Christos19 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Έχω τα xp pro και ξαφνικά σήμερα ενώ δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, πατάω απενεργοποίηση, πάει να κλείσει και μετά ανοίγει!!Σαν επανεκκίνηση.Δοκίμασα να κάνω επανεκκίνηση μήπως και μπερδεύτηκαν αλλά την επανεκίνηση την έκανε κανονικά. Το έβγαλα από τη μπρίζα αλλά πάλι εξακολουθούσε το ίδιο πρόβλημα όταν το άνοιξα!! Πειραματιζόμουν με περί δικτύου αλλά δε νομίζω να έκανα κάτι τρομερό..ΤΙΙΙ να κάνω???HELP .Μήπως φταίει τίποτα σε hardware??
sarisn Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Για τσέκαρε το τροφοδοτικό σου, δεν αποκλείεται να γίνεται κανένα βραχυκύκλωμα. Δοκίμασε να βάλεις ένα άλλο.
balabush Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Μήπως ενεργοποίησες το wake on LAN, ή wake on MODEM ? Εάν ναι, κάντο disable μέσα από το bios.
Christos19 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Τελικά έφταιγαν οι drivers και το software του παλιού(από το προηγούμενο pc) logitech mouse!!!!! Είναι ασύμβατοι με τα xp και δημιουργούν κάτι σαν wake..Για αυτό και ήταν απενεργοποιημένη η επιλογή για αναμονή!!
balabush Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Καλό και αυτό Είχα πάθει και εγώ κάτι παρόμοιο με drivers για keyboard, αλλά δεν μου πήγε το μυαλό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.