panossar95 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Καλημερα Εργαζομαι τηλεργασια και θελω για 1 μηνα απο αρχες ιουλιου μεχρι αυγουστο να βρισκομαι στο εξοχικο μου για εργασια, και μου ζητανε απο το HR μια βεβαιωση μεσω Gov. Επειδη δεν μου ειπαν παραπανω πληροφοριες και δεν το βρισκω, γνωριζει καποιος ποια βεβαιωση ειναι ακριβως αυτη? Σας ευχαριστω
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 9 λεπτά πριν, panossar95 είπε Καλημερα Εργαζομαι τηλεργασια και θελω για 1 μηνα απο αρχες ιουλιου μεχρι αυγουστο να βρισκομαι στο εξοχικο μου για εργασια, και μου ζητανε απο το HR μια βεβαιωση μεσω Gov. Επειδη δεν μου ειπαν παραπανω πληροφοριες και δεν το βρισκω, γνωριζει καποιος ποια βεβαιωση ειναι ακριβως αυτη? Σας ευχαριστω Ρώτα το HR ποια βεβαίωση είναι αυτη.
panossar95 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 2 minutes ago, Ukforthemoment said: Ρώτα το HR ποια βεβαίωση είναι αυτη. Μου ειπαν απλα μια υπεύθυνη δηλωση
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 3 λεπτά πριν, panossar95 είπε Μου ειπαν απλα μια υπεύθυνη δηλωση Βεβαιώση ή δήλωση;Και τι θελουν να γράφει μέσα;Οτι θα δουλευεις απο το εξοχικό;
nick_souvlaki Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 35 minutes ago, panossar95 said: Μου ειπαν απλα μια υπεύθυνη δηλωση Ρώτα στην εταιρεία σου τι θέλουν να γράφει ακριβώς. Παράδειγμα από "μάλλον" σχετικές δηλώσεις που έχω δει (δεν θυμάμαι ακριβώς τα λόγια): Είχαν ζητήσει από γνωστούς μου δήλωση (γενικά για τηλεργασία από οπουδήποτε μέρος) που ουσιαστικά ζήταγαν να γράφει ότι δηλώνεις υπεύθυνα ότι από εκεί που θα δουλεύεις έχεις όλα τα τεχνικά μέσα για να το κάνεις σωστά (ιντερνέτ καλό, υπολογιστή άμα δεν σου δίνει η εταιρεία κ.α.) και ότι είναι δική σου ευθύνη να υπάρχουν εκεί και να λειτουργούν σωστά, και ότι δεν βαρύνουν την εταιρεία κ.α. Δεν θυμάμαι άμα ζήταγαν να γράφει ότι άμα σου ζητήσουν να έρθεις γραφείο πχ. την επόμενη μέρα δεν μπορείς να αρνηθείς λόγω ότι δουλεύεις τηλεργασία σε μέρος που βρίσκεται μακριά. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2024 από nick_souvlaki
panossar95 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Το βρηκα τελικα, ειναι περιπου αυτο που γραφει ο Νικ. Απλα μια υπευθυνη δηλωση που να λεει το διαστημα και το μερος που εργαζομαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα