b00mb00m Δημοσ. 26 Ιουνίου Share Δημοσ. 26 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ξέρω φταίω κι εγώ αλλά παίζει να είναι με διαφορά η χειρότερη υπηρεσία ever Είχα φτιάξει λογαριασμό πρν χρόνια αλλά δε τον χρησιμοποιούσα συχνά. Πριν κάποιο διάστημα δε μπορούσα να μπω. Δε μου έστελνε το mail με το pin. Μετά κατάλαβα ότι ένα smartphone μέσω του app είχε δηλωθεί ως έμπιστη συσκευή και μέσω αυτής μπορούσα να δώσω πρόσβαση. Αν θυμάμαι καλά δήλωσα και δεύτερη. Και ερχόμαστε στο τώρα. Πάω να συνδεθώ, δε μου στέλνει το mail με το pin. Πάω να πάρω τη συσκευή που είχε δηλωθεί ως έμπιστη (την έχω σαν 2η στο σπίτι) αλλά είχε γίνει log out. Στην πράξη δε μπορώ πλέον με τίποτα να συνδεθώ ενώ έχω το mail και τον κωδικό. Αν το ψάξω μου βγάζει να συμπληρώσω ένα κατεβατό με στοιχεία όπως ημερομηνία που έφτιαξα τον λογαριασμό και εννοείται δε θυμάμαι τίποτα. Εννοείται ότι και να επιλέξω ότι ξέχασα τον κωδικό δεν πηγαίνει mail επαναφοράς. Ξέθαψα από το πατάρι ένα παλιο υπολογιστή που κάποτε... έμπαινα απο αυτόν στο dropbox αλλά όπως ήταν φυσικό έφαγα άκυρο. Το πρόβλημα είναι ότι είχα συγχρονίσει μια εφαρμογή android να αποθηκευει στο dropbox (είμαι βλάκας ξέρω), η συσκευή καταστράφηκε και τώρα δε μπορώ να κάνω restore τα δεδομένα της εφαρμογής. Αυτό χρειάζομαι μόνο. Μπαίνω σε υπολογιστή, tablet, παλιο smartphone.... μη τυχόν και απο κάποιο μπορέσω να αποκτήσω πρόσβαση αλλά τίποτα. Είπαμε θέλουμε ασφάλεια αλλά όχι κι έτσι. Υπάρχει περίπτωση με κάποιον τρόπο να με σώσει η google? το καταστραμένο κινητό είχε γίνει backup (αυτόματο) στο drive να στείλω mail στο support? Θα απαντήσουν ή θα τα κάνω χειρότερα; Καλά πόσο χειρότερα να γίνουν κιόλας Ήμουν στο δωρεάν πακέτο. Το κακό είναι ότι αν ρωτήσουν κάποιο στοιχείο δε μπορώ να απαντήσω διότι ο λογαριασμός έγινε πριν χρόνια και ούτε που θυμάμαι τι στοιχεία είχα βάλει τότε. Αλλά... έχω πρόσβαση στο email που είχα δηλώσει και γνωρίζω τον κωδικό του account Επεξ/σία 26 Ιουνίου από b00mb00m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα