Προς το περιεχόμενο

Thessaly-Evros Pass 2024

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 ώρες πριν, mihawk88 είπε

Στο κινητό δεν έχω nfc, μπορώ εάν πω στον έμπορο προφορικα την κάρτα μου, την ημ λήξης καθως και cvv να τα περάσει στο pos του και να πληρώσω;

Επίσης έχουμε κάποιο αρχείο με τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν, αντί να ψάχνω αφμ και να βλέπω εάν γίνεται;

Χρησιμοποίησε κάποιο άλλο κινητό. Δεν γίνεται αυτό που λες.

Μάλλον θα ψάξεις μόνος.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μεσα στο google pay που εχω βαλει την καρτα δε φαινεται το υπολοιπο, ειναι φυσιολογικο?

thessaly B εχω , που βλεπω τις επιχειρησεις / ξενοδοχεια κλπ που συμετεχουν?

επισης μου βγαζει μηνυμα να επαληθευσω τις πληρ της καρτας για να χρησιμοποιηθει στο διαδυκτιο, γιατι μου βγαζει αυτο το μηνυμα αφου θελει μονο επαφη με pos?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, harrysvr είπε

μεσα στο google pay που εχω βαλει την καρτα δε φαινεται το υπολοιπο, ειναι φυσιολογικο?

thessaly B εχω , που βλεπω τις επιχειρησεις / ξενοδοχεια κλπ που συμετεχουν?

επισης μου βγαζει μηνυμα να επαληθευσω τις πληρ της καρτας για να χρησιμοποιηθει στο διαδυκτιο, γιατι μου βγαζει αυτο το μηνυμα αφου θελει μονο επαφη με pos?

Το υπόλοιπο της κάρτας δεν εμφανίζεται στο Google Pay. Γενικότερα ισχύει αυτό για όλες τις κάρτες.

Στην ιστοσελίδα του Thessaly pass, έχει σύνδεσμο που μπορείς να βάλεις το ΑΦΜ οποιασδήποτε επιχείρησης και να σου βγάλει αν συμμετέχει ή όχι. Δυστυχώς δεν υπάρχει χάρτης ή λίστα με επιχειρήσεις, αναφέρονται μόνο οι περιοχές/ ταχυδρομικοί κώδικες επιχειρήσεις εντός των οποίων μπορεί να συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε φυσικά POS, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαδικτυακές συναλλαγές.

Η ιστοσελίδα του προγράμματος: https://vouchers.gov.gr/thessalyevros2024

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...