bep1995 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Καλησπέρα σας !! Θέλω να αγοράσω ένα κινητό σε λίγο καιρό (Motorola Edge 50 Fusion) και θέλω να ρωτήσω αν είναι προτιμότερο να το αγοράσω μέσω του skrourz καθ' αυτού ή από το κατάστημα, αν έχει δηλαδή site και υποθέτοντας ότι έχει πολύ καλές αξιολογήσεις.
CaptainChris Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Το ίδιο είναι αλλά προτίμησε μέσω Σκρουτζ μιας και μπορείς να μαζέψεις πόντους και να παραλάβεις από θυρίδα Σκρουτζ γιατί μπορεί να μην σε βρει το κούριερ.
bep1995 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Η αληθεια ειναι οτι το ρωταω οσον αφορα την εγγυηση, ή γενικα στην περιπτωση που πρεπει να το επιστρεψω, πχ μου εστειλαν λαθος μοντελο/μαρκα. Λεω τωρα εγω. Μου εχει τυχει σε καρτα γραφικων. Πιστευεις θα βγαλω πιο ευκολα ακρη με το skroutz ;; Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2024 από bep1995
manoskost Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, bep1995 είπε Η αληθεια ειναι οτι το ρωταω οσον αφορα την εγγυηση, ή γενικα στην περιπτωση που πρεπει να το επιστρεψω, πχ μου εστειλαν λαθος μοντελο/μαρκα. Λεω τωρα εγω. Μου εχει τυχει σε καρτα γραφικων. Πιστευεις θα βγαλω πιο ευκολα ακρη με το skroutz ;; Θα το αγοράσεις μέσω skroutz και εννοείτε ότι θα βγάλεις πιο εύκολα άκρη και αν θέλεις και δόσεις από το shopflix που έχει μέχρι 36 δόσεις άτοκες. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2024 από manoskost
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα