tolstoy Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου Πρόσφατα πήρα μία 2070 της Gigabyte Επεξεργαστής i5 6500 Έχω διαβάσει ότι θα υπήρχε bottleneck απλά έκανα μια δοκιμή από περιέργεια. Είδα σοβαρή βελτίωση στα γραφικά (πχ God of war και Dragon's dogma 2). Κολλήματα στην κίνηση ελάχιστα. Λέω οκ. Τέλος πάντων. Το θέμα είναι ότι πολύ συχνά ουρλιάζει. Τόσο πολύ ζεσταίνεται; Η προηγούμενη κάρτα που είχα, μία GTX 1070 8gb δεν έκανε καθόλου φασαρία. Ποτέ δεν ακούστηκε τίποτα. Ακόμα και σε παιχνίδια που δεν έχουν απαιτητικά γραφικά (Deliver us the moon, Elden Ring κλπ) φυσάει πολύ δυνατά και πολύ συχνά. Κάνει και επανεκκινήσεις. Μήπως υπάρχει θέμα ρυθμίσεων ή κάτι παρεμφερές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου Τί θερμοκρασίες έχεις; (CPU-GPU). Airflow στο κουτί; Θερμοκρασία του χώρου; Τροφοδοτικό ποιό είναι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charllestone Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου Τσεκαρε θερμοκρασίες. Πιθανότατα ανεβαζει τρελες θερμοκρασίες κ δουλεύουν φουλ τα fans. Μαλλον πρέπει να κανεις repaste. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolstoy Δημοσ. 25 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου Τροφοδοτικό 650 watt πορτοκαλί Airflow γενικό και αόριστο. Απλά έχω ανοικτό το τζαμακι του κουτιού για να είναι πιο ανοικτό. Θερμοκρασία χώρου 25 με κλιματιστικό. Μόλις τώρα, charllestone είπε Τσεκαρε θερμοκρασίες. Πιθανότατα ανεβαζει τρελες θερμοκρασίες κ δουλεύουν φουλ τα fans. Μαλλον πρέπει να κανεις repaste. Ναι αλλά γιατί δεν ακουγόταν καθόλου η 1070; Δηλαδή άμα αλλάξω πάστα θα βελτιωθεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charllestone Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου Ειχα κ εγω gigabyte 2070 gaming oc, μετα απο καιρο ανεβαζε 90 βαθμούς κ μετα την αλλαγή παστας δεν ανεβαζε πανω απο 65. H gigabyte ειναι πολυ καλες απλα η παστα που βαζει ειναι μαπα. 2 λεπτά πριν, tolstoy είπε Τροφοδοτικό 650 watt πορτοκαλί Airflow γενικό και αόριστο. Απλά έχω ανοικτό το τζαμακι του κουτιού για να είναι πιο ανοικτό. Θερμοκρασία χώρου 25 με κλιματιστικό. Ναι αλλά γιατί δεν ακουγόταν καθόλου η 1070; Δηλαδή άμα αλλάξω πάστα θα βελτιωθεί; Τσεκαρε πρωτα ότι ειναι αυτο. Και ναι θα δεις τρομερή διάφορα. Βαλε arctic mx-4 για καλύτερα αποτελέσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolstoy Δημοσ. 25 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, charllestone είπε Ειχα κ εγω gigabyte 2070 gaming oc, μετα απο καιρο ανεβαζε 90 βαθμούς κ μετα την αλλαγή παστας δεν ανεβαζε πανω απο 65. H gigabyte ειναι πολυ καλες απλα η παστα που βαζει ειναι μαπα. Ωραία ευχαριστώ θα φροντίσω να αλλάξω πάστα. Θαπορεσω να το κάνω μόνος μου; δεν το έχω ξανακάνει ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση charllestone Δημοσ. 25 Ιουνίου Λύση Share Δημοσ. 25 Ιουνίου Ναι απλο ειναι, εχει και βιντεάκια στο YouTube. Όταν την ανοίξεις καθάρισε κ την σκονη απο ανεμιστήρες κ ψήκτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolstoy Δημοσ. 25 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 9 λεπτά πριν, charllestone είπε Ναι απλο ειναι, εχει και βιντεάκια στο YouTube. Όταν την ανοίξεις καθάρισε κ την σκονη απο ανεμιστήρες κ ψήκτρα Οκ ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolstoy Δημοσ. 26 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 20 ώρες πριν, charllestone είπε Ναι απλο ειναι, εχει και βιντεάκια στο YouTube. Όταν την ανοίξεις καθάρισε κ την σκονη απο ανεμιστήρες κ ψήκτρα Σήμερα ρώτησα έναν τεχνικό εδώ κοντά (χρόνια σε επισκευές pc) και μου είπε ότι με έναν i7 δέκατης γενιάς και πάνω, δεν θα κάνει επανεκκίνηση και υπερθέρμανση Επίσης είπε ότι αυτό με την θερμοαγώγιμη πάστα δεν είναι σίγουρο ότι θα καλυτερέψει την κατάσταση. Μερικές φορές λέει πιάνει και άλλες όχι πάντως αυτός δεν το έχει κάνει ποτέ. Τέλος εδώ λέει ότι με την αλλαγή του τροφοδοτικού λύθηκε το πρόβλημα το οποίο ήταν και τα pin της σύνδεσης. Πχ τα δικά μου είναι ξεχωριστά μεταξύ τους δεν είναι ένα ενιαίο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
this.is.elia Δημοσ. 26 Ιουνίου Share Δημοσ. 26 Ιουνίου Έχει δίκιο ο τεχνικός που δεν το έχει κάνει ποτέ. Πηγαίνοντας σε επεξεργαστή 10ης γενιάς, αυτοκαθαρίζεται η κάρτα γραφικών και βελτιώνεται αυθόρμητα η ποιότητα της πάστας. Είναι μια πληροφορία γνωστή μόνο σε μύστες της πληροφορικής. 1 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charllestone Δημοσ. 26 Ιουνίου Share Δημοσ. 26 Ιουνίου Οτι ναναι σου είπε ο τεχνικός. Τι σχεση εχει το cpu? Θα ξεχάσουμε κ αυτα που ξέρουμε. Βασικα εχει ενα δικιο για το τροφοδοτικό αλλα το οτι τα ανεμιστηρια ακούγονται τοσο πιθανότητα οφείλεται στην θερμοκρασία, και επειδή έτυχε το ιδιο θεμα και σε εμενα (δεν έσβηνε το pc σε εμενα αλλα εκανε το ιδιο με τα fans) και είχα ολόιδια καρτα με εσένα, σου ειπα το να δεις. Θερμοκρασίες και αλλαγή πάστας. Εύκολα και φθηνά. Αν συνεχίσει να έχει θέμα κοιτάς και το τροφοδοτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 26 Ιουνίου Share Δημοσ. 26 Ιουνίου Όπως γράφτηκε προηγουμένως , απλά θα προσθέσω το undervolt. Σίγουρα το τροφοδοτικό θέλει άλλαγμα για τις επανεκκινήσεις , αλλά άμα περιορίσεις την κατανάλωση θα την παλέψεις και χωρίς αλλαγή του τροφοδοτικου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolstoy Δημοσ. 26 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου Οκ λοιπόν προχωρώ σε πάστα και μετά ίσως τροφοδοτικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzavardin Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 7 ώρες πριν, tolstoy είπε Σήμερα ρώτησα έναν τεχνικό εδώ κοντά (χρόνια σε επισκευές pc) και μου είπε ότι με έναν i7 δέκατης γενιάς και πάνω, δεν θα κάνει επανεκκίνηση και υπερθέρμανση Επίσης είπε ότι αυτό με την θερμοαγώγιμη πάστα δεν είναι σίγουρο ότι θα καλυτερέψει την κατάσταση. Μερικές φορές λέει πιάνει και άλλες όχι πάντως αυτός δεν το έχει κάνει ποτέ. Τέλος εδώ λέει ότι με την αλλαγή του τροφοδοτικού λύθηκε το πρόβλημα το οποίο ήταν και τα pin της σύνδεσης. Πχ τα δικά μου είναι ξεχωριστά μεταξύ τους δεν είναι ένα ενιαίο Τεχνικός δεν έχει κάνει repaste σε μεταχειρισμενη κάρτα; Και άμα αλλάξεις επεξεργαστη και βάλεις οχταπυρηνο ιντελ θα ζεσταίνεται το κουτι και η καρτα λιγοτερο; Αν αυτος είναι τεχνικός εγώ είμαι αστροναύτης. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolstoy Δημοσ. 30 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ενημέρωση : Έβαλα στον υπολογιστή και μία RX 580 Ο υπολογιστής συνεχίζει να κάνει επανεκκίνηση όταν έχω φορτώσει παιχνίδι. Κάποιες φορές μάλιστα κλείνει εντελώς και δεν ξανανοίγει καθόλου. Πρέπει να περάσει αρκετή ώρα για να τον ανοίξω. Όταν η θερμοκρασία περάσει τους 75 βαθμούς ή σβήνει ή κάνει επανεκκίνηση. Γιατί μόλις φορτωθεί παιχνίδι η κάρτα είναι κολλημένη στους 75 ακόμα και με απλά παιχνίδια που δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις σε γραφικά. Αν υποθέσουμε ότι είναι σωστό ότι όλη η σειρά 20 της NVIDIA ήταν προβληματική τότε μάλλον φταίει το τροφοδοτικό μου. Έχω ένα Corsair 650 Επεξ/σία 30 Ιουνίου από tolstoy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα