Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Μια γνώμη για anytime που εχω 4 αυτοκίνητα της οικογένειας. Για πρώτη φορά έχασα κλειδί αυτοκινήτου πριν κάτι μέρες και είχα κάλυψη απώλειας ή κλοπής. Έγινε τηλεφωνική καταγραφή έστειλα δήλωση από το βιβλίο συμβάντων της αστυνομίας που το δήλωσα (δεν κατάλαβα το νόημα αυτής της δήλωσης αλλά τέλος πάντων ). Την Παρασκευή που μας πέρασε έστειλα απόδειξη από κλειδαρα που έφτιαξε άλλο και σήμερα μου έστειλαν και υπέγραψα ηλεκτρονικα ότι θα με αποζημιωσουν με το ποσό της απόδειξης 150 ευρώ που είναι και το μέγιστο ποσό κάλυψης σε 9 ημέρες και το αποδέχομαι χωρίς να έχω άλλη απαίτηση. Πέρασαν μόλις 3 ώρες και έγινε η πίστωση στο ΙΒΑΝ που τους είχα στείλει. Μία χαρά νομίζω. Όσες φορές τους χρειάστηκα για αποζημίωση από τρακάρισμα και οδική βοήθεια δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2024 από Γιάννης Platano 3 1
panosno1com Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Γιαννη καλησπέρα, στο αστυνομικο τμήμα πήγες και είπες οτι εχασες το κλειδί ή οτι στο κλέψανε?
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, panosno1com είπε Γιαννη καλησπέρα, στο αστυνομικο τμήμα πήγες και είπες οτι εχασες το κλειδί ή οτι στο κλέψανε? Οτι το εχασα ..Αν ελεγα κλοπη ισως ηυελε μηνυση χωρις να ειμια σιγουρος .Δεν καταλαβα το νοημα αυτης της δηλωσης Μου εστειλαν την επομενη μερα με email απο το βιβλιο συμβαντων την καταχωριση 1 1
zeys13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 9 hours ago, Γιάννης Platano said: Μου εστειλαν την επομενη μερα με email απο το βιβλιο συμβαντων την καταχωριση Τι λες τώρα;;; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, zeys13 είπε Τι λες τώρα;;; Συμβαινου κι αυτα !!!!!
spooker Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 On 26/06/2024 at 15:05, Γιάννης Platano said: Μια γνώμη για anytime που εχω 4 αυτοκίνητα της οικογένειας. Για πρώτη φορά έχασα κλειδί αυτοκινήτου πριν κάτι μέρες και είχα κάλυψη απώλειας ή κλοπής. Έγινε τηλεφωνική καταγραφή έστειλα δήλωση από το βιβλίο συμβάντων της αστυνομίας που το δήλωσα (δεν κατάλαβα το νόημα αυτής της δήλωσης αλλά τέλος πάντων ). Την Παρασκευή που μας πέρασε έστειλα απόδειξη από κλειδαρα που έφτιαξε άλλο και σήμερα μου έστειλαν και υπέγραψα ηλεκτρονικα ότι θα με αποζημιωσουν με το ποσό της απόδειξης 150 ευρώ που είναι και το μέγιστο ποσό κάλυψης σε 9 ημέρες και το αποδέχομαι χωρίς να έχω άλλη απαίτηση. Πέρασαν μόλις 3 ώρες και έγινε η πίστωση στο ΙΒΑΝ που τους είχα στείλει. Μία χαρά νομίζω. Όσες φορές τους χρειάστηκα για αποζημίωση από τρακάρισμα και οδική βοήθεια δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. σίγουρα παίζει ρόλο το γεγονός πως έχεις 4 αυτοκίνητα. Εγώ έχω πολλαπλές κακές εμπειρίες με την anytime που θέλει να σου φτιάξει πάντα το αυτοκίνητο με imitation ανταλλακτικα και συμμετοχές στην βαφή!!! Απείλησα με δικηγόρο και όταν είδαν πως δεν υπήρχε ελπίδα για αυτούς έκαναν πίσω. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 14 λεπτά πριν, spooker είπε σίγουρα παίζει ρόλο το γεγονός πως έχεις 4 αυτοκίνητα. Εγώ έχω πολλαπλές κακές εμπειρίες με την anytime που θέλει να σου φτιάξει πάντα το αυτοκίνητο με imitation ανταλλακτικα και συμμετοχές στην βαφή!!! Απείλησα με δικηγόρο και όταν είδαν πως δεν υπήρχε ελπίδα για αυτούς έκαναν πίσω. Για αυτο το εγραψα αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν σε βλεπουν με ΑΦΜ ή με πινακιδα
agnostos13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Στις 28/6/2024 στις 2:01 ΜΜ, spooker είπε σίγουρα παίζει ρόλο το γεγονός πως έχεις 4 αυτοκίνητα. Εγώ έχω πολλαπλές κακές εμπειρίες με την anytime που θέλει να σου φτιάξει πάντα το αυτοκίνητο με imitation ανταλλακτικα και συμμετοχές στην βαφή!!! Απείλησα με δικηγόρο και όταν είδαν πως δεν υπήρχε ελπίδα για αυτούς έκαναν πίσω. Όλες οι ασφαλιστικές κάνουν εκπτώσεις στις παροχές όσο βλέπουν οτι τους παίρνει (και αναμενόμενο γιατί είναι επιχειρήσεις και θέλουν να βγάλουν το μέγιστο κέρδος)… Αν τους πεις τα θέλω όλα γνήσια και καινούρια και ή αποζημιώνομαι αντίστοιχα ή πάω δικαστικά θα δεις για πότε θα κάνουν πίσω. Εξαίρεση αποτελεί η μικτή που δίνεται με τους όρους της κάθε ασφαλιστικής και δεν είσαι ιδιαίτερα ευέλικτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα