Rafael888 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 καλημέρα παιδιά, πρώτη φορά δημοσιεύω εδώ, εδώ και καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα τη βοήθεια του αντιμετωπίζω αποκλεισμό από το instagram στην διεύθυνση ip πρόσπαθώ να ανοίξω λογαριασμό και δεν με αφήνει τι θα μπορούσα να κάνω έχω διαβάσει αρκετά πράγματα σχετικά με αυτό αλλά δυστυχώς όσο αστείο και αν ακούγεται δεν μπορώ να το διευθετήσω διότι δεν ξέρω αγγλικά. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι θα ήτανε πολύ χρήσιμο να μου το αναφέρει,
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 11 λεπτά πριν, Rafael888 είπε καλημέρα παιδιά, πρώτη φορά δημοσιεύω εδώ, εδώ και καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα τη βοήθεια του αντιμετωπίζω αποκλεισμό από το instagram στην διεύθυνση ip πρόσπαθώ να ανοίξω λογαριασμό και δεν με αφήνει τι θα μπορούσα να κάνω έχω διαβάσει αρκετά πράγματα σχετικά με αυτό αλλά δυστυχώς όσο αστείο και αν ακούγεται δεν μπορώ να το διευθετήσω διότι δεν ξέρω αγγλικά. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι θα ήτανε πολύ χρήσιμο να μου το αναφέρει, Τι έχεις κάνει και σε απέκλεισαν; Το πιο απλό όταν έχεις πρόβλημα με την ip ειναι να κάνεις reboot το μοντεμ ώστε να πάρει άλλη ip.Αμφιβάλλω όμως ότι αυτό θα δουλεψει όταν σε έχουν κάνει ban.
Rafael888 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 σίγουρα δεν παραβίασα τους κανόνες αυτό το γνωρίζω, απορώ κι εγώ, το έχω κάνει δεν λειτουργεί, έχω δοκιμάσει τα πάντα σχεδόν, (ευχαριστώ για την απάντηση)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα