gntelmp Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Πήρα στην κόρη μου το samsung A54 στα 300€ και η γυναίκα μου ενθουσιάστηκε με την κάμερα. Στα 350-450€ τι κινητό μπορώ να της πάρω και να έχει καλύτερη κάμερα; Ευχαριστώ! Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2024 από gntelmp
tsimisdel Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, gntelmp είπε Καλησπέρα Πήρα στην κόρη μου το samsung A54 στα 300€ και η γυναίκα μου ενθουσιάστηκε με την κάμερα. Στα 350-450€ τι κινητό μπορώ να της πάρω και να έχει καλύτερη κάμερα; Ευχαριστώ! Το Α54 όντως έχει καλή κάμερα. Μέσω skroutz, σε αυτά τα χρήματα, μπορείς να βρεις το Redmi Note 13 Pro Plus το οποίο, από προσωπική εμπειρία, σου το προτείνω ανεπιφύλακτα, έχει πάρα πολύ καλή κάμερα, σε όλες τις συνθήκες. Βέβαια, σε μεγάλα μαγαζιά, πάει γύρω στα 499, μπορεί βέβαια να τρέχει καμιά καλοκαιρινή προσφορά και να το βρεις φθηνότερο. Έχει καλύτερη κάμερα, είναι και εμφανίσιμο, ειδικά στο λευκό χρώμα, στο οποίο το έχω αγοράσει κιόλας. Μιλώντας για εμφάνιση και φωτογραφικές ικανότητες, μπορείς να δεις και τα Realme 11 Pro+ η 12 Pro+ αν και νομίζω ότι στα χρήματα που διαθέτεις, βρίσκεις το πρώτο. Ειδικά στο μπεζ χρώμα, πιστεύω θα το λατρέψει εμφανισιακά. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2024 από tsimisdel
gntelmp Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Όντως. Στα λεφτά μου είναι πιο κοντά το realme 11 pro+ 14 λεπτά πριν, tsimisdel είπε Το Α54 όντως έχει καλή κάμερα. Μέσω skroutz, σε αυτά τα χρήματα, μπορείς να βρεις το Redmi Note 13 Pro Plus το οποίο, από προσωπική εμπειρία, σου το προτείνω ανεπιφύλακτα, έχει πάρα πολύ καλή κάμερα, σε όλες τις συνθήκες. Βέβαια, σε μεγάλα μαγαζιά, πάει γύρω στα 499, μπορεί βέβαια να τρέχει καμιά καλοκαιρινή προσφορά και να το βρεις φθηνότερο. Έχει καλύτερη κάμερα, είναι και εμφανίσιμο, ειδικά στο λευκό χρώμα, στο οποίο το έχω αγοράσει κιόλας. Μιλώντας για εμφάνιση και φωτογραφικές ικανότητες, μπορείς να δεις και τα Realme 11 Pro+ η 12 Pro+ αν και νομίζω ότι στα χρήματα που διαθέτεις, βρίσκεις το πρώτο. Ειδικά στο μπεζ χρώμα, πιστεύω θα το λατρέψει εμφανισιακά. Άρα από τα τρία (Α54, Note 13 pro+, Realme 11 pro+) είναι κάποιο που ξεχωρίζει για την κάμερα του;
tsimisdel Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, gntelmp είπε Όντως. Στα λεφτά μου είναι πιο κοντά το realme 11 pro+ Άρα από τα τρία (Α54, Note 13 pro+, Realme 11 pro+) είναι κάποιο που ξεχωρίζει για την κάμερα του; Από τα τρία αυτά, τα δύο τελευταία φημίζονται για τις φωτογραφικές τους ικανότητες, από προσωπική εμπειρία όμως και με βάση το τι έχω δει σε reviews, θαρρώ ότι το Redmi τα καταφέρνει καλύτερα στο κομμάτι κάμερα.
micos000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Σύμφωνα με το Amateur Photographer... https://amateurphotographer.com/buying-advice/the-best-budget-camera-phones/ Για μένα, αν θέλεις σούπερ κάμερα με το καλύτερο camera app της αγοράς (GCam) και καθαρό android λειτουργικό πας σε pixel 8a Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2024 από micos000
Payne83 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Δες και το Xiaomi 13T που έχει στο τομέα κάμερα πολύ καλή απόδοση για τα λεφτά του. Τρέχει προσφορά στον Κωτσόβολο στα 399€. Εδώ σχετικό review. https://m.gsmarena.com/xiaomi_13t-review-2623.php Όπως και το Honor 90. Αλλά συνδυασμός εμφάνισης κινητού και καλής κάμερας το realme 11 pro + στο beige χρώμα. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2024 από Payne83 1
Votritis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 αφου της αρεσε το Α54 παρε το Α55 που θεωρικά εχει και ενα κλικ καλυτερη καμερα .
Sablj Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δες στο διπλανό σχετικό νήμα για το Nothing Phone 2 που παίζει σε προσφορά στα 400€ στο πλαίσιο... 1
gntelmp Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Μάλλον στο pixel θα πάω γιατί σαν κάμερα απ'ότι βλέπω είναι το καλύτερο σ'αυτα τα λεφτά. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα