Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ

Βοήθεια για υπολογιστή

Βρίσκομαι σε αναζήτηση  Mini PC.

Το χρειάζομαι σαν δεύτερο για το σπίτι που θα δουλεύω καθώς στο γραφείο είμαι καλυμμένος.

Υπάρχει κάποια λύση για mini pc που να μπορεί να εξυπηρετήσει  4Κ video χωρίς να σέρνεται όπως επίσης και photo editing. Δουλεύω adobe premiere, Photoshop και Lightroom έως τώρα. Εάν κάποιος έχει εμπειρία από κάτι τέτοιο θα εκτιμήσω την απάντηση του. 

Σας ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάλε και το budget σου για να πέσουν σωστές προτάσεις.

Στο γραφείο σε τι σύστημα δουλεύεις;

Για photo ότι και να πάρεις λογικά θα είσαι εντάξει. Για video όμως, θέλεις και κάρτα γραφικών, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα σε καλύψει ένα Mini pc

Δες κάτι από Minis Forum ή Acemagic

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 25/6/2024 στις 10:57 ΜΜ, montazlab είπε

Καλησπέρα στο φόρουμ

Βοήθεια για υπολογιστή

Το χρειάζομαι σαν δεύτερο για το σπίτι που θα δουλεύω καθώς στο γραφείο είμαι καλυμμένος.

Υπάρχει κάποια λύση για mini pc που να μπορεί να εξυπηρετήσει  4Κ video χωρίς να σέρνεται όπως επίσης και photo editing. Δουλεύω adobe premiere, Photoshop και Lightroom έως τώρα. Εάν κάποιος έχει εμπειρία από κάτι τέτοιο θα εκτιμήσω την απάντηση του. 

Σας ευχαριστώ 

Υπάρχουν πολλές επιλογές πλέον, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το budget που έχεις.

Μετά με το συγκεκριμένο budget (αν είναι ειδικά μικρό) πρέπει να δεις αν με υποχωρήσεις μπορείς να κάνεις την δουλειά σου χωρίς ιδιαίτερες καθυστερήσεις.

Δημοσ.
On 25/06/2024 at 22:57, montazlab said:

Καλησπέρα στο φόρουμ

Βοήθεια για υπολογιστή

Σας ευχαριστώ 

Πες μας 

ΑΤο budget σου

Β)Τι specs έχει το μηχάνημα  που έχεις στο γραφείο και σε καλυπτει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, hitman 21 original είπε

Καλημέρα ψαχνω mini pc απο ελλαδα υπαρχει κατι αξιολογο στα 250-350 ευρο?

Αξιόλογο Means nothing. Πρέπει να πεις το workflow που έχεις σκοπό να κάνεις για να λάβεις σωστές προτάσεις. 

Επεξ/σία από Billator
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Billator είπε

Αξιόλογο Means nothing. Πρέπει να πεις το workflow που έχεις σκοπό να κάνεις για να λάβεις σωστές προτάσεις. 

Η χρήση του θα είναι απλή όπως σερφαρισμα,ταινίες, YouTube,εργασίες από email κτλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...