ragoc31947 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Άμα την ημέρα που θα ξεκινήσω στην καινούργια δεν με έχει βγάλει από το εργάνη η παλιά και πέφτουν ίδιες μέρες και ώρες παλιά και καινούργια δεν είναι πρόβλημα αυτό?
nick_souvlaki Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, logokrimenos said: Μου κάνει εντύπωση που αρκετά άτομα δεν γνωρίζουν βασικά θέματα πάνω στα εργασιακά. Περισσότερη εντύπωση μου κάνει που βγαίνουν κάποιοι και με βεβαιότητα λένε πράγματα που δεν ισχύουν, αλλά επειδή το άκουσαν κάπου λογικά ισχύει. Με τις άδειες ό,τι και να γίνει θα τις πληρωθείς. Είτε σου τις βάλει υποχρεωτικά είτε στις πληρώσει (στην δευτερη περίπτωση ίσως βγεί ελάχιστα πιο ακριβά στον εργοδότη) εσύ δεν πρόκειται να χάσεις, ούτε μπορεί να σου τις φάει. Όλα πλέον βγαίνουν με προγράμματα μηχανογράφισης που θα βγάλει αναλυτικά όλα τα ποσοστά απο τα επιδόματα που πρέπει να πάρεις. Θα πληρωθείς μεγάλο μέρος του επιδόματος άδειας και ένα μικρό μέρος απο δώρο χριστουγέννων. Τώρα για τη νέα σύμβαση και το οτι περιμένεις να ανέβει εργανη πριν πας μου φαίνεσαι αρκετά υπερβολικός. Ακριβώς αυτό. Είτε στις πληρώσει και φύγεις, είτε τις πάρεις κανονικά και πληρώνεσαι μισθό για τις μέρες που θα κάθεσαι, είναι αρκετά κοντα. Ειδικά άμα δεν πιάσεις άμεσα δουλειά, είναι σχεδόν το ίδιο (νομίζω είναι ελάχιστα παραπάνω οι πληρωμή αδειών). 7 minutes ago, ragoc31947 said: Άμα την ημέρα που θα ξεκινήσω στην καινούργια δεν με έχει βγάλει από το εργάνη η παλιά και πέφτουν ίδιες μέρες και ώρες παλιά και καινούργια δεν είναι πρόβλημα αυτό? Από όσο ξέρω, είναι πρόβλημα αλλά δεν ξέρω πόσο μεγάλο και τι ποινές επιφέρει και σε ποιους. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2024 από nick_souvlaki
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα