fanastas Δημοσ. 26 Ιουνίου Share Δημοσ. 26 Ιουνίου Καλημέρα! Έχω την τηλεόραση του τίτλου και θέλω να τη βάλω σε άλλο δωμάτιο σε ήδη υπάρχον wall mount 20Χ20. Οι προδιαγραφές της τηλεόρασης τη δίνουν συμβατή με wall mount 20X20. Οι υποδοχές για τις βίδες πάνω στην τηλεόραση είναι οι πιο περίεργες που έχω δει. Δεν έχει ταιριάξει καμιά βίδα απο αυτές που έχω. Επικοινώνησα με τη Samsung και μετά απο αρκετό κυνήγι και πίεση το μόνο επίσημο που μου απάντησαν είναι "...θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως λόγω παλαιότητας της συσκευής, οι πληροφορίες που χρειάζεστε δεν υπάρχουν..." . Λες και έχουν τις πληροφορίες εκτυπωμένες σε Α4 και μετά από 5 χρόνια τις πετάνε. Εχω βρει κάπου online (επειδή παίζει γενικά το πρόβλημα με άλλους κατόχους της τηλεόρασης) ότι οι βίδες είναι οι M8 (χωρίς να αναφέρουν μήκος πάντως) που όμως καμιά Μ8 που έχω δεν ταιριαξε. Γνωρίζει κάποιος λύση για το θέμα; Οποιοι έχουν την ίδια τηλεόραση και θέλαν κάποια στιγμή να τη βάλουν σε τοίχο νομίζω αντιμετώπισαν την ίδια δυσκολία με εμένα τώρα. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση fanastas Δημοσ. 27 Ιουνίου Μέλος Λύση Share Δημοσ. 27 Ιουνίου Βρέθηκε λύση με 4 βίδες Μ8 25άρες με τα παξιμάδια τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα