Tommygre Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Καλησπερα, εχει ο αδερφος μου την αυλη για 150€ για Οκτώβριο στα Μετεωρα, αλλα δεν μπορει να παει. Την περασα στο πορτοφολι μου, αλλα ουτε και γω μπορω να παω Οκτώβριο. Πηρα τηλ σε ενα ξενοδοχειο για να τους δωσω τα νουμερα της καρτας να χρεωσουν πιστωτικο για Δεκεμβριο αλλα μπυ ανεφερε πτι δεν θα περασει επειδη πρεπει να χτυπηθει ανεπαφα στο pos. Ισχυει κατι τετοιο; Αν τυχον καταφερω και παω Οκτωβρίο, θα μπορω να την χρησιμοποιησω απο το δικο μου gpay; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_e34 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Να ρωτήσω κάτι; Δεν αισθάνεστε ξεφτίλα με αυτά τα pass; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, nikos_e34 είπε Να ρωτήσω κάτι; Δεν αισθάνεστε ξεφτίλα με αυτά τα pass; για εξηγησε το λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 23 ώρες πριν, Tommygre είπε Καλησπερα, εχει ο αδερφος μου την αυλη για 150€ για Οκτώβριο στα Μετεωρα, αλλα δεν μπορει να παει. Την περασα στο πορτοφολι μου, αλλα ουτε και γω μπορω να παω Οκτώβριο. Πηρα τηλ σε ενα ξενοδοχειο για να τους δωσω τα νουμερα της καρτας να χρεωσουν πιστωτικο για Δεκεμβριο αλλα μπυ ανεφερε πτι δεν θα περασει επειδη πρεπει να χτυπηθει ανεπαφα στο pos. Ισχυει κατι τετοιο; Αν τυχον καταφερω και παω Οκτωβρίο, θα μπορω να την χρησιμοποιησω απο το δικο μου gpay; μόνο ανέπαφα από οποιοδήποτε κινητό 22 ώρες πριν, nikos_e34 είπε Να ρωτήσω κάτι; Δεν αισθάνεστε ξεφτίλα με αυτά τα pass; Δεν ξέρω με ποιο σκεπτικό το λες αυτό αλλά όταν πληρώνεις με αυτήν την κάρτα δεν το παίρνει χαμπάρι κανένας. Δεν λέει δηλαδή ο γκαρσονάς ότι ήρθε ο γύφτουλας και πλήρωσε με thessaly pass. Είναι σαν να πληρώνεις με οποιαδήποτε κάρτα. Δεν δίνεις κουπόνια κτλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Στις 6/10/2024 στις 6:37 ΜΜ, nikos_e34 είπε Να ρωτήσω κάτι; Δεν αισθάνεστε ξεφτίλα με αυτά τα pass; Εγώ. είναι όντως λίγο ξεφτίλα να πληρώνεις φόρους για να πηγαίνει ο άλλος να πίνει τσίπουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tommygre Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 18 ώρες πριν, jimakos00 είπε μόνο ανέπαφα από οποιοδήποτε κινητό Δεν ξέρω με ποιο σκεπτικό το λες αυτό αλλά όταν πληρώνεις με αυτήν την κάρτα δεν το παίρνει χαμπάρι κανένας. Δεν λέει δηλαδή ο γκαρσονάς ότι ήρθε ο γύφτουλας και πλήρωσε με thessaly pass. Είναι σαν να πληρώνεις με οποιαδήποτε κάρτα. Δεν δίνεις κουπόνια κτλπ. Εννοεις απο το google pay που την περασα η πρεπει να εχω λογαριασμο eurobank? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, Tommygre είπε Εννοεις απο το google pay που την περασα η πρεπει να εχω λογαριασμο eurobank? Ναι μόνο με αυτό. Η Eurobank δεν έχει ψηφιακό πορτοφόλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janus5555 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Μπορούν αυτά τα χρήματα να χρησιμοποιηθούν για βενζίνη ή διόδια; προφανώς στις αντίστοιχες περιοχές της θεσσαλίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, janus5555 είπε Μπορούν αυτά τα χρήματα να χρησιμοποιηθούν για βενζίνη ή διόδια; προφανώς στις αντίστοιχες περιοχές της θεσσαλίας Όχι 17β. Ποιες είναι οι επιλέξιμες δαπάνες που έχουν οριστεί για τη δράση, όσον αφορά την τοπική μεταφορά; Περιλαμβάνονται τα εξής: ενοικίαση αυτοκινήτων, υπηρεσίες ταξί, υπηρεσίες λεωφορείων, θαλάσσιες μεταφορές (από Δήμο σε Δήμο), ενοικίαση θαλάσσιων σκαφών, μαρίνες / παροχή υπηρεσιών σε μαρίνες, λοιπές μεταφορές, ενοικίαση σκαφών, λοιπές ενοικιάσεις μηχανοκίνητων οχημάτων κλπ. Δείτε αναλυτικά τη λίστα επιλέξιμων κατηγοριών εμπόρου (MCCs) (εδώ) Σημείωση: Δεν περιλαμβάνεται η κράτηση και έκδοση ακτοπλοϊκών ή/και αεροπορικών εισιτηρίων από ή/και προς τα επιλέξιμα μέρη της δράσης. 17γ. Ποιες είναι οι επιλέξιμες δαπάνες που έχουν οριστεί για τη δράση, όσον αφορά τη διαμονή; Στις επιλέξιμες δαπάνες της κατηγορίας «διαμονή» περιλαμβάνονται τα εξής: ξενοδοχειακές επιχειρήσεις / καταλύματα, ενοικίαση τροχόσπιτων, λοιπές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις / καταλύματα, timeshare real estate, κατασκηνώσεις αναψυχής και αθλητισμού, campings κλπ. Δείτε αναλυτικά τη λίστα επιλέξιμων κατηγοριών εμπόρου (MCCs) (εδώ) Σημείωση: Δεν περιλαμβάνονται συναλλαγές πληρωμής σε πλατφόρμες κράτησης βραχυπρόθεσμης ενοικίασης καταλυμάτων. Μπορείτε να προχωρήσετε σε κράτηση μέσω σχετικών εφαρμογών αλλά η πληρωμή θα πρέπει να γίνει σε φυσικό POS της επιχείρησης στον τόπο διαμονής. 17δ. Ποιες είναι οι επιλέξιμες δαπάνες που έχουν οριστεί για τη δράση, όσον αφορά την εστίαση; Στις επιλέξιμες δαπάνες της κατηγορίας «εστίαση» περιλαμβάνονται οι εξής κατηγορίες: επιχειρήσεις εστίασης και εστιατόρια, bars / taverns / lounges / discos, fast food κλπ. Δείτε αναλυτικά τη λίστα επιλέξιμων κατηγοριών εμπόρου (MCCs) (εδώ) Σημείωση: Δεν περιλαμβάνονται καταστήματα λιανικής πώλησης τροφίμων και υπεραγορών (σουπερμάρκετ κλπ). Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου από turbat0s 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrakas92 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Εχουμε ρωτησει το μισό νότιο Πήλιο και όλοι μας λένε ότι δεν δέχονται,είτε δεν ξέρουν γιατί είτε και καλα γιατί δεν τους πιάνει σαν κατηγορία. Δεν ξέρω αν έχουν λόγο να μην το δέχονται ή τι λαμογιες παίζουν στα καταστήματα του Πηλίου αλλά τραγική κατάσταση. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου από stavrakas92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 17 ώρες πριν, stavrakas92 είπε Εχουμε ρωτησει το μισό νότιο Πήλιο και όλοι μας λένε ότι δεν δέχονται,είτε δεν ξέρουν γιατί είτε και καλα γιατί δεν τους πιάνει σαν κατηγορία. Δεν ξέρω αν έχουν λόγο να μην το δέχονται ή τι λαμογιες παίζουν στα καταστήματα του Πηλίου αλλά τραγική κατάσταση. Πήγαινε Αγριά, Πορταριά, Μακρυνίτσα. Εγώ το χρησιμοποίησα στην Αγριά σε δύο διαφορετικά μαγαζιά. Μάλλον δεν θα ξέρουν ή ο κωδικός ΚΑΣ δεν καλύπτεται. Πρέπει να είναι εστιατόριο-ταβερνα κλπ και όχι σουβλατζίδικο ή αναψυκτήριο κλπ. Ούτε λαμογιές παίζονται και ούτε έχουν λόγο να μην δεχτούν. Ζεστό χρήμα είναι και δεν γίνεται κάποια έκπτωση στα χρήματα που θα πάρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Βρίσκομαι στη Γ Φάση που ξεκινάει 1 Νοεμβρίου. Περιμένουν 31 Οκτωβρίου να στείλουν το e-mail ενεργοποίησης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Στις 28/10/2024 στις 12:33 ΜΜ, asdfnikos είπε Βρίσκομαι στη Γ Φάση που ξεκινάει 1 Νοεμβρίου. Περιμένουν 31 Οκτωβρίου να στείλουν το e-mail ενεργοποίησης; Ναι προτελευταια μερα ηρθε και σε εμενα. Στις 27/10/2024 στις 5:06 ΜΜ, stavrakas92 είπε Εχουμε ρωτησει το μισό νότιο Πήλιο και όλοι μας λένε ότι δεν δέχονται,είτε δεν ξέρουν γιατί είτε και καλα γιατί δεν τους πιάνει σαν κατηγορία. Δεν ξέρω αν έχουν λόγο να μην το δέχονται ή τι λαμογιες παίζουν στα καταστήματα του Πηλίου αλλά τραγική κατάσταση. Εγω το χρησιμοποιησα στο πρωτο ταβερνακι που μπηκα στην Μακρυνιτσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΆΣΗ ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2024 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihawk88 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Στο κινητό δεν έχω nfc, μπορώ εάν πω στον έμπορο προφορικα την κάρτα μου, την ημ λήξης καθως και cvv να τα περάσει στο pos του και να πληρώσω; Επίσης έχουμε κάποιο αρχείο με τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν, αντί να ψάχνω αφμ και να βλέπω εάν γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα