Προς το περιεχόμενο

Aliexpress και τελωνείο

erikiorai

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παίδες νομίζω πως την πάτησα στο aliexpress. Θα πληρώσω τελονειο στο tracking site που βρήκα online έλεγε ότι ερχόταν απευθείας από Κίνα

Επεξ/σία από erikiorai
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, erikiorai είπε

Καλησπέρα παίδες νομίζω πως την πάτησα στο aliexpress. Θα πληρώσω τελονειο στο tracking site που βρήκα online έλεγε ότι ερχόταν απευθείας από Κίνα

Καλησπέρα, Ποιος ήταν ο τρόπος αποστολής? Μονο αν επέλεξες Aliexpress premium shipping, Sellers Shipping Method (κάποιες φορές περνάει) η κάποιο ιδιωτικό courier του τύπου dhl, fedex, ups κτλ. θα περασει τελωνειο, η αν ήταν πάνω από τα 186€ η αγορά.

Δες εδώ ανάρτηση μου, τα γράφω όλα αναλυτικά και έχω λίστα με ασφαλής τρόπους αποστολής και άλλες πληροφορίες https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/?do=findComment&comment=60122907

Επεξ/σία από sakisgri

9 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Καλησπέρα, Ποιος ήταν ο τρόπος αποστολής? Μονο αν επέλεξες Aliexpress premium shipping, Sellers Shipping Method (κάποιες φορές περνάει) η κάποιο ιδιωτικό courier του τύπου dhl, fedex, ups κτλ. θα περασει τελωνειο, η αν ήταν πάνω από τα 186€ η αγορά.

Δες εδώ ανάρτηση μου, τα γράφω όλα αναλυτικά και έχω λίστα με ασφαλής τρόπους αποστολής και άλλες πληροφορίες https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/?do=findComment&comment=60122907

Έχω επιλέξει το Aliexpress selection Standard

Μόλις τώρα, erikiorai είπε

Έχω επιλέξει το Aliexpress selection Standard

Δεν θα περασει τελωνειο στην Ελλαδα, θα περασει τελωνειο στην Ουγγαρια και δεν θα πληρωσεις τπτ παραπάνω.

Αν το tracking number ειναι 10ψηφιο της μορφής 760******* θα σου το παραδώσει η ACS, αν ειναι της μορφής LA*********HU θα σου το παραδώσει τα ΕΛΤΑ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...