Προς το περιεχόμενο

Να πάω σε MacBook; Θα με καλύψει; Τι χαρακτηριστικά θα χρειαστώ κ τι να προσέξω;

satsok2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 ώρες πριν, KFitilis είπε

Σχετικα με τα σχολια περι δυσκολιας και προσαρμογής σε ενα νεο operating system

26 χρονια windows user, εκανα 5 ωρες να μαθω το MacOS που πάντα φοβόμουν και εκραζα οταν πήγαινα και τo εβλεπα σε demo Apple συσκευες σε αλυσίδες....Macbook pro και ξερo ψωμι πλέον για laptop!!!

θες να μου πεις οτι βρηκες και ολα τα προγραμματα κτλ που χρησιμοποιουσες στα windows;

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κοιταξτε χρησιμοποιώ πολυ συγκρεκριμενα πράγματα. MS Office, chrome, slack-teams κτλ, δε μπορω να σκεφτω κάτι που δεν εχει το MacOS. Για εμενα επαιξε ρολο το ποσο premium ειναι το Macbook pro και η Μπαταρία του. Σίγουρα τα επόμενα χρόνια θα αντικαταστήσω το  Αsus zenbook μου με κάποιο πχ Snapdragon elite laptop η κάτι αντίστοιχο με καλή μπαταρία....

• Haha 1

Να ρωτήσω; Macbook air 13, m3, 24gb, 1tb ή να πάω σε pro 14 με τα ίδια χαρακτηριστικά;

Χρειάζομαι κάποιες απαιτητικές δουλειές (ανεμιστήρας θα βοηθήσει?) όμως το air εχει το μεγεθος που με βολεύει. 

Ποίοι αλλοι λόγοι εκτός απο την καλύτερη οθόνη, θυρες usb/hdmi, 3 οθόνες ταυτόχρονα;

Αγχώνομαι και εχω βάλει μνήμη κ δίσκο αν κ έπρεπε να κοιτάζω και επεξεργαστή.

Ήμουν προχθες στο iStorm και μου ελεγαν ότι ουτε το pro είναι αναβαθμίσιμο σ'αυτά τα δυο!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Για μενα μονο Macbook pro 14 υπάρχει, το AIR δεν μου άρεσε καθόλου. Ναι μεν ελαφρύτερο αλλα οθόνη; Θύρες και στιβαρότητα; Βεβαια γούστα ειναι αυτά και αν κάποιος θελει basic things και δεν εχει την οικονομικη δυνατότητα ισως δεν αξίζει να παει σε MBP....

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Air - αν θέλατε να επενδύσετε σε βάθος χρόνου - θα παίρνατε το 16/512 ή καλύτερα 24/1 tb; 

Air με Pro , με αυτή την προσφορά -200Ε στα Air που τρέχει, έχει ανοίξει πολύ η ψαλίδα (σχεδόν 400-500ε διαφορά Air M3/24/1 vs Pro με απλό M3/16/512).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, satsok2 είπε

Air - αν θέλατε να επενδύσετε σε βάθος χρόνου - θα παίρνατε το 16/512 ή καλύτερα 24/1 tb; 

Air με Pro , με αυτή την προσφορά -200Ε στα Air που τρέχει, έχει ανοίξει πολύ η ψαλίδα (σχεδόν 400-500ε διαφορά Air M3/24/1 vs Pro με απλό M3/16/512).

Καλύτερα MacBook Pro όπως σύστησε &  @KFitilisθα έχεις παραπάνω θύρες, πολύ καλύτερη οθόνη & promotion & παραπάνω φωτεινότητα = άρα καλύτερη εμπειρία χρήσης/θέαση κ ας είναι με setup με λιγότερα gb .

Επεξ/σία από aces
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...