freelove Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 sas parakalw protinetai mou poi soft na risimopoiisw gia na epanaktisw kati arxeia pou mou esbisan met apo epithesi hacker, .... :twisted:
accipio Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 EasyRecovery Pro GetDataBack R-Studio Handy Recovery Recover My Files Διάλεξε και πάρε! Με ένα ψάξιμο στο Google θα βρεις πανεύκολα και τις σχετικές διευθύνσεις.
mikaha Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Recover4all Professional 2.23 από τα files του insomnia. Το έχω δοκιμάσει, κάνει καλή δουλειά εφόσον βέβαια το "αγοράσεις".
PLaCeBo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Επειδή είχα και εγώ ανάλογη "οδυνηρή" εμπειρία (ως προς το αποτέλεσμα βέβαια, όχι ως προς την αιτία ) από αυτά που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής καλύτερο αποτέλεσμα έχω με το Get Data Back (όσον αφορά τη ποσότητα αυτών πού σώζονται και δεν είναι corrupted). Βέβαια η κάθε περίπτωση _εξατομικεύεται_ όποτε και πρέπει να δοκιμάσεις και εσύ κάποια μέχρι να καταλήξεις. Αξιόλογα επίσης είναι τα R-Studio, Easy Recovery Pro 6.04 etc.
freelove Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 thx tha epanelthw me analytika apotelesmata.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.