Προς το περιεχόμενο

Θόρυβος στα ηχεία από την Audigy 2 ZS Platinum Pro

anonymous-root

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αντιμετωπίζω ξαφνικά το εξής πρόβλημα με την συγκεκριμένη κάρτα. Έαν έχω ανοικτή την ένταση του mic in από το ρυθμιστικό έντασης στο εξωτερικό πάνελ και ανοικτή την ένταση mic/line in 1 στο surround mixer ακούγεται θόρυβος από τα ηχεία (ένα πολύ ενοχλητικό σσσσςς), ο οποίος σταματάει μόνο αν κάνω mute την ένταση του mic/line in 1. Έβγαλα την κάρτα, την ξαναέβαλα, ξαναπέρασα και οδηγούς αλλά ο θόρυβος συνεχίζει.

Έχει αντιμετωπίσει κανείς τέτοιο πρόβλημα; Είναι φυσιολογικό ή η κάρτα πάει για αλλαγή;

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχεις τίποτα συνδεδεμένο στην είσοδο μικροφώνου ή στην Line In?

Αν ναι , πρέπει να την κάνεις mute στο Surround Mixer.

Και γενικώς , όταν δεν θες να χρησιμοποιήσεις τις εισόδους ήχου , στον Surround Mixer τις έχεις απενεργοποιημένες ( δηλ να μην αναπαράγωνται )

Δεν είναι τίποτα από αυτά. Η κάρτα είναι στο τελευταίο pci σλοτ, η οθόνη δεν κάνει παρεμβολές.

billpeppas: έτσι και αλλιώς ότι εισόδους δεν χρησιμοποιώ τις έχω mute. Στην είσοδο δεν είναι συνδεμένο τίποτα επάνω. Σημειωτέων ότι το κάνει ΜΟΝΟ όταν το έχω για λειτουργία μικροφώνου.

Red_phantom γιατί το λές αυτό? Όντως έχω gigabyte motherboard me gigaraid αλλά αν το κλείσω δεν θα μπορέσω να έχω σκληρούς. Εκτός αυτού δοκίμασα την κάρτα και σε άλλο πι-σι (albatron/via kt600/athlon cpu/ win XP) και κάνει ακριβώς τα ίδια!

Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Από το 1994 μέχρι σήμερα όσα pc περάσει από τα χέρια μου όταν ενεργοποιούσα το mic/line in μου έκαναν αυτό το ςςςςςςςς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...