένα 70% του χαρτοφυλακίου μου...ωστόσο η Πειραιώς σου λέει εγγύηση επιστροφης χρημάτων στο 80% του συνολικού κεφαλαίου που έχει δαπανηθεί ενώ πχ η groupama στο 90%
vagos789 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Οταν υπαρχει εγγυηση επιστροφη χρηματων αυτο σημαινει οτι δεν παιρνεις και ολη την ανοδο. Σε μεγαλο βαθος χρονου οι αγορες παντα πανε πανω οποτε δεν συμφερει τοσο. (Παντως και εγω εχω ενα τετοιο προγραμμα εφαπαξ στην Alpha ). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα