johnt Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Κληρώθηκες και δεν σου έστειλαν κάτι? Υποτίθεται ότι η επιλογή των συμμετεχόντων θα γινόταν με κλήρωση...
d_gkal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Σωστα Στο email απλά αναφέρει H διαδικασία έκδοσης της κάρτας αναμένεται να ξεκινήσει λίγες ημέρες πριν την έναρξη της αντίστοιχης επιλέξιμης περιόδου. Για την ενεργοποίηση και την πίστωση της αναλογούσας ενίσχυσης στην άυλη ψηφιακή κάρτα, θα σταλεί σχετική ενημέρωση, μέσω μηνύματος sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το ΧρηματοπιστωτικόΊδρυμα.
jimmy1966 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 οσοι εχετε κληρωθει και θα κανετε χρηση,μεγαλη προσοχη μην την πατησετε.Την περασμενη Παρασκευη,ως δικαιουχος Evros pass επισκευτηκα καταστημα ,το οποιο βαζοντας το ΑΦΜ του στην εφαρμογη μου ελεγε οτι συμετειχε στη δραση,οταν ηρθε η ωρα να πληρωσω με το google pay στο οποιο ειχα περασει την καρτα,2 φορες την απέρριψε την πληρωμη!!!Και αναγκαστηκα να πληρωσω απο την τσεπη μου!!!
jimakos00 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 10 ώρες πριν, jimmy1966 είπε οσοι εχετε κληρωθει και θα κανετε χρηση,μεγαλη προσοχη μην την πατησετε.Την περασμενη Παρασκευη,ως δικαιουχος Evros pass επισκευτηκα καταστημα ,το οποιο βαζοντας το ΑΦΜ του στην εφαρμογη μου ελεγε οτι συμετειχε στη δραση,οταν ηρθε η ωρα να πληρωσω με το google pay στο οποιο ειχα περασει την καρτα,2 φορες την απέρριψε την πληρωμη!!!Και αναγκαστηκα να πληρωσω απο την τσεπη μου!!! Έμαθες τον λόγο;
jimmy1966 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Στις 30/7/2024 στις 5:59 ΜΜ, jimakos00 είπε Έμαθες τον λόγο; εστειλα το γεγονος σε μια φορμα παραπονων που εχουν,με πηρε τη Δευτερα καποιος υπαλληλος και μου ελεγε κοτσανες,δεν εβγαλα ακρη.Επικοινωνησα και με την Eurobank ,ειδαν οτι δεν ολοκληρωθηκε η πληρωμη 2 φορες,μου ειπε η κοπελα οτι της ετυχε ακομα μαι περιπτωση και πως μαλλον ειναι συστημικο λαθος και θα εκανε καποιες ενεργειες ως επειγον.Στην ουσια δεν εγινε κατι περισσοτερο,δεν εχει δοθει καποια λυση.Δηλαδη βαζεις το ΑΦΜ,σου λεει οτι η επιχειρηση συμετεχει στη δραση,τι αλλο να κανεις?Να παω στο POS της επιχειρησης και να κανω τεστ με κανενα μικροποσον αν δεχεται την πρηρωμη?Και ποσο γυφτια ειναι αυτο αν καποιος το κανει;Τι να πω,προσωπικα δεν προκειται να το χρησιμοποιησω παλι,μιας και με χαλασε αυτο το γεγονος!!
jimakos00 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 20 ώρες πριν, jimmy1966 είπε εστειλα το γεγονος σε μια φορμα παραπονων που εχουν,με πηρε τη Δευτερα καποιος υπαλληλος και μου ελεγε κοτσανες,δεν εβγαλα ακρη.Επικοινωνησα και με την Eurobank ,ειδαν οτι δεν ολοκληρωθηκε η πληρωμη 2 φορες,μου ειπε η κοπελα οτι της ετυχε ακομα μαι περιπτωση και πως μαλλον ειναι συστημικο λαθος και θα εκανε καποιες ενεργειες ως επειγον.Στην ουσια δεν εγινε κατι περισσοτερο,δεν εχει δοθει καποια λυση.Δηλαδη βαζεις το ΑΦΜ,σου λεει οτι η επιχειρηση συμετεχει στη δραση,τι αλλο να κανεις?Να παω στο POS της επιχειρησης και να κανω τεστ με κανενα μικροποσον αν δεχεται την πρηρωμη?Και ποσο γυφτια ειναι αυτο αν καποιος το κανει;Τι να πω,προσωπικα δεν προκειται να το χρησιμοποιησω παλι,μιας και με χαλασε αυτο το γεγονος!! Τότε ή σίγουρη λύση είναι να πάρουμε τηλέφωνο πρώτα στο μαγαζί για να ρωτήσουμε άμα συμμετέχει στη "δράση" και εάν γίνονται δεκτές οι κάρτες. 1
TheVet Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Στις 30/7/2024 στις 7:37 ΠΜ, jimmy1966 είπε οσοι εχετε κληρωθει και θα κανετε χρηση,μεγαλη προσοχη μην την πατησετε.Την περασμενη Παρασκευη,ως δικαιουχος Evros pass επισκευτηκα καταστημα ,το οποιο βαζοντας το ΑΦΜ του στην εφαρμογη μου ελεγε οτι συμετειχε στη δραση,οταν ηρθε η ωρα να πληρωσω με το google pay στο οποιο ειχα περασει την καρτα,2 φορες την απέρριψε την πληρωμη!!!Και αναγκαστηκα να πληρωσω απο την τσεπη μου!!! μπορείς να μου πείς ποιο μαγαζί ήταν; το σκ θα πάω κι εγώ σκέφτομαι να πάρω ταξί (με εδρα Φερών) για να με παραλάβει απο την Αλεξανδρούπολη
jimmy1966 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 9/8/2024 στις 4:07 ΜΜ, TheVet είπε μπορείς να μου πείς ποιο μαγαζί ήταν; το σκ θα πάω κι εγώ σκέφτομαι να πάρω ταξί (με εδρα Φερών) για να με παραλάβει απο την Αλεξανδρούπολη Εγώ Σουφλί πήγα. Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΣΟΥΦΛΙΟΥ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ εβγαλε πριν μερες την παρακατω ανακοινωση" Evros pass Μετά από επικοινωνία με το αρμόδιο υπουργείο αναφορικά με το voucher των 200 ευρώ για το Evros pass στον δήμο Σουφλίου δεν μπορούν να το δεχθούν οι επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα my pos. Μπορείτε να καλείτε στο 2152157823 που είναι το τηλέφωνο της αρωγής που χειρίζεται το συγκεκριμένο πρόγραμμα για περισσότερες λεπτομέρειες." Φυσικα εγω στο καταστημα που πηγα εγω και δεν δεχτηκε το pos του την πληρωμη δεν ειχε my pos αλλα κανονικο pos της Εθνικης,αν θυμαμαι καλα. Για Φερες ταβερνα που δεχεται πληρωμη με evros pass ειναι η ταβέρνα "ΛΕΝΙΩ" στην πλατεία,Ξενοδοχείο ΑΝΘΗ ΓΙΑ διαμονή και στο Τυχερο για διαμονη Hotel ΘΡΑΣΣΑ στη λιμνη Τυχερου. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2024 από jimmy1966 1
TheVet Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, jimmy1966 είπε Εγώ Σουφλί πήγα. Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΣΟΥΦΛΙΟΥ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ εβγαλε πριν μερες την παρακατω ανακοινωση" Evros pass Μετά από επικοινωνία με το αρμόδιο υπουργείο αναφορικά με το voucher των 200 ευρώ για το Evros pass στον δήμο Σουφλίου δεν μπορούν να το δεχθούν οι επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα my pos. Μπορείτε να καλείτε στο 2152157823 που είναι το τηλέφωνο της αρωγής που χειρίζεται το συγκεκριμένο πρόγραμμα για περισσότερες λεπτομέρειες." Φυσικα εγω στο καταστημα που πηγα εγω και δεν δεχτηκε το pos του την πληρωμη δεν ειχε my pos αλλα κανονικο pos της Εθνικης,αν θυμαμαι καλα. Για Φερες ταβερνα που δεχεται πληρωμη με evros pass ειναι η ταβέρνα "ΛΕΝΙΩ" στην πλατεία,Ξενοδοχείο ΑΝΘΗ ΓΙΑ διαμονή και στο Τυχερο για διαμονη Hotel ΘΡΑΣΣΑ στη λιμνη Τυχερου. Hotel ΘΡΑΣΣΑ δηλαδή μπορείς να πληρώσεις με EvrosPass σωστά; και για τα ταξί μήπως ξέρεις τίποτα; εγώ που έχω επικοινωνήσει και με άλλη ταβέρνα που λέγεται Λαδόκολλα Τζιτζιφιά λένε ότι δέχονται με EvrosPass..
jimmy1966 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, TheVet είπε Hotel ΘΡΑΣΣΑ δηλαδή μπορείς να πληρώσεις με EvrosPass σωστά; και για τα ταξί μήπως ξέρεις τίποτα; εγώ που έχω επικοινωνήσει και με άλλη ταβέρνα που λέγεται Λαδόκολλα Τζιτζιφιά λένε ότι δέχονται με EvrosPass.. Καλυτερα παρε ενα τηλεφωνο στο 2552022242 και ρωτηστε (ειναι το τηλεφωνο των Ταξι στις Φερες) Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2024 από jimmy1966 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Ξερει κανεις ποτε στελνουν τις αυλες καρτες? Εχω κλειρωθει για την Β φαση που ειναι Σεπτεμβριος - Οκτωβριος και στο mail αναφερεται οτι θα σταλουν λιγες μερες πριν την εναρξη της επιλεξιμης περιοδου. Την αλλη εβδομαδα να περιμενω να φανταστω? 2
MiltiadisMan Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Καλησπέρα σας, Σας έχει έρθει κάποια ενημέρωση για τους τυχερούς της κλήρωσης Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου; Δεν έχω λάβει κάποιο μήνυμα για την αυλή κάρτα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, MiltiadisMan είπε Σας έχει έρθει κάποια ενημέρωση για τους τυχερούς της κλήρωσης Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου; Δεν έχω λάβει κάποιο μήνυμα για την αυλή κάρτα. Τιποτα ακομα. Καλεσα στο τηλεφωνο που δινει το gov και μου ειπαν δεν εχουν ενημερωση περα του οτι θα δοθουν πριν ξεκινησει η περιοδος. Πρακτικα δηλαδη περιμενουμε και τελευταια μερα. Επομενη επιλογη να ρωτησω στην τραπεζα, αλλα τρεχα γυρευε εκει. edit: 19:20 Μόλις μου ήρθε στο gmail απο την Eurobank οτι ειναι έτοιμο. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2024 από Αλεξανδρος A.92 1
massey Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2024 από massey
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα