turbat0s Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Αν πάει κάποιος Πήλιο ας γράψει κανά μεζεδοπωλείο που συμμετέχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Κάνα τιπ για εβρο; Ξενοδοχεία ταβέρνες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, turbat0s είπε Αν πάει κάποιος Πήλιο ας γράψει κανά μεζεδοπωλείο που συμμετέχει το Thesally pass 1 ήταν μέχρι τέλος Αυγούστου και δεν ήταν για όλο το Πήλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, jimakos00 είπε το Thesally pass 1 ήταν μέχρι τέλος Αυγούστου και δεν ήταν για όλο το Πήλιο. Αυτά είναι γνωστά. Πήγες? Βρήκες κάτι καλό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Όποιοι έχουν πάει ας γράψουν ταβέρνες και μαγαζιά που το δέχονται να φτιάξουμε μια λίστα... Γιατί δεν λέει να παίρνεις σβάρνα τηλέφωνα σε ταβέρνες να ρωτάς αν το δέχονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geobikas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Στις 30/7/2024 στις 7:37 ΠΜ, jimmy1966 είπε οσοι εχετε κληρωθει και θα κανετε χρηση,μεγαλη προσοχη μην την πατησετε.Την περασμενη Παρασκευη,ως δικαιουχος Evros pass επισκευτηκα καταστημα ,το οποιο βαζοντας το ΑΦΜ του στην εφαρμογη μου ελεγε οτι συμετειχε στη δραση,οταν ηρθε η ωρα να πληρωσω με το google pay στο οποιο ειχα περασει την καρτα,2 φορες την απέρριψε την πληρωμη!!!Και αναγκαστηκα να πληρωσω απο την τσεπη μου!!! Καλησπέρα. Σε ποια περιοχή έγινε αυτό; Προσωπικά με το evrospass πήγα στο Σουφλί τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου ( είχα για περίοδο έως τέλος Αυγούστου). Έκλεισα 2 νύχτες στο ξενοδοχείο κουκούλι με 60€ με πρωινό ( τους ρώτησα πρώτα τηλεφωνικά και είπαν πως είναι οκ ) . Μόλις έφτασα έκανα κατευθείαν την πληρωμή ( Γενικά προτιμώ να δοκιμάσω να κάνω πληρωμή πριν χρησιμοποιήσω κάποιο Pass ) . Για φαγητό βρήκα ένα ωραίο γυράδικο με πολλά ωραία καλούδια και 2 μέρες έτρωγα εκεί ( το βράδυ ) . Πριν φύγω δοκίμασα και σε ένα μαγαζί να πάρω καφέ. ΟΚ και εκεί. Να σημειώσω πως στο γυράδικο την πρώτη φορά απόρριψε την πληρωμή. Στην δεύτερη όμως έγινε κανονικά. Γενικά μπορεί κάποιος να δοκιμάζει να κάνει πληρωμή πριν καθήσει μια τυπική ελάχιστη κατανάλωση ( νομίζω σε ταβέρνα 20€ ) και αν γίνει τρώει κανονικά και πληρώνει και το υπόλοιπο Καλή συνέχεια σε όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Στις 6/9/2024 στις 10:14 ΜΜ, turbat0s είπε Αυτά είναι γνωστά. Πήγες? Βρήκες κάτι καλό? Το χρησιμοποίησα μια φορά σε ένα τσιπουράδικο και τη δεύτερη σε ένα εστιατόριο. 13 ώρες πριν, asdfnikos είπε Όποιοι έχουν πάει ας γράψουν ταβέρνες και μαγαζιά που το δέχονται να φτιάξουμε μια λίστα... Γιατί δεν λέει να παίρνεις σβάρνα τηλέφωνα σε ταβέρνες να ρωτάς αν το δέχονται Θα βρεις 2-3 εστιατόρια που σου αρέσουν και φυσικά θα πάρεις τηλέφωνο. Τόσο κόπος είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alki14 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Γίνεται να μπει η άυλη κάρτα σε άλλο κινητό από αυτό που είχες δηλώσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy1966 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 7/9/2024 στις 11:31 ΜΜ, geobikas είπε Καλησπέρα. Σε ποια περιοχή έγινε αυτό; Προσωπικά με το evrospass πήγα στο Σουφλί τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου ( είχα για περίοδο έως τέλος Αυγούστου). Έκλεισα 2 νύχτες στο ξενοδοχείο κουκούλι με 60€ με πρωινό ( τους ρώτησα πρώτα τηλεφωνικά και είπαν πως είναι οκ ) . Μόλις έφτασα έκανα κατευθείαν την πληρωμή ( Γενικά προτιμώ να δοκιμάσω να κάνω πληρωμή πριν χρησιμοποιήσω κάποιο Pass ) . Για φαγητό βρήκα ένα ωραίο γυράδικο με πολλά ωραία καλούδια και 2 μέρες έτρωγα εκεί ( το βράδυ ) . Πριν φύγω δοκίμασα και σε ένα μαγαζί να πάρω καφέ. ΟΚ και εκεί. Να σημειώσω πως στο γυράδικο την πρώτη φορά απόρριψε την πληρωμή. Στην δεύτερη όμως έγινε κανονικά. Γενικά μπορεί κάποιος να δοκιμάζει να κάνει πληρωμή πριν καθήσει μια τυπική ελάχιστη κατανάλωση ( νομίζω σε ταβέρνα 20€ ) και αν γίνει τρώει κανονικά και πληρώνει και το υπόλοιπο Καλή συνέχεια σε όλους ε ναι εγω την πατησα την πρωτη φορα και τον ηπια Μπρουσκο στην Μεζεδοφωλια, γιατι δεν εκανα μια πληρωμη δοκιμαστικη πρωτα!!!Τελικα το 200ρι το εφαγα στο Μπερεκετ,στο Πέρασμα και στο Ονειρο,στο Σουφλι,αφου πρωτα εγινε μια δοκιμαστικη πληρωμη. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου από jimmy1966 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaffy07 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Έχω επιλεγεί για Thessaly pass A Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου αλλά δεν έχει έρθει κάποιο email ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 16 λεπτά πριν, zaffy07 είπε Έχω επιλεγεί για Thessaly pass A Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου αλλά δεν έχει έρθει κάποιο email ακομα Δοκίμασε εδώ https://ebanking.eurobank.gr/gov-pass/#/login Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 56 λεπτά πριν, zaffy07 είπε Έχω επιλεγεί για Thessaly pass A Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου αλλά δεν έχει έρθει κάποιο email ακομα Τσεκαρες και σπαμ και ολα? εμενα μου ηρθε 29 Αυγουστου ιδια περιοχη και περιοδος με εσενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Στις 12/9/2024 στις 7:10 ΜΜ, Αλεξανδρος A.92 είπε Τσεκαρες και σπαμ και ολα? εμενα μου ηρθε 29 Αυγουστου ιδια περιοχη και περιοδος με εσενα. 100 € σου ήρθε; Κάτι έλεγαν τα λαμόγια ότι θα το ανέβαζαν λόγω τω ψαριών 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy1966 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, jimakos00 είπε 100 € σου ήρθε; Κάτι έλεγαν τα λαμόγια ότι θα το ανέβαζαν λόγω τω ψαριών Τι φάση;Δηλαδη σου δινουν τζαμπα 100 η 200 ευρω,τους αποκαλεις και λαμογια απο πανω!!!Tέλεια!! Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου από jimmy1966 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 39 λεπτά πριν, jimakos00 είπε 100 € σου ήρθε; Κάτι έλεγαν τα λαμόγια ότι θα το ανέβαζαν λόγω τω ψαριών 100 ναι, δεν το εχω δει αυτο που αναφερεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα