nicostratos Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου Καλησπέρα, ανοιξε τοThessaly-Evros Pass 2024 και μπήκε στην πλατφορμα νακάνω αίτηση. Σου ζητάει να επιλέξεις Συνεργαζόμενο Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα(τράπεζα) και οι επιλογέσ είναι μονο eurobank. Εγώ δεν έχω λογαριασμό σε eurobank. Τι γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου απ' όσο θυμάμαι απο προηγούμενα voucher, δεν χρειάζεται να είσαι ήδη πελάτης σε μια τράπεζα για να το αποκτήσεις. Προχώρα κανονικά κ θα σου δώσουν την άυλη κάρτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelina_cha Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου Μου συνέβη το ίδιο και επέλεξα Eurobank εφόσον ήταν η μοναδική επιλογή παρολο που δεν έχω λογαριασμό στην συγκεκριμένη τράπεζα. Κακώς το έκανα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Varnavas89 Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου Παιδες να ρωτήσω η αίτηση μου εγκρίθηκε να μπει στην κλήρωση αλλα θελω να επιλεξω τελικά την πρώτη επιλογή περιοχών που εχει δημο Τεμπών κλπ.. επειδή δεν έχει τροποποίηση αν πατήσω διαγραφή θα με.αφησει να ξανακάνω ή θα με σουτάρει το σύστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 26 Ιουνίου Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 12 ώρες πριν, nicostratos είπε Καλησπέρα, ανοιξε τοThessaly-Evros Pass 2024 και μπήκε στην πλατφορμα νακάνω αίτηση. Σου ζητάει να επιλέξεις Συνεργαζόμενο Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα(τράπεζα) και οι επιλογέσ είναι μονο eurobank. Εγώ δεν έχω λογαριασμό σε eurobank. Τι γίνεται? Τα χρήματα θα κατατεθουν στην Eurobank και απο εκει θα εκταμιευθουν. Δεν χρειαζεται να εχεις λογαριασμο. Εσυ απλα θα παρεις το ηλεκτρονικο voucher. Λογιστικα οι πιστωσεις και χρεωσεις θα γινουν αυτοματα μεσω Eurobank. Κανενας μας δεν εχει λογαριασμο εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 26 Ιουνίου Share Δημοσ. 26 Ιουνίου εγώ έχω αλλά δεν έχει σημασία εαν έχεις ή όχι λογαριασμό. Τα voucher είναι ανεξάρτητα. Απλά στην eurobank δεν μου άρεσε ο τρόπος που έχουν για να ελέγχεις το υπόλοιπο στην άυλη κάρτα. Δεν είναι τοσο αυτοματοποιημένος. Πχ στην alphabank μπορούσα να βλέπω μέσα απο το app της το υπόλοιπο στην άυλη κάρτα, αφου εμφανιζόταν κανονικά στην λίστα με τις κάρτες. Στην eurobank όχι. Εαν είχα περισσότερες επιλογές δεν θα την επέλεγα γι' αυτόν το λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 26 Ιουνίου Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2 ώρες πριν, _filippos_ είπε εγώ έχω αλλά δεν έχει σημασία εαν έχεις ή όχι λογαριασμό. Τα voucher είναι ανεξάρτητα. Απλά στην eurobank δεν μου άρεσε ο τρόπος που έχουν για να ελέγχεις το υπόλοιπο στην άυλη κάρτα. Δεν είναι τοσο αυτοματοποιημένος. Πχ στην alphabank μπορούσα να βλέπω μέσα απο το app της το υπόλοιπο στην άυλη κάρτα, αφου εμφανιζόταν κανονικά στην λίστα με τις κάρτες. Στην eurobank όχι. Εαν είχα περισσότερες επιλογές δεν θα την επέλεγα γι' αυτόν το λόγο. Οτι πιο αχρηστο σε τραπεζα ειναι για εμενα η Eurobank 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
erikiorai Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου Παίδες εγώ μετά την υποβολή της αίτησης μενει για λίγο στο loading circle μετά με κάνει log out και με πετάει στο vouchers.gov.gr και η αίτηση δεν έχει γίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patera1 Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου Απο χθες το βραδυ περιμενω μην για επιβεβαιωση αριθμου τηλεφωνου και ενω ειμαι στο περιμενε με πεταει εξω απο την πλατφορμα, εχει συμβει και σε αλλους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου Εγώ σήμερα έκανα αίτηση, πριν 2-3 ώρες, και ομοίως δεν μου γίνεται επιβεβαίωση τηλεφώνου (το email οκ). Έχω πατήσει για επαναποστολή 2-3 φορές αλλά και πάλι τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spocky Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Γνωριζει κανεις αν μπορει να κανει αιτηση καποιος που κερδισε στο Τουρισμος για ολους? Επεξ/σία 28 Ιουνίου από spocky Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1967IoannisNomikos Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου Εγώ πάντως είδα ότι υπάρχει μόνο η eurobank Flow και μου έστειλαν και έναν εξαψήφιο αριθμό για να μπει το ποσό εκεί και δεν μπορώ να συνδεθώ για να το καταχωρίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου Υπάρχει μόνο η Eurobank σαν επιλογή γιατί μόνο αυτή έδειξε ενδιαφέρον να αναλάβει το πρόγραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsgeo Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου Πότε θα βγουν τα exit polls; Εάν περάσαμε στην επόμενη φάση; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barimagas Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Υποτίθεται από 18/07 και έπειτα θα άρχιζαν να στέλνουν της prepaid. Έχει λάβει κανείς; Edit: μόλις ήρθε, ενημερωτικά μπορείτε να προσθέσετε και δεύτερη κάρτα αλλουνου στο ίδιο Google pay. Επεξ/σία 22 Ιουλίου από barimagas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα