erikiorai Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παίδες νομίζω πως την πάτησα στο aliexpress. Θα πληρώσω τελονειο στο tracking site που βρήκα online έλεγε ότι ερχόταν απευθείας από Κίνα Επεξ/σία 25 Ιουνίου από erikiorai Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, erikiorai είπε Καλησπέρα παίδες νομίζω πως την πάτησα στο aliexpress. Θα πληρώσω τελονειο στο tracking site που βρήκα online έλεγε ότι ερχόταν απευθείας από Κίνα Καλησπέρα, Ποιος ήταν ο τρόπος αποστολής? Μονο αν επέλεξες Aliexpress premium shipping, Sellers Shipping Method (κάποιες φορές περνάει) η κάποιο ιδιωτικό courier του τύπου dhl, fedex, ups κτλ. θα περασει τελωνειο, η αν ήταν πάνω από τα 186€ η αγορά. Δες εδώ ανάρτηση μου, τα γράφω όλα αναλυτικά και έχω λίστα με ασφαλής τρόπους αποστολής και άλλες πληροφορίες https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/?do=findComment&comment=60122907 Επεξ/σία 25 Ιουνίου από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
erikiorai Δημοσ. 25 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 9 λεπτά πριν, sakisgri είπε Καλησπέρα, Ποιος ήταν ο τρόπος αποστολής? Μονο αν επέλεξες Aliexpress premium shipping, Sellers Shipping Method (κάποιες φορές περνάει) η κάποιο ιδιωτικό courier του τύπου dhl, fedex, ups κτλ. θα περασει τελωνειο, η αν ήταν πάνω από τα 186€ η αγορά. Δες εδώ ανάρτηση μου, τα γράφω όλα αναλυτικά και έχω λίστα με ασφαλής τρόπους αποστολής και άλλες πληροφορίες https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/?do=findComment&comment=60122907 Έχω επιλέξει το Aliexpress selection Standard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου Μόλις τώρα, erikiorai είπε Έχω επιλέξει το Aliexpress selection Standard Δεν θα περασει τελωνειο στην Ελλαδα, θα περασει τελωνειο στην Ουγγαρια και δεν θα πληρωσεις τπτ παραπάνω. Αν το tracking number ειναι 10ψηφιο της μορφής 760******* θα σου το παραδώσει η ACS, αν ειναι της μορφής LA*********HU θα σου το παραδώσει τα ΕΛΤΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα